Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dayloş nerde kaldı diyordum
Ölecem ahahahhahahaha
Allah'ıma görmeyecen yazmayacan die acaba etiketlesem mi dedm snra görür o görür dedim

Nasıl olayım, yuvarlanıp gidiyoruz valla, hayat beni içine çekiyor resmen sakin kalayım dedikçe.
Cnmm canını hiç bişi için sıkma

Kuzuucukkk nerelerdesn sen bakaym?

@NealStreet

Çok iyiyiz kuzummm sen nasilsin

Bıraktığın yerde sayıklıyorum fıstık
Sen naptın bakalım
Yaa inanmıyorum ne kadar düşüncesizler

Hshshshsh annemde balus gibi güvenmiyor almam ben onu diyor bi alsalar ah alsalar hshshsh
Maalesef canım maalesef...

Canimmm çok şükür iyiyiz kuzum, cuma randevumuz var, sen nasılsın yavrummm
Yaa inanmıyorum ne kadar düşüncesizler

Hshshshsh annemde balus gibi güvenmiyor almam ben onu diyor bi alsalar ah alsalar hshshsh
Hayır aslında çok komikler, o zaman teknolojiyi tamamen birakcan, misal camasir makinesi neden kullanıyorlar, hani onlar daha iyiydi
Teknolojiye dair her seyi biraktin mi kuzum temizlikle ilgili, hayır çünkü eger bırakmadiysan bana hic konusma, çünkü ben güvenemiyorum onlara hahdhahdhwhdhss

Dayloşşşş konuşma gııııııııızzzzz
Gel doğaya kaçalım

Miss Bride benimde ailem sıkıntılı ama keşke boşansalar diye gözlerinin içine bakardım hala bekliyorum. bir evde huzur yoksa o evliliğin anlamı kalmıyor. çocuklar da yıpranıyor biz çok yıprandık umarım yaşadığım şeyleri çocuklarıma yaşatmam.tabi sizin aileyi bilemem haklarında hayırlısı olsun sende sıkma canını.ben kötü şeyleri düşünsem bu dünyada kalamazdım herhalde iyi şeyler düşün hep

Noldiiii isine mi gelmedi
Yökkkk

Evde huzur olmaynca hiç bişeyin anlamı kalmıor
Bende kuzenimden biliyorım
Ama sırf cock için devam ettirio..
Umarm kendi ailemde büyüdüğüö gibi büyütebilirim cocklarımı
Kanka is ustundeyken yazmissjn gormedim hshzhxhdhd
Manyaksn

Yökkkk

Evde huzur olmaynca hiç bişeyin anlamı kalmıor
Bende kuzenimden biliyorım
Ama sırf cock için devam ettirio..
Umarm kendi ailemde büyüdüğüö gibi büyütebilirim cocklarımı

Manyaksn
Balus şuan seninle yarisio olabilirim şuan altı aylık hamile gibi sis kasigim

Bencede normal ortalama 20 mm den 20 tane yumurta var herifim hamile misin acaba dedi hesabını yaptım şuan karnında 400 mm yani 40 cm gibi bişi var öyle düşün dedim guluyo
Sen böyle guluyo yazınca Aslı İnandık'ın Eşim Salkım tiplemesi geldi aklima yaaa ahahaha bilmiyorsan mutlaka izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…