Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesin değil ama oyle gibi görünüyor ah saglikla gelsin de hic fark etmez canimmm insallah hepimz bebelenelimmmm
dayler dayler 4 ay büyük gelin istemem deme sakın
Gençler anlassin ben hiiiic karışmam
Zengin olurlar. Al kızı dayler dayler
Almam da satmam da kendileri isterse oh mis
Düğün mü var laaa
Heeee dogmamis bebeeee
Kıyamam size

Ama babasına çekerse çirkin olabilir

Kapı gıcırtısına oynuo buda ya
Manyak gomdun adami
Bunlarn hepsini dayler dayler söylemek lazm..
Beni elden geçirdi yıkadı yağladı
Bnlarıçada ders versn
Bazi hayatlari dolduramam valla ben soyleyecegimi soyledm
ahshsjs o da mı temizliğe karşı
Temizligi ve erkege hizmeti hayatlarinin merkezine koyan insanlara karsiyim, bu kadar kucuk dusuremem kendimi
Kızzz beni yağlarken sen nerdeydin

Kocamın tatlısını çayını verdim çamaşırları astım, bulaşıkları makineye yerleştirdim, meyve suyumu alıp daha da yeni oturdum, dokunmayın bana. Belim çok pis ağrıyo.
Aslinda komik degil, bu konu üzerinde dusunmen gerek...... Kimse sana ya da bebegine bsy olursa ah benim yuzumden demeyecek ve yapmasaydin olacak. Sen bilirsin tabii, devam da edebilirsin. Eger bu kendini sana daha degerli hissettiriyorsa...
O iş dayloşın

Beynimden vurulmuşma dönd0m dio ya
Manyk

Sen ne dersen o kızmın kaynanası
Şimdi sana ters gidersem sende ilerde gızıma ters gidersin
Suyu kaynatmamak gerek

Doktorum günlük aktivitelere sınır koymadı, hatta çok hareketsiz olmanın zararı daha büyük, böyle ufak ev işleriyle oyalanıyorum bir yandan.
Elbette kendimi böyle şeylerle değerli hissedecek kadar zavallı bir durumda değilim.

Ooh dünür olma ihtimaliniz var yani

Kendini değerli hissettireceğinden değil de alışkanlıkla yapıyor sanırım o da. Ben de ona ya da çocuğa bir şey olursa kimsenin onun düşündüğü kadar onu düşünmeyeceğini düşünüyorum. Yani bu ona özel değil, hepimiz için böyle maalesef. Yaşaya yaşaya gözlemleye gözlemleye öğreniyor insan acı acı. Keşke öyle olmasaydı ama önce insan kendinin kıymetini bilmezse kimse bilmiyor. Bazı şeyler görev gibi yapışıyor üstüne. Sadece temizlik ve hizmet kısmı da değil. Fedakarlıklar da dahil buna. Bir tek evliliklerde de değil iş hayatında da böyle bu

Canım ben kendini değerli hissetmek için yaptığını düşünmüyorum ama kendini accayip çok yoruyorsun. Senin o güce ve enerjiye ihtiyacın olacak. İşler bi şekilde yürüyor. Yemek bir çeşit az olsa ya da ev biraz pis kalsa kimse ölmüyor. Sen şimdi yoğun iş hayatından sonra muhtemelen evde boşluğa düştün. Bu da insanı çok zorlayan bir şey ama hiçbir şey yapmayarak bile olsa arada dinlenmeye çalış. İnsanın bazen hiçbir şey yapmamaya da ihtiyacı oluyor. Genelde de oturup dinlenince yorgunluk daha çok fark ediliyor. Biraz kendini şımart ya "Amaaaağn yemişim işi gücü" de kendine tatil ver. Kedişinle tembellik yap

Sülememazcık haşna fişne olabilir
İşte bebe yapıon
Cnm onun temizliğe karşı, karşılığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…