- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.481
Bilemedm artk şüphelerim var
Açmısınİyi geceler açım
Bu saatte açıkıyom ama yassak yatmadan yemek yemek böyle bir döngünün içindeyim işteBilemedm artk şüphelerim var
Açmısın
Hahahahah hala dibi görmedim, tamam. Sağlamdayım merkez, tamam@NealStreet moral kontrol
Bu saatte açıkıyom ama yassak yatmadan yemek yemek böyle bir döngünün içindeyim işte
Bu msjdan ne anlamalıymHahahahah hala dibi görmedim, tamam. Sağlamdayım merkez, tamam
Dib yok kesinlikle yıkılsakda ayaktayızHahahahah hala dibi görmedim, tamam. Sağlamdayım merkez, tamam
Günler geçmiyor sanki yaaa uyuyorum uyanıyorum Allam acaba nolcak diyorum
Hahahhahajah hala kaçmadığıma göre şimdilik iyiyim galibaBu msjdan ne anlamalıym
Düşündükçe çıkmaza girersin delirirsin uyuyamazsnGünler geçmiyor sanki yaaa uyuyorum uyanıyorum Allam acaba nolcak diyorum
o da yasssak meyve no aç duracan dedi dr zaten şişkosun dedi sankim dedi bebe daha 4cm dedi ben sana yiyeceğin zamanı söylerim diyomeyve ye
Bu msjdan ne anlamalıym
Kız aç kalınmaz iyimisin seno da yasssak meyve no aç duracan dedi dr zaten şişkosun dedi sankim dedi bebe daha 4cm dedi ben sana yiyeceğin zamanı söylerim diyo
Yıkılsak da ayaktayız ne kadar bizlik bir motto ya ahahshjsjsjjs Yanlışlıkla doğru sözü bulmuşsun beyazDib yok kesinlikle yıkılsakda ayaktayızO öyle değildi heralde neyse harıkasın sonuç olarak
Uyyom ya hamile kalmadan hormon yüklenince kafa yaptı galibaDüşündükçe çıkmaza girersin delirirsin uyuyamazsn
Sallllllllllll
Öyle mi yaptım bu kafayla olmuştur bacım ne deyim çok açımYıkılsak da ayaktayız ne kadar bizlik bir motto ya ahahshjsjsjjs Yanlışlıkla doğru sözü bulmuşsun beyaz
İtiraf ediorm sizden daha heycanlıymUyyom ya hamile kalmadan hormon yüklenince kafa yaptı galiba
Safra da sorun varya bacım safra diyeti yapıyorum gercekten açım yani şaka maka bulantıdan zaten bişey yiyemiyorumKız aç kalınmaz iyimisin sen
Heyecan bizim göbek adımızİtiraf ediorm sizden daha heycanlıym
İyi bari cok kilo almassnSafra da sorun varya bacım safra diyeti yapıyorum gercekten açım yani şaka maka bulantıdan zaten bişey yiyemiyorum
Oğlanı ye yanaklarından göbüşündenSafra da sorun varya bacım safra diyeti yapıyorum gercekten açım yani şaka maka bulantıdan zaten bişey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?