- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.461
Allah'tan kedim yokKedim yokken tembeldim yalan yok. Benim evlat longhair, tüyleri çok uzun, tüyleri herhangi bi yerden çıkınca sinirleniyorum. Öyle öyle manyaklaştım. @NealStreet
Potansiyelin varmıştırKedim yokken tembeldim yalan yok. Benim evlat longhair, tüyleri çok uzun, tüyleri herhangi bi yerden çıkınca sinirleniyorum. Öyle öyle manyaklaştım. @NealStreet
Allah'tan kedim yok
Alıştım da, çocuğum gibi, annemlere giderken yemini alıyorum, suyunu alıyorum, bi macunu var onu alıyorum, tarağımız, tırnak makasımız. Çocuk çantası gibi çanta hazırlıyoruz.Potansiyelin varmıştır
Bebiş de olunca iki tane çocuk çantası hazirlican o zamanAlıştım da, çocuğum gibi, annemlere giderken yemini alıyorum, suyunu alıyorum, bi macunu var onu alıyorum, tarağımız, tırnak makasımız. Çocuk çantası gibi çanta hazırlıyoruz.
Bebek çantası sipariş ettik bugün. Hem bebeğin ihtiyaçları hem bizim veletin ihtiyaçları. Birlikte büyürler artık, tüylü bamyam da bir yaşına girdi geçenlerde. Doğum gününü kutladık.Bebiş de olunca iki tane çocuk çantası hazirlican o zaman
Ooo nova mutlu yaslariniz olsunBebek çantası sipariş ettik bugün. Hem bebeğin ihtiyaçları hem bizim veletin ihtiyaçları. Birlikte büyürler artık, tüylü bamyam da bir yaşına girdi geçenlerde. Doğum gününü kutladık.
Bir yaş dört ay var. :) Ama bebek doğunca nasıl yapıcaz bilmiyorum, sabahları yatağa tırmanıp kendini sevdirir, iş yaparken ayaklarıma dolanır, bebek doğunca ilgim istemeden kayıcak, yatağa çıkmasına izin veremem, tüyleri dökülür bebeğe sıkıntı olmasın diye. Kıskançlık krizleri bizi bekliyor yani.Ooo nova mutlu yaslariniz olsunaralarında bı yaş altı ay mi var şimdi
Allah kolaylıklar versinBir yaş dört ay var. :) Ama bebek doğunca nasıl yapıcaz bilmiyorum, sabahları yatağa tırmanıp kendini sevdirir, iş yaparken ayaklarıma dolanır, bebek doğunca ilgim istemeden kayıcak, yatağa çıkmasına izin veremem, tüyleri dökülür bebeğe sıkıntı olmasın diye. Kıskançlık krizleri bizi bekliyor yani.
Bir tane katı meyve sıkacağm var tefalin.. Büyük ve aşırı iş görüo mükemmel ama gel gelelim yer kaplasıma.. Gözüme batıo resmenİçerden de dışardan da nazlanırım ben
En iyisini yapıyorsun.Miss Bride kedisi yokken de böyleymiştir bence. Kızın genleri rahat duramıyor oturduğu yerde
Tabak çanak olarak ben de ihtiyacımdan fazlasını almadım. Olanların hepsini de kullanıyorum. Hatta ayrı misafir takımı falan almadım öyle söyleyeyim ama her yer küçük ev aleti dolu. Onlar geriyor beni de
Kesinlikle büyük şans.. Eşim beni kırmayp aynı apt. Ev almıştı hakkını ödeyemem vallaZaten onlar da sana vermek istemyecek muhtemelen. Anneye yakın olmak büyük şans ya
Kaçak takılma miniğim benmmmEvet ben biraz kaçak kaçık takılıyorum ahhshs.
Hadi hayırlı olsun hakkında
Napayım insanlar dava açmaktan geri kalıyorlar kiiyi çok şükürben aynı evdeyim senin işler nolcak böyle hep iş güç zor değil mi
Bugün tatil diil miydi kuzuNapayım insanlar dava açmaktan geri kalıyorlar ki
Zor ama çok şükür diyoruz
Evden çalıştım tatlımBugün tatil diil miydi kuzu
Allah kolaylık versin kuşumEvden çalıştım tatlım
Sağol fıstıkım sen naptın okudumAllah kolaylık versin kuşum
Evet kuşum nasipse iki istiyorum bakalımSağol fıstıkım sen naptın okudum
Minnoşlar güzel olmuş
İki tane mi koyduracaksın
Ayyy hadi inşallah tatlım ikiz anası olacaksınEvet kuşum nasipse iki istiyorum bakalım
İnşallah kuzum rabbim şu mübarek günlerin hatrina bütün anne olmak isteyenlerin kucaklarini doldursunAyyy hadi inşallah tatlım ikiz anası olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?