- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.121
Bizimki de yasak da calisiyo diğer türlü yasak da zaten yasak gibiydik biz sorun olmiyi bizdeHe özlüyom da her şekilde yasssak var çok saçma bu yasak olayı da napıoz sanki
He dr ne diyorsa o bacım napak onların da be dedği belli değil ki ben sordum ıstrahat öneriyormusunuz dedim yok normal yaşa ev işi yok dedi halı faln silme dedi sıcak duş yasasak başka yasssak şeylerde var her gittğiğmizde adama diyor sakın diye adam yok haşa hocam diyorAynen sorma dün kanama geldi Dr ilk üç gün gelmemesi lazım dikkat et dedi çok yoğun kanaman olmasın dedi uzandiydim acıktım çorba işittim kendime duramiomki yerimde
Onun kendısı çip zaten nereye takacaz yasssak diyomÇip tak enişteye
Oda var normal hayatımızda ama nasıl dönmüş oluoz normal hayatımıza deHe dr ne diyorsa o bacım napak onların da be dedği belli değil ki ben sordum ıstrahat öneriyormusunuz dedim yok normal yaşa ev işi yok dedi halı faln silme dedi sıcak duş yasasak başka yasssak şeylerde var her gittğiğmizde adama diyor sakın diye adam yok haşa hocam diyor
Ne normali anormal hayat ben temizlik hastasyım normalde evi gördükçe bu halde iyice delleniyomOda var normal hayatımızda ama nasıl dönmüş oluoz normal hayatımıza de
He kabul ediyorum normal değilim delilik var evet ama beni drlar bu hale getirdi bir de adam bir de hayatDelisin
Valla geçen haftalarda yirtindim yaptım bu hafta yine aynı sözde ayağa kalkamazsam diye yapmıştım bı anlamı kalmadı herif gelince supurt evi sen uğraşma aaaa bebiş içinNe normali anormal hayat ben temizlik hastasyım normalde evi gördükçe bu halde iyice delleniyom
Ohhh masallahhhKızlar geldimmm, her sey yolunda maasallah simdilik, haftaya ikili test için gideceğim
Yaaa maşallah ikili test zamanı gelmişKızlar geldimmm, her sey yolunda maasallah simdilik, haftaya ikili test için gideceğim
Ben uykulara kaçağınHadi ben kaçtım puzzleye
Kıpraşmayın kavga etmeyn akıllı durun
Yok kız kaynanam özellikle oğlunun sevmediği yemekleri yapıyor bugün kabak yapmış gorumceme çok iyi gelirmiş iyi yapmışsın bende zafer in canı ne isterse onu pişircem dedim kalk yatıp durma dedi bana bende dün senin orda yatamadım kanama oldu Dr uzan dinlen dedi dedimCümlenin sonunu "son dk larda kaynanama kakalarım belki" diye algılamam
kaynana kaynar kazandaYok kız kaynanam özellikle oğlunun sevmediği yemekleri yapıyor bugün kabak yapmış gorumceme çok iyi gelirmiş iyi yapmışsın bende zafer in canı ne isterse onu pişircem dedim kalk yatıp durma dedi bana bende dün senin orda yatamadım kanama oldu Dr uzan dinlen dedi dedimfena gelinim ben niye arayıp moral bozuyorsa aramamasi bundan daha iyi
Sürekli yatamıyorum da ama ona gicikligina öyle dedim uyuz yakaynana kaynar kazandadestek olcağına köstek oluyorsa boşver fena gelin ol oh sen yat dinlen hiç kalkma bence
ailede illa bir uyuz oluyor işte napcanSürekli yatamıyorum da ama ona gicikligina öyle dedim uyuz ya
Aynen hadi ekran başınaailede illa bir uyuz oluyor işte napcanyemek dışında kalkmazsın dicem de ne güzel eşin yapıcakmış maşallah ya darısı benim eşe bizim program başladı hadi izleyelim
Maşallah Rabbim daim etsin inşallah sağlıkla gelsinKızlar geldimmm, her sey yolunda maasallah simdilik, haftaya ikili test için gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?