- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.141
Anammmmm kocaman olmuş ya bizim minnakYatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
DimiiiAnammmmm kocaman olmuş ya bizim minnak
ayy maşallah süphanallahYatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
Yatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
Ben hic tahmin edemedim.Yatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
Peki bizim, senin bunu böyle anlamanı normal karşılamamızCümlenin sonunu "son dk larda kaynanama kakalarım belki" diye algılamam
Valla yok yuvarlak kese yok elips kese yok sağ yok sol hiç belli olmuo benceYatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
ayy maşallah süphanallahnasıl da oturmuş sağlıcakla kucağına al inşallah iyi olmasına çok sevindim benim içime prenses gibi geldi ama hayırlısıyla gönlünüzdeki olsun inşallah sen ne hissediyorsun
Ben hic tahmin edemedim.
Ruya goruyor musun cinsiyetiyle ilgili. Genelde annelerin ruyakari cikiyor
Çok sag olun kizlaaaarrr, amin insallahAy maasallahh.
Yok ya bence de onlar tirt cikiyorPeki bizim, senin bunu böyle anlamanı normal karşılamamız
Valla yok yuvarlak kese yok elips kese yok sağ yok sol hiç belli olmuo bence
Ama benm kızçem diğer tarafta duruyordu
Öyle düşüncek olursak erkek gibi
İrkek gibi irkekÇok sag olun kizlaaaarrr, amin insallaho kadar çok kız bence yorumu geldi ki bana hic fark etmez ama erkek hissediyorum, ruyamdaysa kiz gordum saglikli olsun da cinsiyet hiiiiic fark etmez bana
Bulutoş nasil oturuyor ama
Yok ya bence de onlar tirt cikiyorkese için geç sanırım kuzum, bu haftalar nuba bakiliyormus ama bu velet oturuyor gorunmuyo ki çıkıntı egri mi duz mu hepsiciii olur bana, yeter ki saglikli olsun minnos
Yaaa bekliyorum heyecanlaaaaaİrkek gibi irkek
Anamın evinseym eve geçem kızçemi atarm sana
Niyeyse koca kız olmuş diyecektimDimiiidoktor hep minnos diye sevdi ama kocaman 4 cm, cok ayip minnos denir mi ahshahshsh
Kayınvalidem de bugün bsyle ilgili konusurken genc kiz olunca dedi yanlisliklaNiyeyse koca kız olmuş diyecektim
KızYatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
Maşallah erkek diyesim geldi niyeyseYatmaktan sıkıldım, biraz oturayım dedim miliba teyzelerimmmmm, sizce benim cinsiyetim ne
Kızlar hunharca çoğalıyorduuggg
Hahaha senle benden baska erkek diye yok sanki, he bi de balus erkek olabilir dediMaşallah erkek diyesim geldi niyeyse
Yarin gidebilirsen kan testi ver bence, bir de koyulasma takip et istersen.Testime bakabilir misiniz kızlar 3 gün geciktim çok az kahve rengi lekelenmem var
Ama bana güvenmeKayınvalidem de bugün bsyle ilgili konusurken genc kiz olunca dedi yanlislikla
Nerede yaptırabilirim ki testi yasak yok mu şimdi yarında cumartesi hiç bi bilgim yokYarin gidebilirsen kan testi ver bence, bir de koyulasma takip et istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?