- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.901
Kız ben naptıM
Ya bırak şindi. Sen bırah bırah palevarayı bırahNe ara yaptım
Ama ama ama nasıl geçti dedi sen yani sen şimdi senYa bırak şindi. Sen bırah bırah palevarayı bırah
Depresif moda girmeyinAma ama ama nasıl geçti dedi sen yani sen şimdi senyahu Bal0ncuk güzel haberlerle insallah dedi bende Dr la aramızda geçen tüm konuşmayı aktardım hele sen hele hele sen noluyon
Çok özel işlerim var
Hayırdır gardaş bebe çalışmalarımıÇok özel işlerim var
Hayır onu iki gündür yaptım yeter yoruldumHayırdır gardaş bebe çalışmalarımı
Ne edion len o zamanHayır onu iki gündür yaptım yeter yoruldum
Bunlarn hepsiniMiss Bride hemşire reyizi de mi bozdu naptı? Bak bunlar hep senin beyin yıkamaların gelin gız. Azıcık pasaklı olaydın nolurdu sanki hı?
Canıımsın
ahshsjs o da mı temizliğe karşıBunlarn hepsinidayler dayler söylemek lazm..
Beni elden geçirdi yıkadı yağladı
Bnlarıçada ders versn
Kızzz beni yağlarken sen nerdeydinahshsjs o da mı temizliğe karşı
Arada işteİyi bari uyarı dinliyohiç vurdumduymaz diil
Uyuyorumdur belkiKızzz beni yağlarken sen nerdeydin
Kocamın tatlısını çayını verdim çamaşırları astım, bulaşıkları makineye yerleştirdim, meyve suyumu alıp daha da yeni oturdum, dokunmayın bana. Belim çok pis ağrıyo.Miss Bride hemşire reyizi de mi bozdu naptı? Bak bunlar hep senin beyin yıkamaların gelin gız. Azıcık pasaklı olaydın nolurdu sanki hı?
Geçen künefe yapıodm aklıma düştün gelinnnnnKocamın tatlısını çayını verdim çamaşırları astım, bulaşıkları makineye yerleştirdim, meyve suyumu alıp daha da yeni oturdum, dokunmayın bana. Belim çok pis ağrıyo.
Buyrun siz sövün arkadaşlar. Ben kenara çekildimKocamın tatlısını çayını verdim çamaşırları astım, bulaşıkları makineye yerleştirdim, meyve suyumu alıp daha da yeni oturdum, dokunmayın bana. Belim çok pis ağrıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?