Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz ailece kaptırmışınız. Bizim evin delisi benim. Uzaktan embriyolarla konuşuyorum. Kocam mantığın vücut bulmuş hali. Adamda sadece robot gibi bir işleyiş var, ruhsuz
Benmkide öyleydi..
Sonra pozitif oldu yine öyle kaldı.. Adam idrak edemedi gebeliği..
Sonra öyle devam etti.. Taaa göbek şişene kadar.. Sonra döndü dediki sen gerçekten hamilesin
Durum bu bacı

Siz ailece kaptırmışınız. Bizim evin delisi benim. Uzaktan embriyolarla konuşuyorum. Kocam mantığın vücut bulmuş hali. Adamda sadece robot gibi bir işleyiş var, ruhsuz
Ruhsuz deme kız içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyodur sen üzülme stres olma diye yansitmiyodur

Benmkide öyleydi..
Sonra öyle devam etti.. Taaa göbek şişene kadar.. Sonra döndü dediki sen gerçekten hamilesin
Durum bu bacı
Vay arkadaş sen gerçekten hamilesinnn Allah'tan doğumda idrak etmedi daha erken idrak etti öyle düşün

Benmkide öyleydi..
Durum bu bacı
Benimki muhtemelen doğurana kadar böyle olur. Kapanmadan hemen önce, tüplü dalış yapan çocukluk arkadaşımla görüştük ayaküstü doğum hediyesini verdik önden. Kocası diyor ki "Bazen hamile olduğunu unutuyorum. Unutmamam için mahsulü elime almam lazım"

Düşün ki babalarına çekiolar abooo

Göbeğine dokunsun dursun

oh maşallah nice mutlu yıllarınız olsun inşallah bizim de 1 buçuk sene oldu evleneli ama sevgililik sürecimiz baya uzun oldu sizin normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…