- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.881
Çirkin mirkin karıştırma ya önce bir beşik kertmesi yapın doğmadan. Sonra cayamazlar gönül bağı kurulmuş olurKıyamam size
Ama babasına çekerse çirkin olabilir
Kapı gıcırtısına oynuo buda ya
Aslında bu olduğumuzda regl buna birinci diğerine ikinci diyorlar ama bu yalanciymis işte ilaçların etkisinden mis yumurta kalmadı ya aldılar regl olabilecek durum yok ondan dedi sanırım bana bende işte ikinci gidicem benden de o zaman kan tahlili vs isteyecek öyle dediBeklediğimiz sonuç, ilacı bırakabilirsin dedi. Bilmiyorum ya. O diğer doktor demişti ki ilk reglinde atarsın bunu, rahatlarsın. Zaten ara gel muayenen yapılır transfer öncesi. Aynı anda beni takip eden hemşireyle ikimiz benim ikinci reglle başlayacağını söyledik. Tamam o zaman ikinci reglinde gelirsin dedi
Hiç işimi bilmiormÇirkin mirkin karıştırma ya önce bir beşik kertmesi yapın doğmadan. Sonra cayamazlar gönül bağı kurulmuş olur
Biz geçen gün izledik anam hiç oturmamisiz ya ama çok güzelmiş çok güzel eglenmisiz
Kapı gicirdamasa da oynarimkiKıyamam size
Ama babasına çekerse çirkin olabilir
Kapı gıcırtısına oynuo buda ya
Sen gel bide beni görBiz geçen gün izledik anam hiç oturmamisiz ya ama çok güzelmiş çok güzel eglenmisiz
Kızım ben İzmir gelinliyim cennet mahallesi benden sorulurSen gel bide beni gör
Cennet mahallesi kaçkını gbiymişim
Halla hallaaa benim kafamı niye kurcalattırıyon??? Bilmiyorum ya ben çok da şaapmayacağım. Gel gel git git. Sadık köpek gibi ne derlerse onu yapıyorumAslında bu olduğumuzda regl buna birinci diğerine ikinci diyorlar ama bu yalanciymis işte ilaçların etkisinden mis yumurta kalmadı ya aldılar regl olabilecek durum yok ondan dedi sanırım bana bende işte ikinci gidicem benden de o zaman kan tahlili vs isteyecek öyle dedi
Sevsinler seniKızım ben İzmir gelinliyim cennet mahallesi benden sorulurgeliyor geliyoooorr havalii geliyooorrr
Laaa yeter gariii bi saatir sizi izliorm karışmıym diom ama aklınızı kurcaletmeyinnn uleeeynnnHalla hallaaa benim kafamı niye kurcalattırıyon??? Bilmiyorum ya ben çok da şaapmayacağım. Gel gel git git. Sadık köpek gibi ne derlerse onu yapıyorum
Öyle yap kuzum zaten karışmasın kafan bende öyle yapiom bak yumurta takibi sırasında benimde hiç cagirmadi Dr bı kere gittim su gün opu dedi bide opuya gittim o yüzden çok şaaapma herkese farklı uygulaniyo tedavi kuzumHalla hallaaa benim kafamı niye kurcalattırıyon??? Bilmiyorum ya ben çok da şaapmayacağım. Gel gel git git. Sadık köpek gibi ne derlerse onu yapıyorum
Karşısına geçip oynadınmı
Herifim bunu caldirmisti düğününüzde
Bu yapıyo hepSevsinler seni
Laaa yeter gariii bi saatir sizi izliorm karışmıym diom ama aklınızı kurcaletmeyinnn uleeeynnn
Hııı hııı karıştır karıştır, sonra "Kafan karışmasın" ahshndnÖyle yap kuzum zaten karışmasın kafan bende öyle yapiom bak yumurta takibi sırasında benimde hiç cagirmadi Dr bı kere gittim su gün opu dedi bide opuya gittim o yüzden çok şaaapma herkese farklı uygulaniyo tedavi kuzumkafanı bulandirma
Kız ben naptıMHııı hııı karıştır karıştır, sonra "Kafan karışmasın" ahshndn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?