- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.501
Verdim calla en az 2 3 verdim kollarım inceldi göbek aynı amaİyi bari cok kilo almassn
İyi yönünden bakalım
Ben de iğneye başlayanlarda öyle oluyorum. Demek bu sürecin fıtratında varİtiraf ediorm sizden daha heycanlıym
Ben yiyemedikçe ona yedirdim toroman oldu teyzesi gel beraber yiyelimOğlanı ye yanaklarından göbüşünden
Göbek öyle erimez ama kilo almamakta marifetVerdim calla en az 2 3 verdim kollarım inceldi göbek aynı ama
Şimdi senin transfer hangi ay olacak onu bilelim bariBen de iğneye başlayanlarda öyle oluyorum. Demek bu sürecin fıtratında var
YiyelimBen yiyemedikçe ona yedirdim toroman oldu teyzesi gel beraber yiyelim
Laf sokuyooooğr. Neyimi bilmiyonuz acabaGöbek öyle erimez ama kilo almamakta marifet
Şimdi senin transfer hangi ay olacak onu bilelim bari
Aaa evrene olumlama yapcan n'olacak ben hamisim diyeGünler geçmiyor sanki yaaa uyuyorum uyanıyorum Allam acaba nolcak diyorum
Sonuçta bu ay amaaaaaaaaaaaLaf sokuyooooğr. Neyimi bilmiyonuz acabaYa transferi hiç kestiremiyorum ben çünkü reglim tedavi öncesi ve tedavi sonrası çok sapıttı. Önceden 3-5 gün oynardı ama son iki ay fena öne kaydı. Şu an ben de merakla bekliyorum ama 1-2 haftaya regl olurum gibi geliyor
Olumsuz şaapmıyorum ya heyecan dolu bir merak buAaa evrene olumlama yapcan n'olacak ben hamisim diye
O hormonlardan mi oluyo bende antibiyotik ten oluyi saniomUyyom ya hamile kalmadan hormon yüklenince kafa yaptı galiba
Ya galiba regl olduktan sonra 21. güne kadar gidebiliyormuş transfer, rahmin kalınlaşma durumuna göre. Belki haziran başına mı kayar diyorum o yüzden. Hayırlısı artık sağlıkla olsun da bu kadar bekledik biraz daha beklerizSonuçta bu ay amaaaaaaaaaaa
Kizzzz çok güzel bişi ama yine deOlumsuz şaapmıyorum ya heyecan dolu bir merak bu
Evet evet direk olmuor ilaç kullanıosn bende kullandm.. Olsn ama sonuçta yakndaYa galiba regl olduktan sonra 21. güne kadar gidebiliyormuş transfer, rahmin kalınlaşma durumuna göre. Belki haziran başına mı kayar diyorum o yüzden. Hayırlısı artık sağlıkla olsun da bu kadar bekledik biraz daha bekleriz
Evet evet direk olmuor ilaç kullanıosn bende kullandm.. Olsn ama sonuçta yaknda
Kim onlar bacım konu benmiyimAyyy şu sırf gündemde olmak için herkese özelden msj atanlar cok komik bee
Benle arkidiş olun nölllüüüğğğğğğğğ
Kim kiz o ajjsjahsAyyy şu sırf gündemde olmak için herkese özelden msj atanlar cok komik bee
Benle arkidiş olun nölllüüüğğğğğğğğ
Dönüşümlü çalışıyoruz.
Amin canım aminnnnİnşallah kuzum rabbim şu mübarek günlerin hatrina bütün anne olmak isteyenlerin kucaklarini doldursun
Mumkunse tutturmasin, sanki soylenince hallolan bsymiscesineDönüşümlü çalışıyoruz.
Cuma gitmedim yarında gitmeyeceğim
Salı ise paşa paşa gideceğim
Amin canım aminnnn
Kv diyor bir eksiğiniz kaldı o da olunca tam olacaksınız diyor
Artık bebek diye tutturmuyor
Sanırım tembihlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?