- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.741
Ankaradayım ben cano ben adamı iyice depresyona sokarım benle gezmek istermıydun bilmiyomKomşu olaydık beraber gezinirdik
Valla kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama olmuyo hep aklıma geliyoBacım birazda bu konuyla ilgili hassasiyetimiz oluştu sürekli aklımız ve konsantre odağımız oldu zamanla kafamız da büyüdü oldu olacak mı ne zaman olacak o yuzden en ufak şeyi bile büyütür olduk bende öleyim çünkü
Ehhh bilemem artikin bı iki gezer bakardık ya ben depresyona girerdim ya da sen ben gibi delirirfinAnkaradayım ben cano ben adamı iyice depresyona sokarım benle gezmek istermıydun bilmiyom
Bir de adamlar evde olsa kapris falan yaparız atarız o enerjiyi tek başımıza kur allah kur kendını dinle amanın oram mı ağrıdı bişey mi oldu ben her acile gidişimde bir takım pijamayla gitmek istıyom adam alıyor elimdenValla kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama olmuyo hep aklıma geliyo
Ehhh bilemem artikin bı iki gezer bakardık ya ben depresyona girerdim ya da sen ben gibi delirirfinben izmirdeyim ama kuzum
Valla ya ahh ağrım var ahh çok yoruldum diyip kapris yapabileceğimiz durum yokBir de adamlar evde olsa kapris falan yaparız atarız o enerjiyi tek başımıza kur allah kur kendını dinle amanın oram mı ağrıdı bişey mi oldu ben her acile gidişimde bir takım pijamayla gitmek istıyom adam alıyor elimden
Ay maşallah subhanallah Rabbim korusun esirgesin çok sevındım kuzumGüzel haberlerle geldik teyzeleri biraz günümüz şenlensin12+0 olduk doktor ense burun iyi dedi ama yine de ikili istedi kan idrar verdim sonuç için 3 gibi gidicem.cinsiyet sordum görmeyince tahmin edemiyorum dedi. güya çikolata yiyip vişne suyu içmiştim yok bizimki tembel çıktı.sırtı üstü keyif yapıyor doktor karnıma tık tık vurdu o zaman elini bacağını az oynattı kahvaltı yapsaydın dedi de midem bulanmıştı yeseymişim iyimiş. bir şey olcak diye çok korkuyordum çok şükür atlattım oh dedim darısı burdaki tüm arkadaşlarıma inşallah en yakın zamanda sizlerinde haberleriyle günümüz şenlenir
Biz nine olmadan goctuk ama urlaya diil Gaziemir deyim ben seviyor muyumİzmiri çok severim özellikle urlaya bayılıyorum nine olunca göçücez adamla
Ohhhh çok güzel haberler bunlar tatlısımGüzel haberlerle geldik teyzeleri biraz günümüz şenlensin12+0 olduk doktor ense burun iyi dedi ama yine de ikili istedi kan idrar verdim sonuç için 3 gibi gidicem.cinsiyet sordum görmeyince tahmin edemiyorum dedi. güya çikolata yiyip vişne suyu içmiştim yok bizimki tembel çıktı.sırtı üstü keyif yapıyor doktor karnıma tık tık vurdu o zaman elini bacağını az oynattı kahvaltı yapsaydın dedi de midem bulanmıştı yeseymişim iyimiş. bir şey olcak diye çok korkuyordum çok şükür atlattım oh dedim darısı burdaki tüm arkadaşlarıma inşallah en yakın zamanda sizlerinde haberleriyle günümüz şenlenir
Darısı başına haydi bakam sen ne zaman gidicenAy maşallah subhanallah Rabbim korusun esirgesin çok sevındım kuzumHep böyle mutlulukla git gel dra sağlıkla doğsun
Ben geçen dedim herkesin kocası evde vlog çekiyorlar bütün işleri yapıyorlar sen nerdesin dedim gel çalışma evde otur diyom dinlemiyorValla ya ahh ağrım var ahh çok yoruldum diyip kapris yapabileceğimiz durum yok
Aman ben çekmem başta vlog benimki hiç çekmez arada mutfağa giriyor sağolsun hali şuan leş gibi yıkamaya gondercem bu haftayı atlatalim öyle dedi bekliyorum bakalım pazar günü yağmur yavarken cam siliverdi sağolsun ama bı işe yaramadı tabiBen geçen dedim herkesin kocası evde vlog çekiyorlar bütün işleri yapıyorlar sen nerdesin dedim gel çalışma evde otur diyom dinlemiyorbir tane vlogcu var karı koca adam bulaşık makınasındakı kuru temız bulaşıkları bile tekrar kurulayıp kaldırıyor
He kayınvalide antalya da benım nefret ediyorum halbuki iyidir de ama ne olsa da sevilmiyor yani yapacak bişey yokBiz nine olmadan goctuk ama urlaya diil Gaziemir deyim ben seviyor muyumsanırım hayır KV olmadığında çok seviyorum ama
Onlarda bizim için aynı şeyi düşünüyordur emin olHe kayınvalide antalya da benım nefret ediyorum halbuki iyidir de ama ne olsa da sevilmiyor yani yapacak bişey yok
Yok anam bunların yaptığı işten hayır yok bizimki de silip süpürüyor tozu da hoca alacak sankiAman ben çekmem başta vlog benimki hiç çekmez arada mutfağa giriyor sağolsun hali şuan leş gibi yıkamaya gondercem bu haftayı atlatalim öyle dedi bekliyorum bakalım pazar günü yağmur yavarken cam siliverdi sağolsun ama bı işe yaramadı tabi
Amin aminAy maşallah subhanallah Rabbim korusun esirgesin çok sevındım kuzumHep böyle mutlulukla git gel dra sağlıkla doğsun
Amin amin çok sağolunOhhhh çok güzel haberler bunlar tatlısımbizimki naz yapıyor desene erkenden bakalım ne zaman gösterecek cinsiyetini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Kendileri bilirler bacım bizi sevmezlerse oğulları da onları sevmeyebilir çok tehlikeliOnlarda bizim için aynı şeyi düşünüyordur emin ol
Yok kız bizimki onu bile gunuledi yemeğe yardım ediyo evi supuruveriyo diye neymiş evdeyken bı perdeyi bile asivermiyormus sen yetistirdin dedim bendeYok anam bunların yaptığı işten hayır yok bizimki de silip süpürüyor tozu da hoca alacak sankisürekli onu yap bunu yap bir adamın mayasında olacak annesi alıştıracak zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?