- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.001
Pis degilsin iste.. bu algiyi cevren yaratiyor, surekli yapmadığında pismissin gibi dusunmeni sagliyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Neal street nasil bir insandir dendiğinde verilecek ilk cevabın 'aaa cok temiz bir insandir' mi olmasini istersin mesela. Bu mu yani dusunsene hayatımızın odagi...Ben pisim. Temizliğin ne kadar nankör bir şey olduğunu gördüğümden beri eskisi gibi yapmıyorum. Bir de bana anlamsız geliyor. Biz temizliği eşimle beraber yapıyoruz. Bütün evi parlatıp rahat oturduğunda çok güzel görünüyor falan evet ama ertesi gün, günlerdir temizlenmemiş gibi başlıyor tozlanıp kirlenmeye. O yüzden beraber azalttık. Ha eşime kalsa daha sık yaparız ama o istiyorsa yapsın napayım benden bu kadar.
Sanırım herkes herkesi anladı da bazı kelime seçimlerinden dolayı biraz yanlış anlaşılmalar oldu. Yazı dilinin azizliğine de uğruyoruz burada sık sık. Neyse işte kafa dağıtmaya geldiğimiz yerde de birbirimize düşmeyelim zaten
Benim annem de hastaydı.. yillarca yaptığını hatırladığım en onde gelen sey temizlik. 'annem temizlik hastasi bir insandır' eeee... Simdi yeni konusabilmeye basladik annemle iste..Kanka benim bir arkdas var burda temizlik hastasi haftada 2 kutu camasir suyu bitiriyormus bi kere gittim evine bulasigi bile onla yikiyor kokudan zehirlenecektim hshshsh kadin milletin evine giderken beyaz çorap giyiyomus ya ev temizmi diye hshshsh boyle tipleri eve almiyorum ben cunku benim evim oyle dip kose temiz degil illaki bi yerler kalıyordur bi kere dedimki robot supurge aldığımdan beri evi ayda bir supuriyorum kadin felc oldu gahshsh
Annem tuy döküyor diye cocugumu almiyor eve hshshsjshPis degilsin iste.. bu algiyi cevren yaratiyor, surekli yapmadığında pismissin gibi dusunmeni sagliyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Neal street nasil bir insandir dendiğinde verilecek ilk cevabın 'aaa cok temiz bir insandir' mi olmasini istersin mesela. Bu mu yani dusunsene hayatımızın odagi...
Ben kadınların haklari konusunda biraz hassasim ve olabildigince savunmaya çalışıyorum, her fırsatta da dile getiriyorum. Güçlü, üretken, birbirimize deger veren kadinlar olalim istiyorum ve istiyorum ki birbirimizi de koruyalım, soyle bir kendimize getirelim birbirimizi. Zaten bize zarar veren çok, goz yummayalim buna..
Benim annem de hastaydı.. yillarca yaptığını hatırladığım en onde gelen sey temizlik. 'annem temizlik hastasi bir insandır' eeee... Simdi yeni konusabilmeye basladik annemle iste..
Annem yıllarca kedisi var diye abimle gorusmedi, asla kabul etme. yurtdisinda iken eve alinan 2. El koltuk arasından kedi kılı cikti diye kriz gecirdi, bayildi, saatlerce normale donduremedik... Abimin 14 yıldır kedisi var, babamin vefatindan beri son birkaç yildir yani, ancak normale dondu de evine gideblmeye basladi. Havayi supuren, her gun tum yorganlari yastiklari carsaflari cikarip defalrca ters yuz silkeleyen, 3 balkonu gunder 3er kere deterjanlı kopuk kopuk kova kova suyla yikayan bir insandı.Annem tuy döküyor diye cocugumu almiyor eve hshshsjsh
Aa yok valla o kadar değil bize gelir ama kendi evine kabul etmiyor sadece. Bi o kadarda seviyor halbukisi. Eskiden çok kotuydu daylos her seye sinirlenirdi bir kere hatirliyorum 12 yasimdayim ameliyat olmustum eve yeni gelmistim kardeşimde kitapları dagitmis diye kriz gecirdi babam beni odaya saklamisti zarar vermesin diye. Ilac kullandi oyle duzeldiAnnem yıllarca kedisi var diye abimle gorusmedi, asla kabul etme. yurtdisinda iken eve alinan 2. El koltuk arasından kedi kılı cikti diye kriz gecirdi, bayildi, saatlerce normale donduremedik... Abimin 14 yıldır kedisi var, babamin vefatindan beri son birkaç yildir yani, ancak normale dondu de evine gideblmeye basladi. Havayi supuren, her gun tum yorganlari yastiklari carsaflari cikarip defalrca ters yuz silkeleyen, 3 balkonu gunder 3er kere deterjanlı kopuk kopuk kova kova suyla yikayan bir insandı.
Ben anlaşılsın diye pisim dedim. Beni rahatsız ediyor olsa kalkıp temizlemeye girişirim zaten. Dağınıklığım da rahatzsız etmiyor beni. Aradığımı bulduğum sürece sorun yok benim için ama herkesin kendi seçimi. Evini her temiz görmek isteyen de aynı motivasyonla hareket etmiyordur diye düşünüyorum. Neyse yav gereksiz uzadı. Hadi ben yatarlıyım. Herkeşe iyi gecelerPis degilsin iste.. bu algiyi cevren yaratiyor, surekli yapmadığında pismissin gibi dusunmeni sagliyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Neal street nasil bir insandir dendiğinde verilecek ilk cevabın 'aaa cok temiz bir insandir' mi olmasini istersin mesela. Bu mu yani dusunsene hayatımızın odagi...
Ben kadınların haklari konusunda biraz hassasim ve olabildigince savunmaya çalışıyorum, her fırsatta da dile getiriyorum. Güçlü, üretken, birbirimize deger veren kadinlar olalim istiyorum ve istiyorum ki birbirimizi de koruyalım, soyle bir kendimize getirelim birbirimizi. Zaten bize zarar veren çok, goz yummayalim buna..
Benim annem de hastaydı.. yillarca yaptığını hatırladığım en onde gelen sey temizlik. 'annem temizlik hastasi bir insandır' eeee... Simdi yeni konusabilmeye basladik annemle iste..
Yok canm valla ne eve soktu, ne kendi gitti, ne hayvan sevdirdi, ne de rahat verdi yillarca. Annem o krizleri hep yaşıyordu iste. Bizim de babamla yaptığımız hadi biraz çıkıp dolaşalım oldu hep. Asla kabul etmedi bunun anormal bir durum olduğunu ve ona gore onun disinda herkes pisti, biz komsular vs..Aa yok valla o kadar değil bize gelir ama kendi evine kabul etmiyor sadece. Bi o kadarda seviyor halbukisi. Eskiden çok kotuydu daylos her seye sinirlenirdi bir kere hatirliyorum 12 yasimdayim ameliyat olmustum eve yeni gelmistim kardeşimde kitapları dagitmis diye kriz gecirdi babam beni odaya saklamisti zarar vermesin diye. Ilac kullandi oyle duzeldi
Gecmiste yasanilan seylerin etkisi bence bunlar yaYok canm valla ne eve soktu, ne kendi gitti, ne hayvan sevdirdi, ne de rahat verdi yillarca. Annem o krizleri hep yaşıyordu iste. Bizim de babamla yaptığımız hadi biraz çıkıp dolaşalım oldu hep. Asla kabul etmedi bunun anormal bir durum olduğunu ve ona gore onun disinda herkes pisti, biz komsular vs..
Ben de seni desteklemek amacli soyledim zaten. Benim tepkim cevre baskısında kadına biçilen rolun ustumuze yapisarak bizi kontrolu altina almasi ve bu durumu kaniksamamiz. Yoksa daha az daha cok yapmak degil. En azindan kendi aramizda bunu yapmayalim demek istedim.Ben anlaşılsın diye pisim dedim. Beni rahatsız ediyor olsa kalkıp temizlemeye girişirim zaten. Dağınıklığım da rahatzsız etmiyor beni. Aradığımı bulduğum sürece sorun yok benim için ama herkesin kendi seçimi. Evini her temiz görmek isteyen de aynı motivasyonla hareket etmiyordur diye düşünüyorum. Neyse yav gereksiz uzadı. Hadi ben yatarlıyım. Herkeşe iyi geceler
Oyle tabii, 6 yaşında annesini kaybeden, 16yasinda evlenen kadindan bahsediyoruz. Kimbilir neler yasadi...Gecmiste yasanilan seylerin etkisi bence bunlar ya
Çok iyi oluyor benim de eşim öyle hep atar.kumbara baya bereketli oluyor 1lira neki deriz 400 500birikiyorHayırlısı kuzum bakalım rabbim bı şekilde hallediyo baksana kumbarayi unuttuyduk atioz hep para ama almayı nasıl cikardiysak aklımızdan bugün geldi aklımıza
Ben de yemek bulamıyorum geçen burdan fikir verdiniz de onlardan yaptım bir haftaSizin bebeklerle bu iş azminiz beni benden alıyor. Ben bütün gün malak gibi yatıyorum. Sıfır enerji. Çık yürü deseler güzel yürürüm ama bak yemeğe, temizliğe gelince bana zulüm gibi geliyor. Ben de genelde iki günlük yapıyorum. Her gün yapacak yemek de bulamıyorum beynim yanıyor düşünmekten
Prolaktini yukseltiyor diye birkac kisiden okudum. Ben hormon testi yaptirmadan once kisin hergun nar yerdim kalp rahatsizligim vardi nar sayesinde yendim cok sukur, derken hormonlarada bakildi prolaktin falan fayet iyiydi. Yani kisiden kisiye degisiyor demekki Ondan merak edip sordumKalınlaşmasına yardımcı oluyormuş ama sanırım üreme sağlığı için genel olarak da iyi. Araştırmak lazım tabii
Naptin gizYaptım
BebeNaptin giz
Abooowww deme kizBebe
3 gündür dondurmayı yiyoz Bi afrodizyak basıyo bizi ellem bir aksiyon bir aksiyon
Kanka durumlar bildiğin gibi değil oruç kısıtlıyor yoksa sabahlar bile Bi cazip kocayı sıkıştırmaktanAbooowww deme kizben 15 gun kocasizim duz duvara tirmanmam ins hshshshsb
Leeee nie kırdınız kumbişiiiiiYok bacım kumbarayi kırdık para sayioz
Ben tüp bebeğe başladığımda hergn bitane yiyiordm.. İçine salatalık dilimliyordum, bir diş sarımsak eziodum, biraz limon ve azıcık zeytinyağı..hiç bir zararı yok aksine faydası var..Avokado her gün bir tane fazla diye okumuştum ben. Son 4-5 aydır haftada 2-3 gün yiyordum ama avokadolar artık çok bozuldu. Düzgün bulamıyorum hep damarlı çıkıyor içleri :/ Ananas neye yarıyormuş? Nar suyu alacağım. Kışın nar alıp yiyordum ne güzel. Şimdi o da yok
Nar rahim kalınlaşmasına iyi geliyor cnmNarı da ben duymadım o ne işe yariyormus
Aynen rahim kalınlaşması içinRahim için o da.Bal0ncuk o konunun uzmanı
Merhaba.. Nar suyu rahim kalınlaşmasına iyi geliyor derler.. Herkeste birmi bilmiyorm ama ben baya faydasını görmüştümMerhaba nar suyu rahime mi iyi geliyormus
Ben o balonları vereceğime eminimUmutsuz diye adımı çıkardınız yav. Ben bakalım buBal0ncuk bebelere balon hanımefendinin dediği gibi miymiş o işler diye dedim fragmanı. Sakiniz
Kanka ellerine sağlıkkkKot ceket alcam yanima yeter bence
Yarın gelcem bebekim hazirlik yaptim
Kanka utuler vardi kocama kalmasın dedim valiz hazırladim yazliklarla kisliklari degistirdim yoruldum valla
Hshshsh kanka ben yokken zaten pasak olcak ortalik ust uste olmasin dedim hshsh
Lee oleemm marifet dondurmadamı anlamadm benYaptım
3 gün üst üste olunca bizde ona yordukLeeee nie kırdınız kumbişiiiii
Bebe doğana kadar kalsaydı
Ben tüp bebeğe başladığımda hergn bitane yiyiordm.. İçine salatalık dilimliyordum, bir diş sarımsak eziodum, biraz limon ve azıcık zeytinyağı..hiç bir zararı yok aksine faydası var..
Nar suyu evet o baya baya bende fayda etti ama bence migrostan felan bizzat kendisini al cnm
Nar rahim kalınlaşmasına iyi geliyor cnm
Ekstra kan sulandırıcı etkisi var
Aynen rahim kalınlaşması için
Şahsım adına bende fayda etti cnmm
Kan sulandırıcı etkiside varr
Merhaba.. Nar suyu rahim kalınlaşmasına iyi geliyor derler.. Herkeste birmi bilmiyorm ama ben baya faydasını görmüştüm
Ekstradan kanıda sulandırıyor
Ben o balonları vereceğime eminim
Kanka ellerine sağlıkkk
İst gidince artk görmiecezmi seni
Lee oleemm marifet dondurmadamı anlamadm ben
Siz hergn dondurma yiyin o zamanı3 gün üst üste olunca bizde ona yorduk
Bence de sence kankiSiz hergn dondurma yiyin o zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?