Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kusum bakalım ama zaman çabuk geciyi iki günü kaldı iğnelerin bitiyo

Kendileri bilirler bacım bizi sevmezlerse oğulları da onları sevmeyebilir çok tehlikeli
Dün zorla çiçek aldırdım hep bana alır gelir anneye gidelim dedi zorla aldırdım hadi gidelim dedim tabi pişman oldum la ben uğraşmadan oğlun dk Sina silecek seni anlamiolar ama

Dün zorla çiçek aldırdım hep bana alır gelir anneye gidelim dedi zorla aldırdım hadi gidelim dedim tabi pişman oldum la ben uğraşmadan oğlun dk Sina silecek seni anlamiolar ama
Boşver bacım yorma kendını akışına bırak kendı anneleri sonuçta yani psikolojın daha önemli şu an dengesiz bir laf söylerler insanın soruna gidiyor sonra

Boşver bacım yorma kendını akışına bırak kendı anneleri sonuçta yani psikolojın daha önemli şu an dengesiz bir laf söylerler insanın soruna gidiyor sonra
Aynen dün yerle bir etti bizi bugünde mecbur gorcez yüzünü ama sonra yakın zamanda görür muyum bilmiyorum

Ohhh kolay gelsin ben daha bişi yapmadım valla

Dun temizlediğim evden cikan toza pislige bakıyorum bende

Ohhh kolay gelsin ben daha bişi yapmadım valla
Birkaç güne kocam geliyo yoksa ben de yapmam da.
Dun temizlediğim evden cikan toza pislige bakıyorum bende
Yarın da ben öyle bakıcim. kendimi akışa bıraktım. Ama çocuk doğduktan sonra en çok özlediğim ve ilk yapmak istediğim ama yapamayacağım şey evin bütün odalarına aynı anda girip dip köşe saatlerce temizlik yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…