Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
La yanında oturuyom yaa aaa
Görmemişim yaa. Gel gel çay koyam mı? Poşet çay? Yeşil çay var, ayvalı ıhlamur var, ekinezya var. Seç beğen al

Mahallenin Muhtarları'da hostes Pırıl hanım vardı. Evine gelen misafirlere trolley'le karton bardakta çay kahve ikram ediyordu uçaktaki gibi ahsjsj Aklıma o geldi şimdi

Çay olur kuzu bitki çayları yasak bana özellikle yeşil çay ve ben yeşil çayı çok seviom bı de bu arada sana şey dicem az önce girdim ne yazacağımı unuttum daha önce dedim mi hatirlamiom da transfer öncesi dönemde rahim içi hazırlığı için hergun bir tane ufak avokado ve bir dilim ananas ye

Avokado her gün bir tane fazla diye okumuştum ben. Son 4-5 aydır haftada 2-3 gün yiyordum ama avokadolar artık çok bozuldu. Düzgün bulamıyorum hep damarlı çıkıyor içleri :/ Ananas neye yarıyormuş? Nar suyu alacağım. Kışın nar alıp yiyordum ne güzel. Şimdi o da yok

Folik asit iceriyormus yoğun miktarda ve c vitamini

Narı da ben duymadım o ne işe yariyormus

Bı sene kullandım Dr bırak napion sen dedi
He benim daha dolmadı bi sene. Eylül'de başlayıp üç ay her gün almıştım. Baktım olmuyor. 1-2 ay ara verdim. Sonra haftada iki al bari dedi doktor. Öyle başladım. 1-2 ay kullandım galiba. Tüpçü her gün al dedi. Bu sefer de transfer ertelendi ama alıyorum hala bakam nereye kadar

Senin daha çok var ilk üç ay etkiliymis ya bebiş icin Haziran'da hamissin temmuz Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…