Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deli gittin mi yıkadın yuğdun mu yerleri yavrucuğum, aaaa evin les gibi kalk is yab kak kak kakkkk

Deli gittin mi yıkadın yuğdun mu yerleri yavrucuğum, aaaa evin les gibi kalk is yab kak kak kakkkk
Yk yok doğaya karışıorum bu aralar
Birgünde deniz havası yaparız
O işler doğuma kadar eşimde
Ama içim gitmior değil itiraf edeyim
Başında duruorm onu yap bnuda yap buda böyle olsn
Neyse kaçıyorm dayak yemeden sen yinede döv ama

Ah canim ya, eşin yapamaz kiii, KADIN isi o işler, simdi kimbilir evde kac milyor bakteri var, her yerler her yerlerdelerlerlerrrrrrrrr abdbwbdbehdj

Şimdi barıştılar iki üç ay sonra yine kavga ederler, babam da çekip gidecek de, çocuklar torunlar var diye kalıyor buralarda. Yoksa annemle aralarında en ufak bi sevgi kırıntısı bile yok yıllardır. Bir kere sarıldıklarını, el ele tutuştuklarını görmedim. 30 yılda insan bir kere mi denk gelmez. Öyle yani. Görücü usulü mağdurları olmuşlar.

Ama o adamın da bir çenesi var, ben izlerken yoruluyorum. Adam dediğin az ağır olur, dırdır yapmaz.
Ben çok konuşan insanlara gıcık olurum, elimle ağzını kapatıp sus da motorun soğusun demek geliyo içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…