- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.761
İnşallah kusum bakalım ama zaman çabuk geciyi iki günü kaldı iğnelerin bitiyoAmin aminçok teşekkür ederiz inşallah seninde böyle haberini alıcaz yakında Rabbim tüm evlatlarımızı koruyup esirgesin
Amin amin çok sağolunevet nazlı çıktı bakalım 3 hafta sonraya çağırdı belki o zaman gösterir tez vakitte senin de müjdeli haberini alırız inşallah okuyorum yazdıklarınızı fırsat buldukça zor bir süreç ama mükafatı çok güzel olcak inşallah ben iyi şeyler hissediyorum
Yok kız bizimki onu bile gunuledi yemeğe yardım ediyo evi supuruveriyo diye neymiş evdeyken bı perdeyi bile asivermiyormus sen yetistirdin dedim bende
Dün zorla çiçek aldırdım hep bana alır gelir anneye gidelim dedi zorla aldırdım hadi gidelim dedim tabi pişman oldum la ben uğraşmadan oğlun dk Sina silecek seni anlamiolar amaKendileri bilirler bacım bizi sevmezlerse oğulları da onları sevmeyebilir çok tehlikeli
Boşver bacım yorma kendını akışına bırak kendı anneleri sonuçta yani psikolojın daha önemli şu an dengesiz bir laf söylerler insanın soruna gidiyor sonraDün zorla çiçek aldırdım hep bana alır gelir anneye gidelim dedi zorla aldırdım hadi gidelim dedim tabi pişman oldum la ben uğraşmadan oğlun dk Sina silecek seni anlamiolar ama
oo gerçekten bitmiş zaman ne çabuk geçiyor.ama çok iyi sabırla atlatıyorsun bu süreci maşallah sana daİnşallah kusum bakalım ama zaman çabuk geciyi iki günü kaldı iğnelerin bitiyo
Aynen dün yerle bir etti bizi bugünde mecbur gorcez yüzünü ama sonra yakın zamanda görür muyum bilmiyorumBoşver bacım yorma kendını akışına bırak kendı anneleri sonuçta yani psikolojın daha önemli şu an dengesiz bir laf söylerler insanın soruna gidiyor sonra
Bu ne giz acilmiyorBence bende sorun var
Ya bana ayda bir geliyorlar alismaniz lazimdiNo depresyon noooo
Ohhh kolay gelsin ben daha bişi yapmadım vallaEvi süpürdüm, mutfağı banyoyu çamaşır suyuyla bi güzel dezenfekte ettim, mutfağı elden geçirdim. Bulaşıkları makineye attım, çamaşırları topladım, katlayıp yerleştirdim, biraz ara vereyim dedim geldim, napıyosunuz? :)
Dun temizlediğim evden cikan toza pislige bakıyorum bendeEvi süpürdüm, mutfağı banyoyu çamaşır suyuyla bi güzel dezenfekte ettim, mutfağı elden geçirdim. Bulaşıkları makineye attım, çamaşırları topladım, katlayıp yerleştirdim, biraz ara vereyim dedim geldim, napıyosunuz? :)
Madem hergun kirleniyorsa neden yapıyoruz ki zaten kirlenecekDun temizlediğim evden cikan toza pislige bakıyorum bende
Birkaç güne kocam geliyo yoksa ben de yapmam da.Ohhh kolay gelsin ben daha bişi yapmadım valla
Yarın da ben öyle bakıcim. kendimi akışa bıraktım. Ama çocuk doğduktan sonra en çok özlediğim ve ilk yapmak istediğim ama yapamayacağım şey evin bütün odalarına aynı anda girip dip köşe saatlerce temizlik yapmak.Dun temizlediğim evden cikan toza pislige bakıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?