- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.941
DeliCnm aynen gittiğin gün söylemeleri lazmdı onu kast ettm.. Ama zaten kapanmadan dolayıda olabilir
Fakat sağlık sektörü açık yani kapalı değil
Bilemedim
Aynen öyle..
Ayy canım dayloşşş hem döver hem sever bak
Yk yok doğaya karışıorum bu aralarDeligittin mi yıkadın yuğdun mu yerleri yavrucuğum, aaaa evin les gibi kalk is yab kak kak kakkkk
Ah canim ya, eşin yapamaz kiii, KADIN isi o işler, simdi kimbilir evde kac milyor bakteri var, her yerler her yerlerdelerlerlerrrrrrrrr abdbwbdbehdjYk yok doğaya karışıorum bu aralar
Birgünde deniz havası yaparız
O işler doğuma kadar eşimde
Ama içim gitmior değil itiraf edeyim
Başında duruorm onu yap bnuda yap buda böyle olsn
Neyse kaçıyorm dayak yemeden sen yinede döv ama
Allah'ımmmmAh canim ya, eşin yapamaz kiii, KADIN isi o işler, simdi kimbilir evde kac milyor bakteri var, her yerler her yerlerdelerlerlerrrrrrrrr abdbwbdbehdj
Teyzen robot aldı canimAllah'ımmmm
Annen nerde ya... Teyzeeeeeeeeee
Bunda senin parmağn varTeyzen robot aldı canim
Valla nerdeyse 15 kişiye filan robot aldırdım, hepsi de şuan ah elimiz kolumuz oldu diyor. Annem de gördü kac kere bizde çalışırkenBunda senin parmağn var
İtiraf etttttttttt
Teyzeyide kaybettim ne yapacam şimdiValla nerdeyse 15 kişiye filan robot aldırdım, hepsi de şuan ah elimiz kolumuz oldu diyor. Annem de gördü kac kere bizde çalışırken
Aklin yolu bir beybisu accik saksiyi calistir abdhwbdhwhTeyzeyide kaybettim ne yapacam şimdi
Yaaa dayloşşşşAklin yolu bir beybisu accik saksiyi calistir abdhwbdhwh
Şimdi barıştılar iki üç ay sonra yine kavga ederler, babam da çekip gidecek de, çocuklar torunlar var diye kalıyor buralarda. Yoksa annemle aralarında en ufak bi sevgi kırıntısı bile yok yıllardır. Bir kere sarıldıklarını, el ele tutuştuklarını görmedim. 30 yılda insan bir kere mi denk gelmez. Öyle yani. Görücü usulü mağdurları olmuşlar.Miss Bride benimde ailem sıkıntılı ama keşke boşansalar diye gözlerinin içine bakardım hala bekliyorum. bir evde huzur yoksa o evliliğin anlamı kalmıyor. çocuklar da yıpranıyor biz çok yıprandık umarım yaşadığım şeyleri çocuklarıma yaşatmam.tabi sizin aileyi bilemem haklarında hayırlısı olsun sende sıkma canını.ben kötü şeyleri düşünsem bu dünyada kalamazdım herhalde iyi şeyler düşün hep
Ama o adamın da bir çenesi var, ben izlerken yoruluyorum. Adam dediğin az ağır olur, dırdır yapmaz.belki de öylesindir yakındırağlama zamanım belli olmuyor ama bunada ağlayamam ekrana tükürüyorum sadece bıktırdılar adam yüzük almış hatalarımı fark ettim diyor daha ne istiyorsa gitsin ne halt ederse etsin kızdım iyice
Kimler hamile kiz ana bu kadar kisi mi kaldi hamile kalmak içinParesilaaa
bir mucizee
@Hemsirecik
@Htceyldrm
@anonimbirbayan
@cukulatam
ozge_gorkem
@HUN KIZI
@Katre_g
@Ulkumyvz
Hadiiii sıra sizde.. Sonra dükkan kapanıo
burdayım balu
Bu bayram bayramliklar hazir
Evet siz kaldınız kuzumKimler hamile kiz ana bu kadar kisi mi kaldi hamile kalmak içinbayadır girmiyodum
Yoksn bacmburdayım balu
sana alalım mı
Evet siz kaldınız kuzum
Sabırsızlıkla sizi bekliyoruz
Yoksn bacmnaber..
Bende varsa kırmızısı felan isterimBen özel diktirdim
Biraz hastayım bacım grip olmuşum yatıyorum dün hastanede yattım kanamam oldu gece öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?