- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.621
Bi çayını içerizAyy tabiki kiz ne yapayim sana kurban olduğum ne istersin
O gelmesin ne işi var taa İzmir'de zaten taaa düşün ne kadar uzakta taaa (Bizi şikayet edecekmiş o sus sus ses etme) Çok uzakta olduğundan gelemez. Seninkinler Mega'ya yakın mı oturuyordu?Kanka oda gelsin ya hahshsb
Valla tipine bakınca gülesim geliyor. Ama içim de gidiyorYazık kız üzüldüm hayvanceğize
Çok tuhaf oldu ama yaAy paree kiz dötsuz kalmis ya bu zavalli
Yok yok bu uyku haliNasıl korkmuş yavrum benim basının yanlarını oksayabilirsen eğer sakinler
Neler var?Ay neler var ya rabbim yaa
Tam öyle bir halValla tipine bakınca gülesim geliyor. Ama içim de gidiyor
Oda biliyorValla tipine bakınca gülesim geliyor. Ama içim de gidiyor
Çok tuhaf oldu ama ya
Yok yok bu uyku hali
Evinde uyumaz çiçekte uyur kabarır
Okşuyorum fıstık beni ısırmıyor kv ısırıyor
Gece gece asabim bozuldu yaa kadının birineNeler var?
Kız sırf kuyruk değil olayOda biliyor
Kime neden niçinGece gece asabim bozuldu yaa kadının birine
Neler diyorsun yaKız sırf kuyruk değil olay
Kaşınması dursun diye ilaç koyarken gözüne döktü
Bu iki olaydan hayvan korktu. Ona rağmen gitti kuşu yıkadı. Saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalıştı hayvan dahada korktuiftarda da kuş kafese girdi yemek yiyecek kv tak kapısını kapatmaya çalışırken bizimki anla kaçmaya çalıştı kuşun yarısı dışarıda yarısı içerde artık nasıl içim gittiyse bağırarak napıyorsun dedim
Hiç bişi yapmasa bile lv yani sonuçta biliyo odaKız sırf kuyruk değil olay
Kaşınması dursun diye ilaç koyarken gözüne döktü
Bu iki olaydan hayvan korktu. Ona rağmen gitti kuşu yıkadı. Saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalıştı hayvan dahada korktuiftarda da kuş kafese girdi yemek yiyecek kv tak kapısını kapatmaya çalışırken bizimki anla kaçmaya çalıştı kuşun yarısı dışarıda yarısı içerde artık nasıl içim gittiyse bağırarak napıyorsun dedim
Eşim bir daha bu kuşa dokunamayacaksın dedi ama yarın yeni olaylar bekleyecek beni biliyorumNeler diyorsun yaHayvana zulüm üstüne zulüm olmuş. Bu zamana kadar o mu vardı, siz kendiniz yapıyordunuz. Karışmasaydı keşke kuşa
Dokunmaz belki yaaEşim bir daha bu kuşa dokunamayacaksın dedi ama yarın yeni olaylar bekleyecek beni biliyorum
Tabiki çevirdimHiç bişi yapmasa bile lv yani sonuçta biliyo odaayy kıyamam kusaa sen bağırınca KV napti
Allah seni yaaaTabiki çevirdimkorktum kuşa birşey olacak diye dedim
Evet korktum ama sinirden bağırdım
Yeni havalimaninin oraya yakin bebekBi çayını içeriz
O gelmesin ne işi var taa İzmir'de zaten taaa düşün ne kadar uzakta taaa (Bizi şikayet edecekmiş o sus sus ses etme) Çok uzakta olduğundan gelemez. Seninkinler Mega'ya yakın mı oturuyordu?
Ya barnak kadar kalmis yazık hshshshs isiracagi adami iyi biliyor aferinValla tipine bakınca gülesim geliyor. Ama içim de gidiyor
Çok tuhaf oldu ama ya
Yok yok bu uyku hali
Evinde uyumaz çiçekte uyur kabarır
Okşuyorum fıstık beni ısırmıyor kv ısırıyor
Ya neymisHerifimin dileğini okudum az önce şuan oturdum ağlıyorum
Hiç sanmıyorum canımDokunmaz belki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?