- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.921
Yıllık izin almış, beynimden vurulmuşa döndüm.Geçen künefe yapıodm aklıma düştün gelinnnnn
Anaaa enişte daha gitmedimi
Hedef gösteriyo.Buyrun siz sövün arkadaşlar. Ben kenara çekildim
O iş dayloşınBuyrun siz sövün arkadaşlar. Ben kenara çekildim
Beynimden vurulmuşma dönd0m dio yaYıllık izin almış, beynimden vurulmuşa döndüm.Haftaya gider belkimmm. Benim de her künefe yapışımda aklıma geliyosun ya.
Hedef gösteriyo.
Gösteririm tabii. AkıllanmıyonYıllık izin almış, beynimden vurulmuşa döndüm.Haftaya gider belkimmm. Benim de her künefe yapışımda aklıma geliyosun ya.
Hedef gösteriyo.
Hergün üç çeşit yemek yapıyorum, beynim döndü yemek yapmaktan.Beynimden vurulmuşma dönd0m dio ya
Doğru, yarın kontrolüm var, inşallah şekerim yüksek çıkmaz.Gösteririm tabii. Akıllanmıyon
Gelinnnn gelinnnnnnnnn gelinnnn cok şımartıon, hemen yanlış yoldan dönHergün üç çeşit yemek yapıyorum, beynim döndü yemek yapmaktan.
Doğru, yarın kontrolüm var, inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
Anneler gününde bişey almazsa bütün o yemekleri burnundan getircem, bekliyorum.Gelinnnn gelinnnnnnnnn gelinnnn cok şımartıon, hemen yanlış yoldan dön
Ne alacak ne alacak bizede söyleAnneler gününde bişey almazsa bütün o yemekleri burnundan getircem, bekliyorum.
Bilmiyorum işte, bişey alsın, hep velete çalıştı bu geldiğinde bi ton şey aldı biraz da anasına alsın.Ne alacak ne alacak bizede söyle
Ben bu yıl bişi istemiom dedimBilmiyorum işte, bişey alsın, hep velete çalıştı bu geldiğinde bi ton şey aldı biraz da anasına alsın.
Daha 15 gün önce çiçek gönderdim yaaaa dicek, duyar gibiyim.Ben bu yıl bişi istemiom dedim
Seneye acısını çkaracam
Vur kır parçala bu maçı kazanDaha 15 gün önce çiçek gönderdim yaaaa dicek, duyar gibiyim.
Kesin değil ama oyle gibi görünüyorPandemi olmasa başka yere gidecekti. Şu şehirlerarası sıkıntı olmayaydıevde de durmuyor rahat illa sahile gidecek
He ya ama bugün uslu durdu niye eşim evdeydim çünkü
Bence çok güzel haber çok az kaldı ya geliyorrrrrrrrrrrrrrrr minnağın
Paşamız mı geliyormuş
Hoşgeliyor sefa getiriyor annesini babasını mutlu ediyor
Gençler anlassin ben hiiiic karışmam
Almam da satmam da kendileri isterse oh mis
Heeee dogmamis bebeeeeDüğün mü var laaa
Manyak gomdun adamiKıyamam size
Ama babasına çekerse çirkin olabilir
Kapı gıcırtısına oynuo buda ya
Bazi hayatlari dolduramam valla ben soyleyecegimi soyledmBunlarn hepsinidayler dayler söylemek lazm..
Beni elden geçirdi yıkadı yağladı
Bnlarıçada ders versn
Temizligi ve erkege hizmeti hayatlarinin merkezine koyan insanlara karsiyim, bu kadar kucuk dusuremem kendimiahshsjs o da mı temizliğe karşı
Kızzz beni yağlarken sen nerdeydin
Aslinda komik degil, bu konu üzerinde dusunmen gerek...... Kimse sana ya da bebegine bsy olursa ah benim yuzumden demeyecek ve yapmasaydin olacak. Sen bilirsin tabii, devam da edebilirsin. Eger bu kendini sana daha degerli hissettiriyorsa...Kocamın tatlısını çayını verdim çamaşırları astım, bulaşıkları makineye yerleştirdim, meyve suyumu alıp daha da yeni oturdum, dokunmayın bana. Belim çok pis ağrıyo.
ManykO iş dayloşın
Beynimden vurulmuşma dönd0m dio ya
Sen ne dersen o kızmın kaynanasıKesin değil ama oyle gibi görünüyorah saglikla gelsin de hic fark etmez canimmm insallah hepimz bebelenelimmmm
Heeee dogmamis bebeeee
Manyak gomdun adami
Bazi hayatlari dolduramam valla ben soyleyecegimi soyledm
Temizligi ve erkege hizmeti hayatlarinin merkezine koyan insanlara karsiyim, bu kadar kucuk dusuremem kendimi
Aslinda komik degil, bu konu üzerinde dusunmen gerek...... Kimse sana ya da bebegine bsy olursa ah benim yuzumden demeyecek ve yapmasaydin olacak. Sen bilirsin tabii, devam da edebilirsin. Eger bu kendini sana daha degerli hissettiriyorsa...
Manyk
Sülemem@Hemsirecik akşama kadar yokym ev temizliecem diodu
Sanırım komple apartmanı elden geçirio
Ne edion len o zaman
Ooh dünür olma ihtimaliniz var yaniKesin değil ama oyle gibi görünüyorah saglikla gelsin de hic fark etmez canimmm insallah hepimz bebelenelimmmm
Heeee dogmamis bebeeee
Manyak gomdun adami
Bazi hayatlari dolduramam valla ben soyleyecegimi soyledm
Temizligi ve erkege hizmeti hayatlarinin merkezine koyan insanlara karsiyim, bu kadar kucuk dusuremem kendimi
Aslinda komik degil, bu konu üzerinde dusunmen gerek...... Kimse sana ya da bebegine bsy olursa ah benim yuzumden demeyecek ve yapmasaydin olacak. Sen bilirsin tabii, devam da edebilirsin. Eger bu kendini sana daha degerli hissettiriyorsa...
Manyk
Canım ben kendini değerli hissetmek için yaptığını düşünmüyorum ama kendini accayip çok yoruyorsun. Senin o güce ve enerjiye ihtiyacın olacak. İşler bi şekilde yürüyor. Yemek bir çeşit az olsa ya da ev biraz pis kalsa kimse ölmüyor. Sen şimdi yoğun iş hayatından sonra muhtemelen evde boşluğa düştün. Bu da insanı çok zorlayan bir şey ama hiçbir şey yapmayarak bile olsa arada dinlenmeye çalış. İnsanın bazen hiçbir şey yapmamaya da ihtiyacı oluyor. Genelde de oturup dinlenince yorgunluk daha çok fark ediliyor. Biraz kendini şımart ya "Amaaaağn yemişim işi gücü" de kendine tatil ver. Kedişinle tembellik yapDoktorum günlük aktivitelere sınır koymadı, hatta çok hareketsiz olmanın zararı daha büyük, böyle ufak ev işleriyle oyalanıyorum bir yandan.
Elbette kendimi böyle şeylerle değerli hissedecek kadar zavallı bir durumda değilim.
İşte bebe yapıonSülememazcık haşna fişne olabilir
Cnm onun temizliğe karşı, karşılığı varDoktorum günlük aktivitelere sınır koymadı, hatta çok hareketsiz olmanın zararı daha büyük, böyle ufak ev işleriyle oyalanıyorum bir yandan.
Elbette kendimi böyle şeylerle değerli hissedecek kadar zavallı bir durumda değilim.
Yok bacım kumbarayi kırdık para sayioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?