- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.941
Nereye?Geldimmm
Hani?
Görmemişim yaa. Gel gel çay koyam mı? Poşet çay? Yeşil çay var, ayvalı ıhlamur var, ekinezya var. Seç beğen alLa yanında oturuyom yaa aaa
Çay olur kuzu bitki çayları yasak bana özellikle yeşil çay ve ben yeşil çayı çok seviomGörmemişim yaa. Gel gel çay koyam mı? Poşet çay? Yeşil çay var, ayvalı ıhlamur var, ekinezya var. Seç beğen al
Mahallenin Muhtarları'da hostes Pırıl hanım vardı. Evine gelen misafirlere trolley'le karton bardakta çay kahve ikram ediyordu uçaktaki gibi ahsjsj Aklıma o geldi şimdi
Avokado her gün bir tane fazla diye okumuştum ben. Son 4-5 aydır haftada 2-3 gün yiyordum ama avokadolar artık çok bozuldu. Düzgün bulamıyorum hep damarlı çıkıyor içleri :/ Ananas neye yarıyormuş? Nar suyu alacağım. Kışın nar alıp yiyordum ne güzel. Şimdi o da yokÇay olur kuzu bitki çayları yasak bana özellikle yeşil çay ve ben yeşil çayı çok seviombı de bu arada sana şey dicem az önce girdim ne yazacağımı unuttum daha önce dedim mi hatirlamiom da transfer öncesi dönemde rahim içi hazırlığı için hergun bir tane ufak avokado ve bir dilim ananas ye
Folik asit iceriyormus yoğun miktarda ve c vitaminiAvokado her gün bir tane fazla diye olumuştum ben. Son bir kaç aydır haftada 2-3 gün yiyordum ama avokadolar artık çok bozuldu. Düzgün bulamıyorum hep damarlı çıkıyor içleri :/ Ananas neye yarıyormuş? Nar suyu alacağım. Kışın nar alıp yiyordum ne güzel. Şimdi o da yok
Narı da ben duymadım o ne işe yariyormusAvokado her gün bir tane fazla diye olumuştum ben. Son bir kaç aydır haftada 2-3 gün yiyordum ama avokadolar artık çok bozuldu. Düzgün bulamıyorum hep damarlı çıkıyor içleri :/ Ananas neye yarıyormuş? Nar suyu alacağım. Kışın nar alıp yiyordum ne güzel. Şimdi o da yok
Folik asit aylardır alıyorum zaten ya daha fazlasına gerek yok. C vitamini onda da mı varmış? Kuşburnu marmelatı yiyorum ben onun içinFolik asit iceriyormus yoğun miktarda ve c vitamini
Ben almıyorum folik asit hap olarak vermedi Dr yeter kullandığın dediFolik asit aylardır alıyorum zaten ya daha fazlasına gerek yok. C vitamini onda da mı varmış? Kuşburnu marmelatı yiyorum ben onun için
Bana da yeter gibi gelmişti ama ara verdim diye geri başlattılar. Aylar oldu artık yeterdi aslında benceBen almıyorum folik asit hap olarak vermedi Dr yeter kullandığın dedi
Bı sene kullandım Dr bırak napion sen dediBana da yeter gibi gelmişti ama ara verdim diye geri başlattılar. Aylar oldu artık yeterdi aslında bence
Merhaba nar suyu rahime mi iyi geliyormusRahim için o da.Bal0ncuk o konunun uzmanı
He benim daha dolmadı bi sene. Eylül'de başlayıp üç ay her gün almıştım. Baktım olmuyor. 1-2 ay ara verdim. Sonra haftada iki al bari dedi doktor. Öyle başladım. 1-2 ay kullandım galiba. Tüpçü her gün al dedi. Bu sefer de transfer ertelendi ama alıyorum hala bakam nereye kadarBı sene kullandım Dr bırak napion sen dedi
Senin daha çok varHe benim daha dolmadı bi sene. Eylül'de başlayıp üç ay her gün almıştım. Baktım olmuyor. 1-2 ay ara verdim. Sonra haftada iki al bari dedi doktor. Öyle başladım. 1-2 ay kullandım galiba. Tüpçü her gün al dedi. Bu sefer de transfer ertelendi ama alıyorum hala bakam nereye kadar
Kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş ama sanırım üreme sağlığı için genel olarak da iyi. Araştırmak lazım tabiiMerhaba nar suyu rahime mi iyi geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?