Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama napim
Yeni havalimaninin oraya yakin bebek

Ya barnak kadar kalmis yazık hshshshs isiracagi adami iyi biliyor aferin
Hangi havaalanı kullanacaksın
Çok mu uzak havaşların güzergahına.. Metro vs yakınından geçmez mi
Kız yumurta gibi oldu onun şeklinde
Bana da yapılsa ben de ısırırım
Nurzfr niye okuyorsun eniştenin dileğini

Yeni havalimaninin oraya yakin bebek
Aa sen de taaaa İzmir kadar uzakmışsın taaaaaa
Kızım olsun diye yazmis
Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Ben de günlük "Genetik test yaptırmadık. Ya bir şey çıkarsa?" dozumu aldım, bunalımımla oturuyorum. Hayır belki de her şey yolunda gidecek ama ben bu ihtimale teslim olamıyorum bir türlü

İstanbul havalimanina inicem bebis taksiyle gidicem ya tehlikeye atmayalim. Bide bana belge verilmedi ya iznim olduguna dair ama sorgulama yapınca gözüküyor sıkıntı olurmu sizce

Oyle demiştir kuzum, farkli uygulamalar var çünkü o sebeple sen doktorunu dinle mutlaka iyi bir endokrin cok onemli yaa gercekten...

Hwhshshsg

Neden düşük mü yaşadın sana konuldu tutmadı ya da kimyasal yaşadın haberimiz mi yok aaaa ciddi ciddi kızıcam artık olumlu düşün OLUMLU... please

Şimdik sizin bunla ilgili probleminiz yoktu sanırım.
40 yaş üstü değilsin. akraba evliliği de değilsinizdir. daha önce düşük yaşadığını da hatırlamıyorum. O yüzden birşey çıkarsa düşüncelerini at kafandan olur mu

Neden düşük mü yaşadın sana konuldu tutmadı ya da kimyasal yaşadın haberimiz mi yok aaaa ciddi ciddi kızıcam artık olumlu düşün OLUMLU... please
Eşimde morfoloji %1. Baş anomalisi de biraz yüksek. Baş kısmında dna bilgisi oluyormuş. Kanda genetik test yapıldı iki tane. Biri çıktı diğeri çıkmadı üç ayı geçti. Teki çıkınca o şekilde sonucu da vermediler tek başına yorumlanamaz deyip. Tüpçü bilsek de bizim için değişen bir şey yok dedi. Ben de böyle kafayı yiyorum işte

Yaaaa hem de nasıl yarar Ben böyle sora sora sıkarsam söyle sen. Eşim fazla ruhsuz olduğu için Allah onun heyecan kredisini de bana vermiş galiba. Fazla fazla yaşıyorum duyguları
Ay saçmalama bu msjı okumadm varsayıyorm... Ne demek sıkarsam..
Asıl sormazsan kızarım
İyi geceler bacılar sizleri seviyore

İyi geceler kizceler dileklerinizi dilemeyi unutmayın
Sanane kız eniştenin dileğinden

Karşınızda güdük
Kuyruksuz güdük

Bacım sen de una güvenmiyor musun

Eşimin sperm değerlerinden dolayı böyle bir ihtimal var işte ama ilk deneme olduğu için embriyoyu genetiğe göndermeyi tavsiye etmiyorlar. Kafam yanıyor artık düşünmekten

İstanbul havalimanina inicem bebis taksiyle gidicem ya tehlikeye atmayalim. Bide bana belge verilmedi ya iznim olduguna dair ama sorgulama yapınca gözüküyor sıkıntı olurmu sizce
E devletten belge talep ettin mi canım
Belge talep etsen uçağa binebilirsen İstanbulda sorun yaşamazsın sanırım. İşe giderken izin belgem yanımda ama kimse durdurmadı
Ahh canım benim dimi ama
Yani yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…