- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.521
Bebek demenin farklı bir yolunu bulmuşDönüşümlü çalışıyoruz.
Cuma gitmedim yarında gitmeyeceğim
Salı ise paşa paşa gideceğim
Amin canım aminnnn
Kv diyor bir eksiğiniz kaldı o da olunca tam olacaksınız diyor
Artık bebek diye tutturmuyor
Sanırım tembihlendi
Çok şükür canım iyiyimMumkunse tutturmasin, sanki soylenince hallolan bsymiscesine
Nasilsin kuzum, cok oldu görüşmeyeli
Demokraside çareler tükenmezBebek demenin farklı bir yolunu bulmuşinşallah tez vakitte tamamladım rabbim sizi
Kızzz nie sen olcaksnKim onlar bacım konu benmiyim
Dayloşşşş sen nerdeydin bütün gn özledikKim kiz o ajjsjahs
Ama tam kapanma bunun adı tamam mıDönüşümlü çalışıyoruz.
Cuma gitmedim yarında gitmeyeceğim
Salı ise paşa paşa gideceğim
Nurum derin konulara gitmeGunaaaayyyyyddddiiiiiiiinnnnnnn
Yok kız hep okuyom yorum yapmadım yorum yaptığım yerler belliNurum derin konulara gitme
Gitsende yorum yazma bak
Ayyy en son yine bi öyle demişti sonra gümmmYok kız hep okuyom yorum yapmadım yorum yaptığım yerler belli
Bilmiyorumki kimdiAyyy en son yine bi öyle demişti sonra gümmm
Kimdi ya bian hatırlıyamadm
Hadi bak @NealStreet sırasını salıoBilmiyorumki kimdiama yapmıyom şu aralar banlanmak en son isteyeceğim şey heleki su bikac ay boyunca
Hayırlısıyla inşallah ondan pozitif haberi alalım tez zamandaHadi bak @NealStreet sırasını salıo
Geçio su gibi geçioHayırlısıyla inşallah ondan pozitif haberi alalım tez zamandaben daha ilk regliyi bekliom kuzum çok ağrım var bugün adet olacakmisim gibi bakalım gelir mi ya da bekliyor diye gelmez mi
Zaman çabuk geciyi canım ona şüphe yok bak bugün dördüncü gün olmuş bileGeçio su gibi geçio
Temizlik yaparken eşlerinizede öğretinZaman çabuk geciyi canım ona şüphe yok bak bugün dördüncü gün olmuş bileaz sonra temizliğe de kalmıştım mi bugünde biter şuan kalkisamiyorum daha erken saat topladım da evi supuremiyom
Benim kocamda yapıyı yaa adam kendini astı geçen gün yağmur yağarken camları sildiTemizlik yaparken eşlerinizede öğretin
Lazım olacaklarhayat müşterek
Ben öğretmedm biliodu zaten onun rahatlığı var
Baya aşmışBenim kocamda yapıyı yaa adam kendini astı geçen gün yağmur yağarken camları sildiben biraz hareket katayim üç gündür yat yat sıkıldım dün yazliklarla uğraştım bugün de evin şeklini değiştiren
Neymiş yağmurun nasıl yağdığını görmek istiyormuş camlar su damlasiyken göremiyormusBaya aşmış
Yağnur yağarken pencereleri silmekmi
Hayır kız yapmaAcaba diyorum regl masajı mi yapsam gelsin diye şuan aklıma geldi
Çılgın enişte iş başndaNeymiş yağmurun nasıl yağdığını görmek istiyormuş camlar su damlasiyken göremiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?