Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama olmuyo hep aklıma geliyo

Valla kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama olmuyo hep aklıma geliyo
Bir de adamlar evde olsa kapris falan yaparız atarız o enerjiyi tek başımıza kur allah kur kendını dinle amanın oram mı ağrıdı bişey mi oldu ben her acile gidişimde bir takım pijamayla gitmek istıyom adam alıyor elimden

Güzel haberlerle geldik teyzeleri biraz günümüz şenlensin 12+0 olduk doktor ense burun iyi dedi ama yine de ikili istedi kan idrar verdim sonuç için 3 gibi gidicem.cinsiyet sordum görmeyince tahmin edemiyorum dedi. güya çikolata yiyip vişne suyu içmiştim yok bizimki tembel çıktı.sırtı üstü keyif yapıyor doktor karnıma tık tık vurdu o zaman elini bacağını az oynattı kahvaltı yapsaydın dedi de midem bulanmıştı yeseymişim iyimiş. bir şey olcak diye çok korkuyordum çok şükür atlattım oh dedim darısı burdaki tüm arkadaşlarıma inşallah en yakın zamanda sizlerinde haberleriyle günümüz şenlenir

Valla ya ahh ağrım var ahh çok yoruldum diyip kapris yapabileceğimiz durum yok

Ay maşallah subhanallah Rabbim korusun esirgesin çok sevındım kuzum Hep böyle mutlulukla git gel dra sağlıkla doğsun

Ohhhh çok güzel haberler bunlar tatlısım bizimki naz yapıyor desene erkenden bakalım ne zaman gösterecek cinsiyetini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Valla ya ahh ağrım var ahh çok yoruldum diyip kapris yapabileceğimiz durum yok
Ben geçen dedim herkesin kocası evde vlog çekiyorlar bütün işleri yapıyorlar sen nerdesin dedim gel çalışma evde otur diyom dinlemiyor bir tane vlogcu var karı koca adam bulaşık makınasındakı kuru temız bulaşıkları bile tekrar kurulayıp kaldırıyor

Aman ben çekmem başta vlog benimki hiç çekmez arada mutfağa giriyor sağolsun hali şuan leş gibi yıkamaya gondercem bu haftayı atlatalim öyle dedi bekliyorum bakalım pazar günü yağmur yavarken cam siliverdi sağolsun ama bı işe yaramadı tabi

Yok anam bunların yaptığı işten hayır yok bizimki de silip süpürüyor tozu da hoca alacak sanki sürekli onu yap bunu yap bir adamın mayasında olacak annesi alıştıracak zamanında

Ay maşallah subhanallah Rabbim korusun esirgesin çok sevındım kuzum Hep böyle mutlulukla git gel dra sağlıkla doğsun
Amin amin çok teşekkür ederiz inşallah seninde böyle haberini alıcaz yakında Rabbim tüm evlatlarımızı koruyup esirgesin
Ohhhh çok güzel haberler bunlar tatlısım bizimki naz yapıyor desene erkenden bakalım ne zaman gösterecek cinsiyetini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin amin çok sağolun evet nazlı çıktı bakalım 3 hafta sonraya çağırdı belki o zaman gösterir tez vakitte senin de müjdeli haberini alırız inşallah okuyorum yazdıklarınızı fırsat buldukça zor bir süreç ama mükafatı çok güzel olcak inşallah ben iyi şeyler hissediyorum

Yok anam bunların yaptığı işten hayır yok bizimki de silip süpürüyor tozu da hoca alacak sanki sürekli onu yap bunu yap bir adamın mayasında olacak annesi alıştıracak zamanında
Yok kız bizimki onu bile gunuledi yemeğe yardım ediyo evi supuruveriyo diye neymiş evdeyken bı perdeyi bile asivermiyormus sen yetistirdin dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…