- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.361
Olmasn bence
İyiyiz abla sen nasılsın..
Antibiyotiklerin bazıları kullanılıo evet ama agumentin için fikrim yok
elinde olsa bütün yumurtaları tranafwr edecek
Bizim tüpçüde yok
Bilmiyorumki hicAgri kesici olarak yariyo da o kocakari ilaclari iltihap icin ne yapabilirim bilmiyorum. Sarimsak yazio internette ama disardan ne kadar etki edecek bilemedim
Icicem en sonunda napalim zaten olmuyo bebis bari agri gecsinBilmiyorumki hic
Ne sen nede @NealStreet bidaha kullanmayacaksnz..Tabi yavrum o iğneleri bida kim yicek
Var artık ya. Hamile kalırsam araştırırım bunu ben. Sürekli yapmak imkansız ama evde olunan sürede denenebilir zararı yoksaYökkkkkk artkkkkkkk
Gününe varsa iç henüz bı etkisi olmaz sanırım gününe daha coksaIcicem en sonunda napalim zaten olmuyo bebis bari agri gecsin
Yol ya üç tel saçım var zaten. Hayırlısıyla sağlıkla olsun da bebik, kalan saçları da sen yoluver nabakNe sen nede @NealStreet bidaha kullanmayacaksnz..
Görürsünüz bak..
Pozitif olunca ekstra saçınızı yolacam
Cok cok daha yebi gectik ovuyu. Icicem sanirim dayanamiyorum zateb sagol cnmGününe varsa iç henüz bı etkisi olmaz sanırım gününe daha coksa
Kıyamam.. Kız davul çalıp göbek atacazYol ya üç tel saçım var zaten. Hayırlısıyla sağlıkla olsun da bebik, kalan saçları da sen yoluver nabak
Evet kullanmicaz da bida pozitifi gorcez siz eskidiniz dicez çekilin biz daha yeniyiz dicez ohh olsunNe sen nede @NealStreet bidaha kullanmayacaksnz..
Görürsünüz bak..
Pozitif olunca ekstra saçınızı yolacam
Çekiliriz bacıEvet kullanmicaz da bida pozitifi gorcez siz eskidiniz dicez çekilin biz daha yeniyiz dicez ohh olsunsaçıma dokunma ama çok dökülmeye başladı
Bı yere git demedimki çekil kenara dedimÇekiliriz bacı
Canın saolsun
Ama sizin dışınızda 10 kişi daha var
Hepsi gebe kalmadan bi yere gidemem
Hepsinin çözümü varBı yere git demedimki çekil kenara dedimahh oran buram dicez midem bulaniyo midem yaniyo dicez
Çalsın sazlar oynasın kizlar lilililiiiiiBu şarkı hepimize gelsin
Kız biz son sürüm hamile olacağımız için güncellenmiş versiyon. Bizde belki yanma, bulantı da olmazBı yere git demedimki çekil kenara dedimahh oran buram dicez midem bulaniyo midem yaniyo dicez
Neeyynnnnn.. Ne özelliğiniz vaKız biz son sürüm hamile olacağımız için güncellenmiş versiyon. Bizde belki yanma, bulantı da olmaz
Çok rahat hamilelik gecirek ama eslerimize nazlanakKız biz son sürüm hamile olacağımız için güncellenmiş versiyon. Bizde belki yanma, bulantı da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?