Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nurum kendini nasıl hissediosn aklım sendeydi iyimisin

Bizde doğaya attık bugün kendimizi KV den önce 17 gün kapancaz bı cam havası alalım nolur dedim gittik
Gerçekten bize cok iyi geldi o 2 hafta..
Dünde deniz havası iyi geldi ayrıca..
Ama şimdi anca puzzle havası

pandemi bebeleri gelsiin
Bas gaza cuko bas gaza

Heeeeyyy gunaydinnnsssss cankuşlarrrrr
Günaydın yasağın ilk gününden
İyi geceler gençler

Kizceler doktora gitmek icin son 2 saat
Dayloşşşşşşşşşş geldinmiiiiiiiii

Bugün de gün hiç geçmedi be çok sıkıcı

İyiyim kuşum sabah biraz yürüdüm dışarda geldim uzandım öyle uzanıyorum herif sen yapma yemeği gelince ben yaparım dedi bekliyorum şuan son dk karda dayanamam kalkarım belki

İyiyim kuşum sabah biraz yürüdüm dışarda geldim uzandım öyle uzanıyorum herif sen yapma yemeği gelince ben yaparım dedi bekliyorum şuan son dk karda dayanamam kalkarım belki
Dinlen tabi sağolsun enişte bey ben karnı yarık yaptım sonra enejım kalmaz diye öyle sorulmadan kendını anlatanlarda bugün ben

Bugün de gün hiç geçmedi be çok sıkıcı
Valla ben bu saat nasıl oldu anlamadm
Anaaa dedm dur kızlara bakacam dedm herife
Dr sana ne demiş sen ne edion nurcukkkkkkk

İlla sorulması mi gerekiyo giii bende herşeyi sormadan anlatiom

Yok bacım buhran geçiriyorum evde valla anlatasım var yat sen de en iyisi yatmak ama sonra o da insanın psikolojısını bozuyor kalkmak istıyprsun sonra kalktıgına pişman oluyorsun

Yok bacım buhran geçiriyorum evde valla anlatasım var yat sen de en iyisi yatmak ama sonra o da insanın psikolojısını bozuyor kalkmak istıyprsun sonra kalktıgına pişman oluyorsun
Aynen sorma dün kanama geldi Dr ilk üç gün gelmemesi lazım dikkat et dedi çok yoğun kanaman olmasın dedi uzandiydim acıktım çorba işittim kendime duramiomki yerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…