Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen sorma dün kanama geldi Dr ilk üç gün gelmemesi lazım dikkat et dedi çok yoğun kanaman olmasın dedi uzandiydim acıktım çorba işittim kendime duramiomki yerimde
He dr ne diyorsa o bacım napak onların da be dedği belli değil ki ben sordum ıstrahat öneriyormusunuz dedim yok normal yaşa ev işi yok dedi halı faln silme dedi sıcak duş yasasak başka yasssak şeylerde var her gittğiğmizde adama diyor sakın diye adam yok haşa hocam diyor

Oda var normal hayatımızda ama nasıl dönmüş oluoz normal hayatımıza de

Ne normali anormal hayat ben temizlik hastasyım normalde evi gördükçe bu halde iyice delleniyom
Valla geçen haftalarda yirtindim yaptım bu hafta yine aynı sözde ayağa kalkamazsam diye yapmıştım bı anlamı kalmadı herif gelince supurt evi sen uğraşma aaaa bebiş için

İyiyim kuşum sabah biraz yürüdüm dışarda geldim uzandım öyle uzanıyorum herif sen yapma yemeği gelince ben yaparım dedi bekliyorum şuan son dk karda dayanamam kalkarım belki

Cümlenin sonunu "son dk larda kaynanama kakalarım belki" diye algılamam

Cümlenin sonunu "son dk larda kaynanama kakalarım belki" diye algılamam

Yok kız kaynanam özellikle oğlunun sevmediği yemekleri yapıyor bugün kabak yapmış gorumceme çok iyi gelirmiş iyi yapmışsın bende zafer in canı ne isterse onu pişircem dedim kalk yatıp durma dedi bana bende dün senin orda yatamadım kanama oldu Dr uzan dinlen dedi dedim fena gelinim ben niye arayıp moral bozuyorsa aramamasi bundan daha iyi

kaynana kaynar kazanda destek olcağına köstek oluyorsa boşver fena gelin ol oh sen yat dinlen hiç kalkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…