- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.401
20 yıllık çiftler karantinada boşanıyor, daha bir yıl dolmadan benim zavallı evliliğim nasıl ayakta kalacak bu şartlarda?siz taze çiftmişsinizbiz de uzun zamandır gidemiyoruz pandemiden en son eltilerin savaşına gittik hemen şu süreç bitse keşke
Ay Allah korusun kız deme öyle20 yıllık çiftler karantinada boşanıyor, daha bir yıl dolmadan benim zavallı evliliğim nasıl ayakta kalacak bu şartlarda?
Biz öyle miyiz kızBı yere git demedimki çekil kenara dedimahh oran buram dicez midem bulaniyo midem yaniyo dicez
Geçen gün benimki sakince baktı baktı, sonra dedi ki, karnın ne kadar büyümüş ya, aynı hamilelere benzemişsin.Taaa göbek şişene kadar.. Sonra döndü dediki sen gerçekten hamilesin
Günaydın herkeşeGunaydinnnnirenbeden aradılar altı taneyi dondurmuslar üçüncü günde yedi tane beşinci güne gidecek mi takip edeceklermis
Seninki her gidişinde hafızayı sıfırlayıp öyle geliyor diyeceğim ama erkeklerin genelinde bu var galiba. Dün örneklerini konuştuk. Sen o sırada nerede ne yapıyorduysan artık... BilememGeçen gün benimki sakince baktı baktı, sonra dedi ki, karnın ne kadar büyümüş ya, aynı hamilelere benzemişsin.
Hamile olduğum için olabilir mi?
İnşallah kusumGünaydın herkeşe
Gözün aydııııııııııın. Ne güzel haberKalanların da hepsi beşinci güne gider inşallah
Temizlik, çamaşır, bulaşık.Seninki her gidişinde hafızayı sıfırlayıp öyle geliyor diyeceğim ama erkeklerin genelinde bu var galiba. Dün örneklerini konuştuk. Sen o sırada nerede ne yapıyorduysan artık... Bilemem
Temizlik, çamaşır, bulaşık.
Kocam geldi, malum, evde 24 saat mesai ortamı.
Kız daha bizim bişi yokken nazlaniyorum ben azıcık naz yap bugünlerin de kullanmazsan ne zaman kullancanTemizlik, çamaşır, bulaşık.
Kocam geldi, malum, evde 24 saat mesai ortamı.
LililililililiGunaydinnnnirenbeden aradılar altı taneyi dondurmuslar üçüncü günde yedi tane beşinci güne gidecek mi takip edeceklermis
Çok şükür kusummm sen naptın nasıl oldunLililililililiçok şükür
Bu gece beni uyandırmadan sahurunu kendi hazırlamış. Sabah bi kalktım, mutfak darmadağın.Kız daha bizim bişi yokken nazlaniyorum ben azıcık naz yap bugünlerin de kullanmazsan ne zaman kullancan
Bırak dağıtsın ya sabah da kendi toplasınBu gece beni uyandırmadan sahurunu kendi hazırlamış. Sabah bi kalktım, mutfak darmadağın.
Dün ondan erken uyumuştum, salona bi baktım, göç ediyo resmen. Kocama kalsa bu evde yaşanmayacak, adam resmen geçtiği yerleri dağıta dağıta gidiyo
Aşkım bugün ağrım var mutfağı toplayiversene desenBu gece beni uyandırmadan sahurunu kendi hazırlamış. Sabah bi kalktım, mutfak darmadağın.
Dün ondan erken uyumuştum, salona bi baktım, göç ediyo resmen. Kocama kalsa bu evde yaşanmayacak, adam resmen geçtiği yerleri dağıta dağıta gidiyo
Bırak dağıtsın ya sabah da kendi toplasın
Aşkım bugün ağrım var mutfağı toplayiversene desen
Amin cümlemizinDaha nice birlikte yillariniz olsun canım benim
onlar bıkmış olanlardır20 yıllık çiftler karantinada boşanıyor, daha bir yıl dolmadan benim zavallı evliliğim nasıl ayakta kalacak bu şartlarda?
valla ağzı dili olmayan gruptayız
Yayın da yapsın amaan salla. Kendi işini görsün de. Sen HAMİLESİN HAMİLE. Azıcık yatış öğren yav dinlen biraz uzat ayağını keyif çatToplar toplamasına da, herkesi de arayıp ben temizlik yaptım diye yayın yapar.
Telefondan temizlik robotunu açınca bile kendini Kadir Ezildi sanıyo.
Allah sabırlar versin bacım sana ne diyeyimTelefondan temizlik robotunu açınca bile kendini Kadir Ezildi sanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?