Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
siz taze çiftmişsiniz biz de uzun zamandır gidemiyoruz pandemiden en son eltilerin savaşına gittik hemen şu süreç bitse keşke
20 yıllık çiftler karantinada boşanıyor, daha bir yıl dolmadan benim zavallı evliliğim nasıl ayakta kalacak bu şartlarda?

Geçen gün benimki sakince baktı baktı, sonra dedi ki, karnın ne kadar büyümüş ya, aynı hamilelere benzemişsin.
Hamile olduğum için olabilir mi?
Seninki her gidişinde hafızayı sıfırlayıp öyle geliyor diyeceğim ama erkeklerin genelinde bu var galiba. Dün örneklerini konuştuk. Sen o sırada nerede ne yapıyorduysan artık... Bilemem

Seninki her gidişinde hafızayı sıfırlayıp öyle geliyor diyeceğim ama erkeklerin genelinde bu var galiba. Dün örneklerini konuştuk. Sen o sırada nerede ne yapıyorduysan artık... Bilemem
Temizlik, çamaşır, bulaşık.
Kocam geldi, malum, evde 24 saat mesai ortamı.

Kız daha bizim bişi yokken nazlaniyorum ben azıcık naz yap bugünlerin de kullanmazsan ne zaman kullancan
Bu gece beni uyandırmadan sahurunu kendi hazırlamış. Sabah bi kalktım, mutfak darmadağın.
Dün ondan erken uyumuştum, salona bi baktım, göç ediyo resmen. Kocama kalsa bu evde yaşanmayacak, adam resmen geçtiği yerleri dağıta dağıta gidiyo

Aşkım bugün ağrım var mutfağı toplayiversene desen

Daha nice birlikte yillariniz olsun canım benim
Amin cümlemizin
20 yıllık çiftler karantinada boşanıyor, daha bir yıl dolmadan benim zavallı evliliğim nasıl ayakta kalacak bu şartlarda?
onlar bıkmış olanlardır sen de yenisin bir şey olmaz evlilik 1 2 yılda otururmuş öyle diyorlar biz evlendikten sonra 7 ay falan çok çalkantılıydı düzeldi şimdi çok şükür bir de sen baya sakinsin anladığım kadarıyla çaçaron olsan neyse
Biz öyle miyiz kız DusunceBulutu Bal0ncuk
Dışarıdan imajımıza bakın.
valla ağzı dili olmayan gruptayız acısını içinde yaşayan tipleriz dünden beri kendimi kuru kayısıya verdim yinede karın mide ağrımdan uyuyamadım bak sesim çıkıyor mu hep gülücük hep mutluluk ağrı eşiğimiz yüksek zaar

Toplar toplamasına da, herkesi de arayıp ben temizlik yaptım diye yayın yapar.
Telefondan temizlik robotunu açınca bile kendini Kadir Ezildi sanıyo.
Yayın da yapsın amaan salla. Kendi işini görsün de. Sen HAMİLESİN HAMİLE. Azıcık yatış öğren yav dinlen biraz uzat ayağını keyif çat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…