Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pis degilsin iste.. bu algiyi cevren yaratiyor, surekli yapmadığında pismissin gibi dusunmeni sagliyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Neal street nasil bir insandir dendiğinde verilecek ilk cevabın 'aaa cok temiz bir insandir' mi olmasini istersin mesela. Bu mu yani dusunsene hayatımızın odagi...
Ben kadınların haklari konusunda biraz hassasim ve olabildigince savunmaya çalışıyorum, her fırsatta da dile getiriyorum. Güçlü, üretken, birbirimize deger veren kadinlar olalim istiyorum ve istiyorum ki birbirimizi de koruyalım, soyle bir kendimize getirelim birbirimizi. Zaten bize zarar veren çok, goz yummayalim buna..
Benim annem de hastaydı.. yillarca yaptığını hatırladığım en onde gelen sey temizlik. 'annem temizlik hastasi bir insandır' eeee... Simdi yeni konusabilmeye basladik annemle iste..

Annem tuy döküyor diye cocugumu almiyor eve hshshsjsh

Annem tuy döküyor diye cocugumu almiyor eve hshshsjsh
Annem yıllarca kedisi var diye abimle gorusmedi, asla kabul etme. yurtdisinda iken eve alinan 2. El koltuk arasından kedi kılı cikti diye kriz gecirdi, bayildi, saatlerce normale donduremedik... Abimin 14 yıldır kedisi var, babamin vefatindan beri son birkaç yildir yani, ancak normale dondu de evine gideblmeye basladi. Havayi supuren, her gun tum yorganlari yastiklari carsaflari cikarip defalrca ters yuz silkeleyen, 3 balkonu gunder 3er kere deterjanlı kopuk kopuk kova kova suyla yikayan bir insandı.

Aa yok valla o kadar değil bize gelir ama kendi evine kabul etmiyor sadece. Bi o kadarda seviyor halbukisi. Eskiden çok kotuydu daylos her seye sinirlenirdi bir kere hatirliyorum 12 yasimdayim ameliyat olmustum eve yeni gelmistim kardeşimde kitapları dagitmis diye kriz gecirdi babam beni odaya saklamisti zarar vermesin diye. Ilac kullandi oyle duzeldi

Ben anlaşılsın diye pisim dedim. Beni rahatsız ediyor olsa kalkıp temizlemeye girişirim zaten. Dağınıklığım da rahatzsız etmiyor beni. Aradığımı bulduğum sürece sorun yok benim için ama herkesin kendi seçimi. Evini her temiz görmek isteyen de aynı motivasyonla hareket etmiyordur diye düşünüyorum. Neyse yav gereksiz uzadı. Hadi ben yatarlıyım. Herkeşe iyi geceler

Yok canm valla ne eve soktu, ne kendi gitti, ne hayvan sevdirdi, ne de rahat verdi yillarca. Annem o krizleri hep yaşıyordu iste. Bizim de babamla yaptığımız hadi biraz çıkıp dolaşalım oldu hep. Asla kabul etmedi bunun anormal bir durum olduğunu ve ona gore onun disinda herkes pisti, biz komsular vs..

Gecmiste yasanilan seylerin etkisi bence bunlar ya

Ben de seni desteklemek amacli soyledim zaten. Benim tepkim cevre baskısında kadına biçilen rolun ustumuze yapisarak bizi kontrolu altina almasi ve bu durumu kaniksamamiz. Yoksa daha az daha cok yapmak degil. En azindan kendi aramizda bunu yapmayalim demek istedim.
Bence de gereksiz uzadi, iyi geceler

Hayırlısı kuzum bakalım rabbim bı şekilde hallediyo baksana kumbarayi unuttuyduk atioz hep para ama almayı nasıl cikardiysak aklımızdan bugün geldi aklımıza
Çok iyi oluyor benim de eşim öyle hep atar.kumbara baya bereketli oluyor 1lira neki deriz 400 500birikiyor ben öğrenciyken almıştım 5 lira atınca hemen lazım olur çıkarırdım hiç biriktiremezdim şimdi aynı kumbarayı eşim dolduruyor
Ben de yemek bulamıyorum geçen burdan fikir verdiniz de onlardan yaptım bir hafta yok ya aynı sen gibi ben de öyle full yatıyorum bana da zulüm geliyor ama yat yat ev birbirine girdi annem gelebilir memleketten o yüzden biraz da şimdi ağzına laf vermek istemiyorum eleştirmeyi çok sever pasaklı demesin arkamdan ne analar var kızını çocuğunu el üstünde tutan ah ah bir biz sahip olamadık umarım çocuklarımız sahip olur

Son düzenleme:
Kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş ama sanırım üreme sağlığı için genel olarak da iyi. Araştırmak lazım tabii
Prolaktini yukseltiyor diye birkac kisiden okudum. Ben hormon testi yaptirmadan once kisin hergun nar yerdim kalp rahatsizligim vardi nar sayesinde yendim cok sukur, derken hormonlarada bakildi prolaktin falan fayet iyiydi. Yani kisiden kisiye degisiyor demekki Ondan merak edip sordum

Abooowww deme kiz ben 15 gun kocasizim duz duvara tirmanmam ins hshshshsb
Kanka durumlar bildiğin gibi değil oruç kısıtlıyor yoksa sabahlar bile Bi cazip kocayı sıkıştırmaktan
Nası dayancen 15 gün len ama bu ayrılık dönüşü sizin bebe kesin tutar gibime geliyeehh

Yok bacım kumbarayi kırdık para sayioz
Leeee nie kırdınız kumbişiiiii
Bebe doğana kadar kalsaydı

Ben tüp bebeğe başladığımda hergn bitane yiyiordm.. İçine salatalık dilimliyordum, bir diş sarımsak eziodum, biraz limon ve azıcık zeytinyağı..hiç bir zararı yok aksine faydası var..
Nar suyu evet o baya baya bende fayda etti ama bence migrostan felan bizzat kendisini al cnm

Narı da ben duymadım o ne işe yariyormus
Nar rahim kalınlaşmasına iyi geliyor cnm
Ekstra kan sulandırıcı etkisi var

Rahim için o da. Bal0ncuk o konunun uzmanı
Aynen rahim kalınlaşması için
Şahsım adına bende fayda etti cnmm
Kan sulandırıcı etkiside varr

Merhaba nar suyu rahime mi iyi geliyormus
Merhaba.. Nar suyu rahim kalınlaşmasına iyi geliyor derler.. Herkeste birmi bilmiyorm ama ben baya faydasını görmüştüm
Ekstradan kanıda sulandırıyor
Umutsuz diye adımı çıkardınız yav. Ben bakalım bu Bal0ncuk bebelere balon hanımefendinin dediği gibi miymiş o işler diye dedim fragmanı. Sakiniz
Ben o balonları vereceğime eminim
Kanka ellerine sağlıkkk
İst gidince artk görmiecezmi seni

Lee oleemm marifet dondurmadamı anlamadm ben

3 gün üst üste olunca bizde ona yorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…