Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok fazla negatifsin ben bir şey olacağını hiç düşünmüyorum bence güzel olacak sen de güzel şeylere odaklan gerisini Allah’a bırak sen bize diyordun hiçbir şey olmucak diye bak olmadı aynı şekilde senin de her aşaman güzel geçecek sağlıcakla gelecek Allah’ın izniyle derin bir nefes al içini ferah tut Okudukların etkiliyor seni de sen de her şeyi okuma iyi hikayeler oku

Bacım sen de una güvenmiyor musun
Allah korusun öyle bir şey olmasın tabii de genetikle ilgili bir durum varsa buna bir şey yapamıyorlar. Onu da deneyerek görüyorsun işte. Allah şu mübarek gecede duysun sesimizi ya inşallah her şey yolundadır, bildiğimiz bilmediğimiz hiçbir sorun yoktur ve hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah bebek

Ben kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarım

Askkusum bida tekrarlıyorum hep olumlu düşün hep olumluyu iste dua saatimizi bilmiyoruz içinden geçirme bile lütfen inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebisler nasip edecek hepimize

Valla içimden geçenleri yazmşsn bulutum
Eline yüreğine sağlık

Askkusum bida tekrarlıyorum hep olumlu düşün hep olumluyu iste dua saatimizi bilmiyoruz içinden geçirme bile lütfen inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebisler nasip edecek hepimize
Evet ben de şu mübarek ayda bile aklımdan bunları geçiriyorum diye kızıyorum kendime ama beyin benden bağımsız şaapıyor

Bacım bizede sağlam yok denecek kadar az dedi kimisinin kafası kimisinin kuyruğu yok dedi eğer dediğin gibiyse bize spermlerin içinden secerek yapioz demezlerdi
Bize de bu yüzden tüpçü "bizim için önemsiz, zaten en sağlıklı olanlarını seçeceğiz" dedi de işte ayrıntısı falan da var ya. Beyin boş yapıyor oralara dalıyor falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…