- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.381
Burunlarından getirelim. Benim de hedefim bu. Her şey yolunda olsun ama ben keyfi aşereyim falan. Her şeyin en iyisini hak ettikÇok rahat hamilelik gecirek ama eslerimize nazlanak
Allah gönlünüze göre verir inşallahYalnız kizlar benim herif habire bana kız çocuğuyla babası arasında geçen komik diyalogları atiyo
Evet o kadar iğneden sonra hakettikBurunlarından getirelim. Benim de hedefim bu. Her şey yolunda olsun ama ben keyfi aşereyim falan. Her şeyin en iyisini hak ettik
Siz ailece kaptırmışınız. Bizim evin delisi benim. Uzaktan embriyolarla konuşuyorum. Kocam mantığın vücut bulmuş hali. Adamda sadece robot gibi bir işleyiş var, ruhsuzYalnız kizlar benim herif habire bana kız çocuğuyla babası arasında geçen komik diyalogları atiyo
Benmkide öyleydi..Siz ailece kaptırmışınız. Bizim evin delisi benim. Uzaktan embriyolarla konuşuyorum. Kocam mantığın vücut bulmuş hali. Adamda sadece robot gibi bir işleyiş var, ruhsuz
Ruhsuz deme kız içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyodur sen üzülme stres olma diye yansitmiyodurSiz ailece kaptırmışınız. Bizim evin delisi benim. Uzaktan embriyolarla konuşuyorum. Kocam mantığın vücut bulmuş hali. Adamda sadece robot gibi bir işleyiş var, ruhsuz
Vay arkadaş sen gerçekten hamilesinnn Allah'tan doğumda idrak etmedi daha erken idrak etti öyle düşünBenmkide öyleydi..
Sonra pozitif oldu yine öyle kaldı.. Adam idrak edemedi gebeliği..
Sonra öyle devam etti.. Taaa göbek şişene kadar.. Sonra döndü dediki sen gerçekten hamilesin
Durum bu bacı
Bende öyle dedim neyseki doğumda idrak etmediVay arkadaş sen gerçekten hamilesinnn Allah'tan doğumda idrak etmedi daha erken idrak etti öyle düşün
Benimki muhtemelen doğurana kadar böyle olur. Kapanmadan hemen önce, tüplü dalış yapan çocukluk arkadaşımla görüştük ayaküstü doğum hediyesini verdik önden. Kocası diyor ki "Bazen hamile olduğunu unutuyorum. Unutmamam için mahsulü elime almam lazım"Benmkide öyleydi..
Sonra pozitif oldu yine öyle kaldı.. Adam idrak edemedi gebeliği..
Sonra öyle devam etti.. Taaa göbek şişene kadar.. Sonra döndü dediki sen gerçekten hamilesin
Durum bu bacı
Yok be hayal kurma özelliği yok adamdaRuhsuz deme kız içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyodur sen üzülme stres olma diye yansitmiyodur
Düşün ki babalarına çekiolar aboooBenimki muhtemelen doğurana kadar böyle olur. Kapanmadan hemen önce, tüplü dalış yapan çocukluk arkadaşımla görüştük ayaküstü doğum hediyesini verdik önden. Kocası diyor ki "Bazen hamile olduğunu unutuyorum. Unutmamam için mahsulü elime almam lazım"
Göbeğine dokunsun dursunBenimki muhtemelen doğurana kadar böyle olur. Kapanmadan hemen önce, tüplü dalış yapan çocukluk arkadaşımla görüştük ayaküstü doğum hediyesini verdik önden. Kocası diyor ki "Bazen hamile olduğunu unutuyorum. Unutmamam için mahsulü elime almam lazım"
Oo yoo iyi yanlarına çeksinler o olur ama ruhsuz odun da olmasınlar. Gerçi bizim gibi de olmasınlar. Bilemedim kime benzesin bu çocuklarDüşün ki babalarına çekiolar abooo
oh maşallah nice mutlu yıllarınız olsun inşallahAynen keşke bitse de gitsek... Bizim kısa sürdü ya teyzesi tanıştırdı dört ay konuştuk nisanlandik bı dört ay nişanlı durduk evlendik hooop sekiz içinde hemen aldım verdimbı buçuk sene oluyor işte evleneli
güzel haberler yakındırDoktorumla konuştum regl gelsin yumurta takibi yapacakmışız
heyecanlandım
Hello🖐Günaydıııınnnnn
Daha nice birlikte yillariniz olsun canım benimoh maşallah nice mutlu yıllarınız olsun inşallahbizim de 1 buçuk sene oldu evleneli ama sevgililik sürecimiz baya uzun oldu sizin normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?