- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.901
Amin aminAllah iyilik versinyok çok şükür iyi geçiyor bundan sonra da iyi geçer inşallah
Bende dayloş nerde kaldı diyordumE supursun sadece robot, biz de silmesni az kullanıyoruz. Ay bu temizlik hastasiyiz muhabbetlerine de ben hastayım, elektrik süpürgesi ile deli gibi supurdukten sonra robotu salınca bir ton pislik cikiyo yne, onu napcaz? Hayatim o kadar boş değil valla temizlikle tuketecek kadarolabildiğince az ugrasayim ki yapacaklarima, ureteceklerime zaman kalsin. Ömrü boyunca cok temizlik yapmış biri sadece hayatindan calmsi oluyor, naptin su hayatta ne urettin dense napcaniz, temizlik yaptik aplaaa mi diceniz. He aferin derler bak ne titiz kiz
Cnmm canını hiç bişi için sıkmaNasıl olayım, yuvarlanıp gidiyoruz valla, hayat beni içine çekiyor resmen sakin kalayım dedikçe.
Kuzuucukkk nerelerdesn sen bakaym?Burdayım kızlar sizi terk etmedim etmem de asla
Bal0ncuk nasılsın canım prenses nasil?
@NealStreet sen napıuosn canım neler yaptın
Paresilaaa aşkımm durumlar nasil
Hemsirecik kankeyta bu ay yapacak çocukları planları anlat ahhshs
@Kedilervekitaplar caniiik çok sevindim hayırla gelsin prenses
@MNbeyaz nasılsın dostum
dayler dayler daylerim nasıl gidiyor
DusunceBulutu sen nasılsın düşüncecimmm
Nurzfr nurcummm nasilsn
Etiketlemeyi unuttuğum diğer dostlar sizler nasılsınız bakalım
Çok iyiyiz kuzummm sen nasilsinBurdayım kızlar sizi terk etmedim etmem de asla
@MNbeyaz nasılsın dostum
Nurzfr nurcummm nasilsn
Bıraktığın yerde sayıklıyorum fıstıkBurdayım kızlar sizi terk etmedim etmem de asla
@MNbeyaz nasılsın dostum
Nurzfr nurcummm nasilsn
Maalesef canım maalesef...Yaa inanmıyorum ne kadar düşüncesizler
Hshshshsh annemde balus gibi güvenmiyor almam ben onu diyor bi alsalar ah alsalar hshshsh
Canimmm çok şükür iyiyiz kuzum, cuma randevumuz var, sen nasılsın yavrummmBurdayım kızlar sizi terk etmedim etmem de asla
@MNbeyaz nasılsın dostum
Nurzfr nurcummm nasilsn
Hayır aslında çok komikler, o zaman teknolojiyi tamamen birakcan, misal camasir makinesi neden kullanıyorlar, hani onlar daha iyiydiYaa inanmıyorum ne kadar düşüncesizler
Hshshshsh annemde balus gibi güvenmiyor almam ben onu diyor bi alsalar ah alsalar hshshsh
Teknolojiye dair her seyi biraktin mi kuzum temizlikle ilgili, hayır çünkü eger bırakmadiysan bana hic konusma, çünkü ben güvenemiyorum onlara hahdhahdhwhdhssBende dayloş nerde kaldı diyordum
Ölecem ahahahhahahaha
Allah'ıma görmeyecen yazmayacan die acaba etiketlesem mi dedm snra görür o görür dedim
Cnmm canını hiç bişi için sıkma
Kuzuucukkk nerelerdesn sen bakaym?
@NealStreet
Dayloşşşş konuşma gııııııııızzzzzCanimmm çok şükür iyiyiz kuzum, cuma randevumuz var, sen nasılsın yavrummm
Hayır aslında çok komikler, o zaman teknolojiyi tamamen birakcan, misal camasir makinesi neden kullanıyorlar, hani onlar daha iyiydi
Teknolojiye dair her seyi biraktin mi kuzum temizlikle ilgili, hayır çünkü eger bırakmadiysan bana hic konusma, çünkü ben güvenemiyorum onlara hahdhahdhwhdhss
Noldiiii isine mi gelmediDayloşşşş konuşma gııııııııızzzzz
Gel doğaya kaçalım
Amin canım sağolasın darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallahAmin amin
Allah hayırlısi ile kucağına almayı nasip etsin
Kanka is ustundeyken yazmissjn gormedim hshzhxhdhdBurdayımmmmm anlat çabuk
YökkkkNoldiiii isine mi gelmedi
Evde huzur olmaynca hiç bişeyin anlamı kalmıorMiss Bride benimde ailem sıkıntılı ama keşke boşansalar diye gözlerinin içine bakardım hala bekliyorum. bir evde huzur yoksa o evliliğin anlamı kalmıyor. çocuklar da yıpranıyor biz çok yıprandık umarım yaşadığım şeyleri çocuklarıma yaşatmam.tabi sizin aileyi bilemem haklarında hayırlısı olsun sende sıkma canını.ben kötü şeyleri düşünsem bu dünyada kalamazdım herhalde iyi şeyler düşün hep
ManyaksnKanka is ustundeyken yazmissjn gormedim hshzhxhdhd
Balus şuan seninle yarisio olabilirim şuan altı aylık hamile gibi sis kasigimYökkkk
Evde huzur olmaynca hiç bişeyin anlamı kalmıor
Bende kuzenimden biliyorım
Ama sırf cock için devam ettirio..
Umarm kendi ailemde büyüdüğüö gibi büyütebilirim cocklarımı
Manyaksn
Hepsi normal bebeğim benmBalus şuan seninle yarisio olabilirim şuan altı aylık hamile gibi sis kasigim
Bencede normal ortalama 20 mm den 20 tane yumurta var herifim hamile misin acaba dedi hesabını yaptım şuan karnında 400 mm yani 40 cm gibi bişi var öyle düşün dedim guluyoHepsi normal bebeğim benm
Geçecek bugünler
Oooole galirsinYökkkk
Evde huzur olmaynca hiç bişeyin anlamı kalmıor
Bende kuzenimden biliyorım
Ama sırf cock için devam ettirio..
Umarm kendi ailemde büyüdüğüö gibi büyütebilirim cocklarımı
Manyaksn
Sen böyle guluyo yazınca Aslı İnandık'ın Eşim Salkım tiplemesi geldi aklima yaaa ahahaha bilmiyorsan mutlaka izleBencede normal ortalama 20 mm den 20 tane yumurta var herifim hamile misin acaba dedi hesabını yaptım şuan karnında 400 mm yani 40 cm gibi bişi var öyle düşün dedim guluyo
Anca izledim bu ne lan gülmekten soğudum resmenSen böyle guluyo yazınca Aslı İnandık'ın Eşim Salkım tiplemesi geldi aklima yaaa ahahaha bilmiyorsan mutlaka izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?