- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.661
Çok fazla negatifsin ben bir şey olacağını hiç düşünmüyorum bence güzel olacak sen de güzel şeylere odaklan gerisini Allah’a bırak sen bize diyordun hiçbir şey olmucak diye bak olmadı aynı şekilde senin de her aşaman güzel geçecek sağlıcakla gelecek Allah’ın izniyle derin bir nefes al içini ferah tutEşimde morfoloji %1. Baş anomalisi de biraz yüksek. Baş kısmında dna bilgisi oluyormuş. Kanda genetik test yapıldı iki tane. Biri çıktı diğeri çıkmadı üç ayı geçti. Teki çıkınca o şekilde sonucu da vermediler tek başına yorumlanamaz deyip. Tüpçü bilsek de bizim için değişen bir şey yok dedi. Ben de böyle kafayı yiyorum işte
Allah korusun öyle bir şey olmasın tabii de genetikle ilgili bir durum varsa buna bir şey yapamıyorlar. Onu da deneyerek görüyorsun işte. Allah şu mübarek gecede duysun sesimizi ya inşallah her şey yolundadır, bildiğimiz bilmediğimiz hiçbir sorun yoktur ve hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah bebekBacım sen de una güvenmiyor musun
Ben kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarımÇok fazla negatifsin ben bir şey olacağını hiç düşünmüyorum bence güzel olacak sen de güzel şeylere odaklan gerisini Allah’a bırak sen bize diyordun hiçbir şey olmucak diye bak olmadı aynı şekilde senin de her aşaman güzel geçecek sağlıcakla gelecek Allah’ın izniyle derin bir nefes al içini ferah tutOkudukların etkiliyor seni de sen de her şeyi okuma iyi hikayeler oku
Seni döverimBen kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarım
Askkusum bida tekrarlıyorum hep olumlu düşün hep olumluyu iste dua saatimizi bilmiyoruz içinden geçirme bile lütfen inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebisler nasip edecek hepimizeAllah korusun öyle bir şey olmasın tabii de genetikle ilgili bir durum varsa buna bir şey yapamıyorlar. Onu da deneyerek görüyorsun işte. Allah şu mübarek gecede duysun sesimizi ya inşallah her şey yolundadır, bildiğimiz bilmediğimiz hiçbir sorun yoktur ve hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah bebek
Valla içimden geçenleri yazmşsn bulutumÇok fazla negatifsin ben bir şey olacağını hiç düşünmüyorum bence güzel olacak sen de güzel şeylere odaklan gerisini Allah’a bırak sen bize diyordun hiçbir şey olmucak diye bak olmadı aynı şekilde senin de her aşaman güzel geçecek sağlıcakla gelecek Allah’ın izniyle derin bir nefes al içini ferah tutOkudukların etkiliyor seni de sen de her şeyi okuma iyi hikayeler oku
Bende seni parçalarmBen kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarım
Yardıma gelebilirim yaaaa taaa izmirlerden orda buluscaniz ya o ara doversen hem durumu çakmazSeni döverim
Tavsiye edilmemesinin bir sebebi vardır değil miEşimin sperm değerlerinden dolayı böyle bir ihtimal var işte ama ilk deneme olduğu için embriyoyu genetiğe göndermeyi tavsiye etmiyorlar. Kafam yanıyor artık düşünmekten
Evet ben de şu mübarek ayda bile aklımdan bunları geçiriyorum diye kızıyorum kendime ama beyin benden bağımsız şaapıyorAskkusum bida tekrarlıyorum hep olumlu düşün hep olumluyu iste dua saatimizi bilmiyoruz içinden geçirme bile lütfen inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebisler nasip edecek hepimize
Beynini ele geçir lütfenEvet ben de şu mübarek ayda bile aklımdan bunları geçiriyorum diye kızıyorum kendime ama beyin benden bağımsız şaapıyor
He işte dene belki de tutacak demeye getiriyor doktorlar bile ama ama işte ama. Kafam rahat durmuyorTavsiye edilmemesinin bir sebebi vardır değil mi
Ben tutacak diosam tutacakHe işte dene belki de tutacak demeye getiriyor doktorlar bile ama ama işte ama. Kafam rahat durmuyor
Bacım bizede sağlam yok denecek kadar az dedi kimisinin kafası kimisinin kuyruğu yok dedi eğer dediğin gibiyse bize spermlerin içinden secerek yapioz demezlerdiHe işte dene belki de tutacak demeye getiriyor doktorlar bile ama ama işte ama. Kafam rahat durmuyor
Babshdhe ohh yokmu arttıran iyo stres atariz hshshshYardıma gelebilirim yaaaa taaa izmirlerden orda buluscaniz ya o ara doversen hem durumu çakmaz
Olum napiyonuz siz he hshsbs
Dua edin hayırlısıyla, sağlıkla olsunBen tutacak diosam tutacak
Özelden kankişto kazanmaya çalışıoruzBabshdhe ohh yokmu arttıran iyo stres atariz hshshsh
Olum napiyonuz siz he hshsbs
Duamızı eksik etmioruz ama bak sende hıdırellez gecesi negatif enerji yükleme kendineDua edin hayırlısıyla, sağlıkla olsun
Bize de bu yüzden tüpçü "bizim için önemsiz, zaten en sağlıklı olanlarını seçeceğiz" dedi de işte ayrıntısı falan da var ya. Beyin boş yapıyor oralara dalıyor falan filanBacım bizede sağlam yok denecek kadar az dedi kimisinin kafası kimisinin kuyruğu yok dedi eğer dediğin gibiyse bize spermlerin içinden secerek yapioz demezlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?