Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizi oraya aldır bari napak herşey orda

Bu arada ananas yeme mesajınızı okudum. Ananası fazlası zararlıymış canım. İçinde bi madde varmış vücuda fazla alınırsa kanı sulandırıp kanama yapabiliyormuş. Hatta bebek düşürmek için ananas suyu içen, tüketen kadınlar varmış İnternette okumuştum. Fazla tüketmeyin yani, ama haftada birkaç kez vitamini için bir dilim yenebilir diye düşünüyorum. Nurzfr

Ben hepsinin fazlasından tırsıyom zaten. Nar ve avokadoyu da dönüşümlü yedim hep, haftada birkaç kez. Ananas alırsam onu da az yerim. Zaten çok kuvvetli bir meyve

Ben hepsinin fazlasından tırsıyom zaten. Nar ve avokadoyu da dönüşümlü yedim hep haftada birkaç kez. Ananas alırsam onu da az yerim. Zaten çok kuvvetli bir meyve
Valla be yazsam google hep hamılelekte yasak gecen gun hurma aldım canım istedi baktım erken doğum kasılamaya kadar gitti iş öyle duruyor yemedım

He gittik geldık bacişko oğlan ne istiyorsa aldım mızırdaması durdu valla
Ben her istediğini alan bir anne olmayacam diye büyük konuşuorm
Umarm lafımı yemem

Anaaaa... Yk gıı Hataydaym
A101de 6 tl, şokta 4 tl idi dün... Hemşde yeşil yeşil.. Ben sert seçiorm.. Mesela 2 tane olgunlaştırıorm, diperlerini dolaba atıorm, onları yiyince onları olgunlaştırıorm
İstanbulda daha cok olması lazm aslnda ama orda kapış kapş gidiodur
Burda avokadoya pek ilgi yok

Neli yedigini de sor kiz, bosa gitmesin sonra ahshansbs
Doğru dedin hiç düşünememiştim
bir mucizee neli yiyon gııı doğru söle bak

Bal0ncuk yine nere kaçtın dur tahmin edeyim
Et bakem

Kocası var onun. Seni beni napsın
Kocam canlı derse gidince hemen kaçıom sizin yamacınıza geleyom

He biz telefonla zor konuşuyoz o oh keyif neyse bebesi var diye bişey demiyom yoksa bu kafar ihmale gelemem kapris yaparım
Gııı sorma.. En ufak şeyde hani tlf elimize almayacaktık dio

Biliyorum. O yüzden dedim orda daha önce bitmiş olması lazımdı diye. Sıcak sonuçta. Ben de olmamışını alıp olgunlaştırıyordum hatta olgun bulmak zordu ama artık olgunlaşmamışı yok maalesef

İnst bi sayfa var avokado üzerine ama aşırı pahalı gereksiz bi pahalılığı vardı..
Aman yaa.. Siz bol bol nar suyu için

Ben hepsinin fazlasından tırsıyom zaten. Nar ve avokadoyu da dönüşümlü yedim hep, haftada birkaç kez. Ananas alırsam onu da az yerim. Zaten çok kuvvetli bir meyve
Ben Bi oturuşta yarım ananas yiyordumsonra bakayım ne faydası varmış diye araştırınca rast geldim. O yüzden dikkatli olman en iyisi

Kankey fıstıklı vanilyalı çikolatalı ahaa kesin fıstıklıdan kaynaklı
aman olsa nolcak sanki zevkine işte..

Ben Bi oturuşta yarım ananas yiyordumsonra bakayım ne faydası varmış diye araştırınca rast geldim. O yüzden dikkatli olman en iyisi
Ayy ananas gebelikten itibaren riskli evet.
Öncesinde bişi olmaz ama

Seni ham yapar bu zilliler
Ne edion tavşanımın anası
Kankey fıstıklı vanilyalı çikolatalı ahaa kesin fıstıklıdan kaynaklı
aman olsa nolcak sanki zevkine işte..
Ne varsa bu fıstıkta var gıı
Herife diem antepten size çuval göndersn

Ayy ananas gebelikten itibaren riskli evet.
Öncesinde bişi olmaz ama

Ne edion tavşanımın anası

Ne varsa bu fıstıkta var gıı
Herife diem antepten size çuval göndersn
Napam kuzum ya calisiyorum yeni basladim aksama kadar calisicam
Bi yandanda migrenim tuttu dunden beri sag tarafi patliyacak gibi kafamin
Oyle yanii... sen napiyorsun bakim bebis nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…