- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.961
Kusumm geçmiş olsunBiraz hastayım bacım grip olmuşum yatıyorum dün hastanede yattım kanamam oldu gece öyle
Sağol canımDikkat et
Kusumm geçmiş olsun
Bana da öyle geldiBende gıcık olsamda izliyorum
Canım bana yasaklara takılmışsın gibi geliyor
yok söylemediler "demedi doktor bilsem gitmezdim" yazmıştımKan vermeye gittigin gun ne zaman çıkacağını soylemediler mi demek istemiş balus canim, yani daha ilk gittiğin gün
evet sağlık sektörü de açık ben de bilemedim neyse sağlık olsun da bekleriz..Cnm aynen gittiğin gün söylemeleri lazmdı onu kast ettm.. Ama zaten kapanmadan dolayıda olabilir
Fakat sağlık sektörü açık yani kapalı değil
Bilemedim
Aynen öyle..
Ayy canım dayloşşş hem döver hem sever bak
yine barışmışlar iyi bari haklarında hayırlısı olsun. bizimkilerde görücu usulü. ben öyle dediğin gibi görmeyi bırak bir kere insanca medeni şekilde konuşulduğunu görmedim babam hep hakaret eder. eskiden dayakda vardı şimdi yerini psikolojik şiddete bıraktı.biz anadan da babadan hakaretlerle büyüdük. tek derdim kardeşlerim de hemen evlenip kurtulsun inşallah.anneme boşan diye çok dedik bakalım napcak.belki bu sene akıllanırŞimdi barıştılar iki üç ay sonra yine kavga ederler, babam da çekip gidecek de, çocuklar torunlar var diye kalıyor buralarda. Yoksa annemle aralarında en ufak bi sevgi kırıntısı bile yok yıllardır. Bir kere sarıldıklarını, el ele tutuştuklarını görmedim. 30 yılda insan bir kere mi denk gelmez. Öyle yani. Görücü usulü mağdurları olmuşlar.
Ben de sevmem de bazı insanlar da öyle napcan fazla duygusal bir adam buAma o adamın da bir çenesi var, ben izlerken yoruluyorum. Adam dediğin az ağır olur, dırdır yapmaz.
Ben çok konuşan insanlara gıcık olurum, elimle ağzını kapatıp sus da motorun soğusun demek geliyo içimden.
Amann canım sıkkın bu günlerde boşluğa düştüm sanki..işten çalışmaktan işi bırakırsam olabilecekleri düşünmekten sağlıklı bi hamileliğim sağlıklı bi bebeğim olamicak mı düşüncelerinden...çok yoruldum herşeyden..sana alalım mı
Evet siz kaldınız kuzum
Sabırsızlıkla sizi bekliyoruz
Yoksn bacmnaber..
geçmiş olsun beyazım önemli bişey yok dimi bebek ve sen iyisiniz dimiBiraz hastayım bacım grip olmuşum yatıyorum dün hastanede yattım kanamam oldu gece öyle
Geçmiş olsun tez vakitte sağlıkla toparlanırsın inşallahBiraz hastayım bacım grip olmuşum yatıyorum dün hastanede yattım kanamam oldu gece öyle
çalışmak insanı çok yıpratıyor izin alsan 1 2 hafta vermezler mi? bazen kendimizle eşimizle daha fazla vakit geçirmek isteriz seninde öyle bir dönem sanırım.bebek konusunda sakın olumsuz düşünme hemen toparlan. her şey yolunda gidicek en kısa zamanda gelicek o bebiş. ben de kimyasal yaşadıktan 2 ay sonra kaldım. arkası gebelik derler. bence siz çalışmalara devam edin gerisini Allaha bırakın bu yıl içinde güzel haberler gelicekAmann canım sıkkın bu günlerde boşluğa düştüm sanki..işten çalışmaktan işi bırakırsam olabilecekleri düşünmekten sağlıklı bi hamileliğim sağlıklı bi bebeğim olamicak mı düşüncelerinden...çok yoruldum herşeyden..
geçmiş olsun beyazım önemli bişey yok dimi bebek ve sen iyisiniz dimi
Yaa gecmis olsun simdi nasilsinBiraz hastayım bacım grip olmuşum yatıyorum dün hastanede yattım kanamam oldu gece öyle
bulutum çok sağolasın güzel düşüncelerin için..Geçmiş olsun tez vakitte sağlıkla toparlanırsın inşallahsen ve minik Allaha emanetsiniz
çalışmak insanı çok yıpratıyor izin alsan 1 2 hafta vermezler mi? bazen kendimizle eşimizle daha fazla vakit geçirmek isteriz seninde öyle bir dönem sanırım.bebek konusunda sakın olumsuz düşünme hemen toparlan. her şey yolunda gidicek en kısa zamanda gelicek o bebiş. ben de kimyasal yaşadıktan 2 ay sonra kaldım. arkası gebelik derler. bence siz çalışmalara devam edin gerisini Allaha bırakın bu yıl içinde güzel haberler gelicek
Aaa geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun bebiş nasılBiraz hastayım bacım grip olmuşum yatıyorum dün hastanede yattım kanamam oldu gece öyle
Amann canım sıkkın bu günlerde boşluğa düştüm sanki..işten çalışmaktan işi bırakırsam olabilecekleri düşünmekten sağlıklı bi hamileliğim sağlıklı bi bebeğim olamicak mı düşüncelerinden...çok yoruldum herşeyden..
Geçmiş olsun tez vakitte sağlıkla toparlanırsın inşallahsen ve minik Allaha emanetsiniz
çalışmak insanı çok yıpratıyor izin alsan 1 2 hafta vermezler mi? bazen kendimizle eşimizle daha fazla vakit geçirmek isteriz seninde öyle bir dönem sanırım.bebek konusunda sakın olumsuz düşünme hemen toparlan. her şey yolunda gidicek en kısa zamanda gelicek o bebiş. ben de kimyasal yaşadıktan 2 ay sonra kaldım. arkası gebelik derler. bence siz çalışmalara devam edin gerisini Allaha bırakın bu yıl içinde güzel haberler gelicek
Yaa gecmis olsun simdi nasilsin
Sağolun kızlar lekelenme şeklinde devam ediyor işte iğne ilaç serum nasıl oldğumu pek bilmiyorum bebiş şimdilik iyi görünüyor bakalım Rabbime emanetAaa geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun bebiş nasıl
Sağolun kızlar lekelenme şeklinde devam ediyor işte iğne ilaç serum nasıl oldğumu pek bilmiyorum bebiş şimdilik iyi görünüyor bakalım Rabbime emanet
Aslında işten çok işteki insanlar tiksindiriyor.Allah sabır versin ben 3 ay zor dayandım sen baya dayanmışsın bebeğin için. ilerde inşallah kıymetini bilir annesininbulutum çok sağolasın güzel düşüncelerin için..
2 yıl 2 ay oldu buraya gireli ama tiksindim nefret ettim resmen..ama bazı sebeblerden ve üç krş daha biriksin haile kalamaz da yazın tüp denersek diye sabrediyorum.eşim bankada çalışıyordu şubesi kapandı havuza aldılar nerde boşluk oraya yolluyolar..düzenimiz bozuldu yasaklar var bayramda da memleketime gidemicem..sıkıldım bunaldım..yasak bizi vurmuyo zaten yine çalışıyoruz öyle uzun süreli izin de vermezler..sanki eşim bi yere yerleşse bi de sağlıklı bebeğimiz olsa herşey tamam olacakmış gibi..(ki elbette hep sıkıntılar başka şeyler illa olur da)
İnşallah canım inşallah ne deyim Rabbim bilir en güzelini ben sadece dua edebiliyorum elimden geleni yapıyorumAllaha emanet kuşum inşallah sende duzelirsin bian önce bebiş destek olacak sana şimdi dökün bak karnına iyiyim ben bebişim de hemen hormonlarla cevap verecek sana
Allah razı olsun bulutum..Aslında işten çok işteki insanlar tiksindiriyor.Allah sabır versin ben 3 ay zor dayandım sen baya dayanmışsın bebeğin için. ilerde inşallah kıymetini bilir annesininçok zor ev iş arasında koşturmak aynı zamanda düşüncelerle boğuşmak. ama düşsen de sıkılsan da bir kaç güne toparlan ağla rahatla kendine gel.Allahtan ümit hiç kesilmez. bir bakmışsın yaza kalmadan gelmiş eşinin işleri inşallah rayına oturur o zaman çıkarsın belki.daha rahatlar kafan. stres olunca hiç bir şey olmuyor 1 sene içinde bunu öğrendim stresten uzak kalman lazım seni mutlu eden şeylere yönel.ben de memlekete gidemiyorum tabi ailevi şeylerde var ama düşünmemeye çalışıyorum. sen de kötü şeyleri hiç düşünme.her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. geçmez sandığımız şeyler geçiyor
Tabiki geçicek her şey sen içini ferah tutAllah razı olsun bulutum..
bütün bu yazdıkların eşittir ben.kısa ve öz.bıktım işte yaşamaktan bile bazen.evet bazen hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum çünkü çok doldum.belirsizliklerle boğuşmaktan..nasip diyoruz dua ediyoruz Rabbim zamanını biliyor elbet.bir de iş yorgunluğundan maneviyata da hiç bişey yapamıyorum kuru kuru oruç tutuyorum gibi geliyor onun ağırlığı da üstümde.bu da geçer elbet napalım
amin kuzucumTabiki geçicek her şey sen içini ferah tutAğla rahatla.ben de o duyguları yaşadım geçti gitti inan geçiyor.zamanı yakındır sen biliyorsundur maneviyata yönelmeyince gerçekten insanın içi daralıyor ben de artık doğru düzgün yönelmek istiyorum o ağırlığı hissetmeye başladım Allah hepimize hayırlı kapılar güzel günler açsın inşallah
Anaammmm.. Ne olduuuuuuBiraz hastayım bacım grip olmuşum yatıyorum dün hastanede yattım kanamam oldu gece öyle
Kıyamam sana.. Ama no depresyon biliosn demiAmann canım sıkkın bu günlerde boşluğa düştüm sanki..işten çalışmaktan işi bırakırsam olabilecekleri düşünmekten sağlıklı bi hamileliğim sağlıklı bi bebeğim olamicak mı düşüncelerinden...çok yoruldum herşeyden..
İyiyiz kuzum senin minik nasılBen geldiiimm
Nasilsiniz kuzular bebislerimiz nasil
O da iyi teyzesii oynuyor napsinAnaammmm.. Ne olduuuuuu
Geçmiş olsunnnnn
Kıyamam sana.. Ama no depresyon biliosn demi
İyiyiz kuzum senin minik nasıl
Oda bir birey artk
Ya gun söylememiştir de hemen cikmaz yarın gel demiştir, aslında dger sonuçlarını degerlendirmek icin yarin cagirmistir ama sen butun sonuclar yarin cikcak sanmissindir ya da hic cagirmamistir ama sen yarin cikcak herhalde diye gitmissindir vs vsBana da öyle geldi
yok söylemediler "demedi doktor bilsem gitmezdim" yazmıştımaslında her şeyi yazıyorum da kalabalık yazıyorum galiba kısa ve öz cümleler kurmam gerek insan okurken yoruluyor galiba
evet sağlık sektörü de açık ben de bilemedim neyse sağlık olsun da bekleriz..
yine barışmışlar iyi bari haklarında hayırlısı olsun. bizimkilerde görücu usulü. ben öyle dediğin gibi görmeyi bırak bir kere insanca medeni şekilde konuşulduğunu görmedim babam hep hakaret eder. eskiden dayakda vardı şimdi yerini psikolojik şiddete bıraktı.biz anadan da babadan hakaretlerle büyüdük. tek derdim kardeşlerim de hemen evlenip kurtulsun inşallah.anneme boşan diye çok dedik bakalım napcak.belki bu sene akıllanır
Ben de sevmem de bazı insanlar da öyle napcan fazla duygusal bir adam buüstelik kadın da çok carcar nasıl vırvır konuşup bağırdığını görmedin mi birbirlerini bulmuşlar bence. esra da siz iyi iletişim kuruyorsunuz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?