- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.921
Ahhsjahsjaha aşırı sinir ama aşırı gercek degil mi? Bi yerden tanıyorum ben bu kadini diyosun ahabahahahhs cok vardi izlerken hem giciklik hem bagimlilik yapiyorAnca izledim bu ne lan gülmekten soğudum resmen
Uyuz oldumAhhsjahsjaha aşırı sinir ama aşırı gercek degil mi? Bi yerden tanıyorum ben bu kadini diyosun ahabahahahhs cok vardi izlerken hem giciklik hem bagimlilik yapiyor
Ahhsjahsjaha aşırı sinir ama aşırı gercek degil mi? Bi yerden tanıyorum ben bu kadini diyosun ahabahahahhs cok vardi izlerken hem giciklik hem bagimlilik yapiyor
umarımYökkkk
Evde huzur olmaynca hiç bişeyin anlamı kalmıor
Bende kuzenimden biliyorım
Ama sırf cock için devam ettirio..
Umarm kendi ailemde büyüdüğüö gibi büyütebilirim cocklarımı
Manyaksn
Ben Yalçın'a kızıyorum ne ağlıcam. kaç kere yalvardı slk dicem ayıp olcak. kızOturdum meralle Yalçın a ağlıyorum oyhhh
Ben Yalçın'a kızıyorum ne ağlıcam. kaç kere yalvardı slk dicem ayıp olcak. kız
istemiyor kendisini istemeyen çocuğuna bakmayan kadına yalvarmak nedir meralde uzattı istemiyorsa çıkmasın illa kendini gösterip dikkat çekicek ya nazlanıp duruyor. adam çiçek almış nasıl fırlattı gördün dimi esra ne güzel dedi burda böyle yapan evde yakıp yıkar sosyal hizmetler eve gelip çocuklara baksın diye doğru
Aslı inandıkın bazı tipleri çok komik yahuSen böyle guluyo yazınca Aslı İnandık'ın Eşim Salkım tiplemesi geldi aklima yaaa ahahaha bilmiyorsan mutlaka izle
Cnmm söylemedilermi ne zaman çkacak die gittiğinde..umarımşanslıymışsın. insanın bekarken en büyük şansı mutlu bir ailesi olması. evlendikten sonra da mutlu bir yuvası olması bence. bende ikincisi için uğraşıyorum. sırf çocuk için devam ettirmek saçma çünkü çocukların psikolojileri mahvoluyor bu arada sonuç için gittim hormon sonucu falan filan çıkmış şaka gibi ikili sonucu 3 hafta sonra çıkıcakmış hiç demedi doktor bilsem gitmezdim kendimde bakardım netten
Sen ağlamaya yer arıon benceOturdum meralle Yalçın a ağlıyorum oyhhh
Cnmm söylemedilermi ne zaman çkacak die gittiğinde..
Mesela bana demişlerdi sonuçlar 5 gün snra çkar die.. Beklemiştim o zaman arayp öğrenmiştim
Sen ağlamaya yer arıon bence
Ay evet kuzummm, kopuyorum ben onun her tespitine, o kadar gercek ki, gicik oluyorsunAslı inandıkın bazı tipleri çok komik yahu
Özcan denizin kola reklamını yapmıştı çok gülmüştüm ya
belki de öylesindir yakındırBen agladim işte sen niye aglamion ve hamile olan ben miyimgördüm çok iyi dedi valla
yazmıştım ama görmedin sanırım 3 hafta sonra çıkıcak dedi burdan bir arkadaş 4 günde çıktı benim diyor. valla abdestli insanım niye her işim ters gidiyor anlamıyorumCnmm söylemedilermi ne zaman çkacak die gittiğinde..
Mesela bana demişlerdi sonuçlar 5 gün snra çkar die.. Beklemiştim o zaman arayp öğrenmiştim
Sen ağlamaya yer arıon bence
Bende gıcık olsamda izliyorumAy evet kuzummm, kopuyorum ben onun her tespitine, o kadar gercek ki, gicik oluyorsunfistik showww son zamanlarda çıldırtıyor beni ahshahshsbshsh
Canım bana yasaklara takılmışsın gibi geliyorbelki de öylesindir yakındırağlama zamanım belli olmuyor ama bunada ağlayamam ekrana tükürüyorum sadece bıktırdılar adam yüzük almış hatalarımı fark ettim diyor daha ne istiyorsa gitsin ne halt ederse etsin kızdım iyice
yazmıştım ama görmedin sanırım 3 hafta sonra çıkıcak dedi burdan bir arkadaş 4 günde çıktı benim diyor. valla abdestli insanım niye her işim ters gidiyor anlamıyorumbu 3 haftalık kapanmadan dolayı mı 3 hafta sonra çıkıcak acaba
AynennnBende gıcık olsamda izliyorum
Canım bana yasaklara takılmışsın gibi geliyor
Kan vermeye gittigin gun ne zaman çıkacağını soylemediler mi demek istemiş balus canim, yani daha ilk gittiğin günbelki de öylesindir yakındırağlama zamanım belli olmuyor ama bunada ağlayamam ekrana tükürüyorum sadece bıktırdılar adam yüzük almış hatalarımı fark ettim diyor daha ne istiyorsa gitsin ne halt ederse etsin kızdım iyice
yazmıştım ama görmedin sanırım 3 hafta sonra çıkıcak dedi burdan bir arkadaş 4 günde çıktı benim diyor. valla abdestli insanım niye her işim ters gidiyor anlamıyorumbu 3 haftalık kapanmadan dolayı mı 3 hafta sonra çıkıcak acaba
Cnm aynen gittiğin gün söylemeleri lazmdı onu kast ettm.. Ama zaten kapanmadan dolayıda olabilirbelki de öylesindir yakındırağlama zamanım belli olmuyor ama bunada ağlayamam ekrana tükürüyorum sadece bıktırdılar adam yüzük almış hatalarımı fark ettim diyor daha ne istiyorsa gitsin ne halt ederse etsin kızdım iyice
Aynen öyle..Kan vermeye gittigin gun ne zaman çıkacağını soylemediler mi demek istemiş balus canim, yani daha ilk gittiğin gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?