- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.961
Ya benim yakın bir arkadaşım plansız gebelikte sonradan kullanmaya başladı da pek iyi şeyler olmadı. O yüzden devam et de dedikleri için devam ediyorum. Sensin daha çok var. Nerde çok var hani nerde nerde?Senin daha çok varilk üç ay etkiliymis ya bebiş icin Haziran'da hamissin temmuz Ağustos
Haziran temmuz Ağustos ,Ya benim yakın bir arkadaşım plansız gebelikte sonradan kullanmaya başladı da pek iyi şeyler olmadı. O yüzden devam et de dedikleri için devam ediyorum. Sensin daha çok var. Nerde çok var hani nerde nerde?
Gorumceme Dr sekiz haftadan sonra verdi daha doğrusu geç ogrenince bı ay bari kullan demisYa benim yakın bir arkadaşım plansız gebelikte sonradan kullanmaya başladı da pek iyi şeyler olmadı. O yüzden devam et de dedikleri için devam ediyorum. Sensin daha çok var. Nerde çok var hani nerde nerde?
Kimine de bir şey olmuyor neblem. Kuzenim hiç kullanmadı sağlam doğdu çocuk ama o risk alınır mı tartışılırGorumceme Dr sekiz haftadan sonra verdi daha doğrusu geç ogrenince bı ay bari kullan demis
Ben yanlış anladım galiba ya salla biz zaten hep hamileyizHaziran temmuz Ağustos ,gebeliğin ilk üç ayi ikimizin de bu aylar
Len aman her Dr farklı soyluyo onun yerine brokoli yeKimine de bir şey olmuyor neblem. Kuzenim hiç kullanmadı sağlam doğdu çocuk ama o risk alınır mı tartışılır
Ne anladın acepBen yanlış anladım galiba ya salla biz zaten hep hamileyiz
Ohhh kışın doğum yapcaz yaza kadar biraz büyümüş olacaklar rahat rahat atcaz bebiş arabasına gezmelere gidicez çünkü pandemide bitmiş olacakBen yanlış anladım galiba ya salla biz zaten hep hamileyiz
Ne güzel kendin pişirip kendin yedin yineOhhh kışın doğum yapcaz yaza kadar biraz büyümüş olacaklar rahat rahat atcaz bebiş arabasına gezmelere gidicez çünkü pandemide bitmiş olacak
Merakla bekliyoz bakam fragmandaki gibi mi oluyormuş bu işlerAma öle olacak
Kendi ödeyecek boşversene sen ödesinİyide kuzu ya bide buna özele gidersek kan tahlilleri ultrason vs de isteyecek sadece muayene ücreti diil ki diyom kiziyo
Oda fragman diildiMerakla bekliyoz bakam fragmandaki gibi mi oluyormuş bu işler
Hangisi?Oda fragman diildi
Sıkıntıyı beraber cekioz ama kuzuKendi ödeyecek boşversene sen ödesin
Bu söylediklerim... Ya şu olumsuzluklari çıkar aklindannnnnnnnnnnHangisi?
Olsun bebek kısmetiyle gelir çeyrekler dolarlar gelirSıkıntıyı beraber cekioz ama kuzuneyse kumbarayi patlattık çarşambaya randevuyu da aldık bakalım
Hayırlısı kuzum bakalım rabbim bı şekilde hallediyo baksana kumbarayi unuttuyduk atioz hep para ama almayı nasıl cikardiysak aklımızdan bugün geldi aklımızaOlsun bebek kısmetiyle gelir çeyrekler dolarlar gelirinşallah temiz çıkar sen iyi ol da
Hayatta yapmam, ben kadınların tarafındayımSen ne dersen o kızmın kaynanası
Şimdi sana ters gidersem sende ilerde gızıma ters gidersin
Suyu kaynatmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?