- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.421
Niye içinde yasion kız acını dök gitsinAmin cümlemizin
onlar bıkmış olanlardırsen de yenisin bir şey olmaz evlilik 1 2 yılda otururmuş öyle diyorlar biz evlendikten sonra 7 ay falan çok çalkantılıydı düzeldi şimdi çok şükür bir de sen baya sakinsin anladığım kadarıyla çaçaron olsan neyse
valla ağzı dili olmayan gruptayızacısını içinde yaşayan tipleriz dünden beri kendimi kuru kayısıya verdim yinede karın mide ağrımdan uyuyamadım bak sesim çıkıyor mu hep gülücük hep mutluluk ağrı eşiğimiz yüksek zaar
Annem hep derdi ki, seninle kavga etmek istemiyorum, çünkü tepki vermiyorsun, duvarla kavga ediyormuşum gibi geliyor ve daha çok sinirleniyorum.onlar bıkmış olanlardırsen de yenisin bir şey olmaz evlilik 1 2 yılda otururmuş öyle diyorlar biz evlendikten sonra 7 ay falan çok çalkantılıydı düzeldi şimdi çok şükür bir de sen baya sakinsin anladığım kadarıyla çaçaron olsan neyse
Amiiiiin, ben prenses olamadım siz olun.Allah sabırlar versin bacım sana ne diyeyim
Benim de içim rahat etmiyo ki, pıt pıt pıt sürekli geziyorum evde bi yer mi dağılmış, bi yer mi tozlanmış diye.Yayın da yapsın amaan salla. Kendi işini görsün de. Sen HAMİLESİN HAMİLE. Azıcık yatış öğren yav dinlen biraz uzat ayağını keyif çat
Belki de ben titiz değilimdir aman dağılsın diyorum rahatına düşkün biriyim bence benAnnem hep derdi ki, seninle kavga etmek istemiyorum, çünkü tepki vermiyorsun, duvarla kavga ediyormuşum gibi geliyor ve daha çok sinirleniyorum.
Amiiiiin, ben prenses olamadım siz olun.
Benim de içim rahat etmiyo ki, pıt pıt pıt sürekli geziyorum evde bi yer mi dağılmış, bi yer mi tozlanmış diye.
erkekler ufak bir şey yapınca bir de şunu yaptım diye söylüyor ödül bekliyorlar galibaTelefondan temizlik robotunu açınca bile kendini Kadir Ezildi sanıyo.
keşkeNiye içinde yasion kız acını dök gitsin
valla eşimde senin gibi böyle yapma bağır çağır tartış dediğim çok oldu çok sinir oluyorum ben de duvarla konuşuyorum gibiAnnem hep derdi ki, seninle kavga etmek istemiyorum, çünkü tepki vermiyorsun, duvarla kavga ediyormuşum gibi geliyor ve daha çok sinirleniyorum.
Benim de içim rahat etmiyo ki, pıt pıt pıt sürekli geziyorum evde bi yer mi dağılmış, bi yer mi tozlanmış diye.
Annem hep derdi ki, seninle kavga etmek istemiyorum, çünkü tepki vermiyorsun, duvarla kavga ediyormuşum gibi geliyor ve daha çok sinirleniyorum.
Amaaaaağn dağılsın, tozlansın. Evin sürekli temiz kalmasının tek yolu, sürekli temizlik yapmak. Bu da ömür törpüsü. Yaptığım işin bir gün bile kalmadığınu göre göre bıraktım ben o işleri. Pasaklıya bağladım. Hamile de kalırsam hepten bırakırım herhaldeBelki de ben titiz değilimdir aman dağılsın diyorum rahatına düşkün biriyim bence ben
Haha yok kuzum korkarmiyim hic
Kız opu dan sonra bile hiç kaldırmadı beni ikinci günde falan yemeği yaptı etti evi supurcekti bugün ama makine arizalaninca ise gitti bana sakın süpürme dedi taamammm dedim bendeerkekler ufak bir şey yapınca bir de şunu yaptım diye söylüyor ödül bekliyorlar galibaseninki yine iyimiş sahur hazırlamış bak dün karnım ağrıyor dedim hiç öyle suratıma bakıyor sahur hazırlıyım diye merhamet olması için ah vah ederek yatmamız gerek
keşkene bileyim öyle ilgisiz yetiştirildim ki her şeye tek başıma göğüs germek hep güçlü olmak zorundaymışım gibi şimdi arada nazlansam diye aklıma geliyor sonra unutup kalkıp işimi yapıyorum sen sen ol prenses ol
valla eşimde senin gibi böyle yapma bağır çağır tartış dediğim çok oldu çok sinir oluyorum ben de duvarla konuşuyorum gibihiç benlik değil ben gidip kafasını kolunu ısırıyorum sinirlenince
Aynen öyle nankör temizlik işi ztaen şuan dağıtan da yok toplu durunca temiz gibi duruyo en azındanAmaaaaağn dağılsın, tozlansın. Evin sürekli temiz kalmasının tek yolu, sürekli temizlik yapmak. Bu da ömür törpüsü. Yaptığım işin bir gün bile kalmadığınu göre göre bıraktım ben o işleri. Pasaklıya bağladım. Hamile de kalırsam hepten bırakırım herhalde
Doktor bişey dese ben istesem de yerimden kaldırmıyo. Ama illa doktor '' Hamile bu hamileee '' diye gözüne sokacak.erkekler ufak bir şey yapınca bir de şunu yaptım diye söylüyor ödül bekliyorlar galibaseninki yine iyimiş sahur hazırlamış bak dün karnım ağrıyor dedim hiç öyle suratıma bakıyor sahur hazırlıyım diye merhamet olması için ah vah ederek yatmamız gerek
maşallah yazma bak böyle nazara gelir eşinKız opu dan sonra bile hiç kaldırmadı beni ikinci günde falan yemeği yaptı etti evi supurcekti bugün ama makine arizalaninca ise gitti bana sakın süpürme dedi taamammm dedim bendedaha çok o nazliyor bende eskiden böyle değildim nazladikca alışıyor insan
Aynen öyle nankör temizlik işi ztaen şuan dağıtan da yok toplu durunca temiz gibi duruyo en azından
herhalde bizimki kıpırdadığını hissedince vicdana gelir senin eşin doktordan önce karnına dokunsa yaDoktor bişey dese ben istesem de yerimden kaldırmıyo. Ama illa doktor '' Hamile bu hamileee '' diye gözüne sokacak.
Napiyim, kavga geni yok bende, kodum bozuk.
@NealStreet Güzel tespitlerin var senin, haklısın da ama ben manyağım napiyim.
Kıyamam valla askos Allah kolaylıklar versinmaşallah yazma bak böyle nazara gelir eşinevet insan ilgi görünce hep bekliyor o yüzden ben hiç beklemiyorum eşin en iyisini yapıyo ilgilenmesi lazım gibi nur topu gibi bebeler gelsin @NealStreet e katılıyorum yaptığım iş ertesi güne kalmayınca ben de bıraktım eşim ortalığı dağıtan biri hayır toplamıyorsun bari dağıtma tezgah bardak dolar yerler çorap ve tişört. ha konsolu üstü de işten getirdiği kağıtlar.. ben ne edem nerelere gidem
herhalde bizimki kıpırdadığını hissedince vicdana gelir senin eşin doktordan önce karnına dokunsa ya
Kendinin kıymetini hiç bilmiyon ama sen bilmezsen kimse bilmiyor. Dünya böyle dönüyor. Çocuğun da olacak, işler daha da artacak. Boş ver ya değmiyor ciddenDoktor bişey dese ben istesem de yerimden kaldırmıyo. Ama illa doktor '' Hamile bu hamileee '' diye gözüne sokacak.
Napiyim, kavga geni yok bende, kodum bozuk.
@NealStreet Güzel tespitlerin var senin, haklısın da ama ben manyağım napiyim.
Ben mi ben karışık cano ne olduğum belli değil şimdlik iyi gibiyimÇok şükür kusummm sen naptın nasıl oldun
Dikkat et kendine askosBen mi ben karışık cano ne olduğum belli değil şimdlik iyi gibiyim
Değmiyor ah değmiyor, kimse de madalya takmıyor.Kendinin kıymetini hiç bilmiyon ama sen bilmezsen kimse bilmiyor. Dünya böyle dönüyor. Çocuğun da olacak, işler daha da artacak. Boş ver ya değmiyor cidden
Kıyamam sanaaaaaaaDoktorumla konuştum regl gelsin yumurta takibi yapacakmışız
heyecanlandım
Günaydıııınnnnn
SelammmsssHello🖐
Oyyy maşallahhhh gider gider merak etme nurumGunaydinnnnirenbeden aradılar altı taneyi dondurmuslar üçüncü günde yedi tane beşinci güne gidecek mi takip edeceklermis
Bal0ncuk şu gelin gızı yanına staja alaydın keşke zamanında. Hiç bilmiyor ya hamilelikte neden ve nasıl prenses olunacağını
Kıyamam.. Nie artk bu kdar yoruluon?Haha yok kuzum korkarmiyim hic
Bu aralar cok yorgunum kafami kaldiricak halim olmuyor calisip uyuyorum anca
Ve ustune bugun kirmizi kart yedim
Heee yok ben dağınıklığı sevmiom mutfak masam hep boştur.. Herşey yerli yerinde seviomBenimki dün derinlemesine bilgisayar masası temizliği yaptı. Laptopumu alıyor. Sen bunu neyle sildin diyor beğenmiyor onu da siliyorSürekli mutfak masasının dağınıklığından şikayetçi ama her şey elimin altında oluyor orda olunca. Toplamıyorum. Zaten toplu bence Dağınıksa kendi toplasın. Küçük mutfak. İhtiyacım olan şeyler masanın üstünde dursun işte nolmuş? Zaten yemeği salonda yiyoruz tv karşısında. Mutfak masasını boşaltıp ne yapacaksa
Kıyamam sanaEv işi demeyin bana ne kalkıp yapacak güvüm var ne de yardım edip yapan annem geliyorsu arada ona da yasak koydular adam işte kaldık oğlanla bir başımıza normal halim olsa yapmaz mıyım Allah kimseyi yanlız bırakmasın
Bilmiyorum ki erken yatiyorum yorgunum grc yatiyorum yorgunum tum gun yatsam yine yorgunumKıyamam sanaaaaaaa
Geliyor gelmekte olan minik inşallah
Selammmsss
Oyyy maşallahhhh gider gider merak etme nurum
bunlar gebe kalsn görecem ben gelinim.. Şimdi dışarıdan konuşsunlar bakalım
valla ben hiççççç dokunmuom
Herifim edioama onun üstüne bide kedisi var.. Yok anam yokkk ben yapamam
Kıyamam.. Nie artk bu kdar yoruluon?
Heee yok ben dağınıklığı sevmiom mutfak masam hep boştur.. Herşey yerli yerinde seviom
Bide cok eşyaya tahammülüm yok..
Az ve öz olsun benö olsn...
Bittikçe yada kırıldıkça ne bileym eskidikçe yenisini alırım
Şu küçük ev aletleri bile fazla gelio bana
Kıyamam sanaben gelem beyazm
Takviyemi alsan acabaBilmiyorum ki erken yatiyorum yorgunum grc yatiyorum yorgunum tum gun yatsam yine yorgunum
Vitamin eksikligi olabilir bilmiyorum
Aliyorum ama yetmiyor mu acaba diye dusunuyorumTakviyemi alsan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?