- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.781
Ben haftaya yaparım muhtemelen geçen yaptım ama yine aynı yine ayniBirkaç güne kocam geliyo yoksa ben de yapmam da.
Yarın da ben öyle bakıcim. kendimi akışa bıraktım. Ama çocuk doğduktan sonra en çok özlediğim ve ilk yapmak istediğim ama yapamayacağım şey evin bütün odalarına aynı anda girip dip köşe saatlerce temizlik yapmak.
Suan bende onu düşünüyorum jshshsMadem hergun kirleniyorsa neden yapıyoruz ki zaten kirlenecekkafamda deli sorular
Ya bisey diyim mi temizlik yapmadigim zamanlarda da ayni toz çıkıyordu peki benim dünkü temizlik nereye gitti hshshshBirkaç güne kocam geliyo yoksa ben de yapmam da.
Yarın da ben öyle bakıcim. kendimi akışa bıraktım. Ama çocuk doğduktan sonra en çok özlediğim ve ilk yapmak istediğim ama yapamayacağım şey evin bütün odalarına aynı anda girip dip köşe saatlerce temizlik yapmak.
Bence arkamazdan görmediğimiz güçler aynı tozları geri yapistiriyoSuan bende onu düşünüyorum jshshs
Ya bisey diyim mi temizlik yapmadigim zamanlarda da ayni toz çıkıyordu peki benim dünkü temizlik nereye gitti hshshsh
Ben pamuksudan şüpheleniyorum hshshshBence arkamazdan görmediğimiz güçler aynı tozları geri yapistiriyo
Ftp maske takıp çamaşır suyunu boşalttım banyoya. Ahahah elimde eldivenler, sanırsın ameliyata giriyorum. Ama çok iyi hissediyorum şuan.Ben haftaya yaparım muhtemelen geçen yaptım ama yine aynı yine ayni
Bizim velet bütün halıları tırmaladığı için bi de sürekli iplik temizliyorum. Sanki bizim ev iplik fabrikası.Ya bisey diyim mi temizlik yapmadigim zamanlarda da ayni toz çıkıyordu peki benim dünkü temizlik nereye gitti hshshsh
Şu robottan alayım bari atanincaRobot olmasa ev temiz saniyorum bende hsbsb
Şükür oyle huylarimiz yok ama malum bahar geldi tüy döküyoruz hunharcaFtp maske takıp çamaşır suyunu boşalttım banyoya. Ahahah elimde eldivenler, sanırsın ameliyata giriyorum. Ama çok iyi hissediyorum şuan.
Bizim velet bütün halıları tırmaladığı için bi de sürekli iplik temizliyorum. Sanki bizim ev iplik fabrikası.Tırmanma tahtaları oyuncakları bırakıyo, halıların iplerini çıkarıyo.
Ftp maske takıp çamaşır suyunu boşalttım banyoya. Ahahah elimde eldivenler, sanırsın ameliyata giriyorum. Ama çok iyi hissediyorum şuan.
Bizim velet bütün halıları tırmaladığı için bi de sürekli iplik temizliyorum. Sanki bizim ev iplik fabrikası.Tırmanma tahtaları oyuncakları bırakıyo, halıların iplerini çıkarıyo.
Benden iyi temizliyor bence yoksa dun temizlenen evin böyle tozlanmasi normal değil hshshehŞu robottan alayım bari atanincaben yatayım o temizlensin ben alana kadar mobilyaların tozunu alanda çıkar zaten
Ftp maske takıp çamaşır suyunu boşalttım banyoya. Ahahah elimde eldivenler, sanırsın ameliyata giriyorum. Ama çok iyi hissediyorum şuan.
İyiki benimki ikna olup almamış kediŞükür oyle huylarimiz yok ama malum bahar geldi tüy döküyoruz hunharca
Ay teyzesiiii teyzesiii o olmasa napardim ben tuy yumagim benim ❤❤❤ bir alssan vazgeçemezsinİyiki benimki ikna olup almamış kediçok korkarım kediden ama yinede bı ara çok istemiştim
Böyle fotolarını seviyorum ama şuan aynı odada olsak çığlığı başarımAy teyzesiiii teyzesiii o olmasa napardim ben tuy yumagim benim ❤❤❤ bir alssan vazgeçemezsin Eki Görüntüle 2834869
Burda olsan senin kucagina gelirdi kesin hshshdhBöyle fotolarını seviyorum ama şuan aynı odada olsak çığlığı başarım
Evet ya sorma ben korkiyom ya tıp tip dik dik bakıyorlar kucağıma atladı atlicaklarBurda olsan senin kucagina gelirdi kesin hshshdh
Atlasin kis en fazla yalar seniEvet ya sorma ben korkiyom ya tıp tip dik dik bakıyorlar kucağıma atladı atlicaklar
Yastığımız tüy içinde, malum aynı yastığa baş koyuyoruz.Şükür oyle huylarimiz yok ama malum bahar geldi tüy döküyoruz hunharca
En iyisiBen banyoyu yikayamiyorum malesef direk beze çamaşır suyu döküp siliyorum
Hergun 3 kere tariyoruz ama nafile kestirmeyede kıyamıyoruz yaşıyoruz böyle tüy icindeYastığımız tüy içinde, malum aynı yastığa baş koyuyoruz.
En iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?