- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.021
Öğrencim mesaj atmış hocam uzaktan da olsa derse devam edelim mi diye olar dedim inşallah bı aksilik çıkmazsa üç haftada yerine koycam geriLeeee nie kırdınız kumbişiiiii
Bebe doğana kadar kalsaydı
Ben tüp bebeğe başladığımda hergn bitane yiyiordm.. İçine salatalık dilimliyordum, bir diş sarımsak eziodum, biraz limon ve azıcık zeytinyağı..hiç bir zararı yok aksine faydası var..
Nar suyu evet o baya baya bende fayda etti ama bence migrostan felan bizzat kendisini al cnm
Nar rahim kalınlaşmasına iyi geliyor cnm
Ekstra kan sulandırıcı etkisi var
Aynen rahim kalınlaşması için
Şahsım adına bende fayda etti cnmm
Kan sulandırıcı etkiside varr
Merhaba.. Nar suyu rahim kalınlaşmasına iyi geliyor derler.. Herkeste birmi bilmiyorm ama ben baya faydasını görmüştüm
Ekstradan kanıda sulandırıyor
Ben o balonları vereceğime eminim
Kanka ellerine sağlıkkk
İst gidince artk görmiecezmi seni
Lee oleemm marifet dondurmadamı anlamadm ben
Dondurmayi tez vakitte kescen demek ki baksanaAbooowww deme kizben 15 gun kocasizim duz duvara tirmanmam ins hshshshsb
Burda sikint olmuyo kuzum ya koyabilecek biri yoksa mecbur götürcen napcanÇocukla markete gidilebiliyor mu ya alıyorlar mı ki içeri
İnşallahKanka durumlar bildiğin gibi değil oruç kısıtlıyor yoksa sabahlar bile Bi cazip kocayı sıkıştırmaktan
Nası dayancen 15 gün len ama bu ayrılık dönüşü sizin bebe kesin tutar gibime geliyeehh
Gelirim kiz merak etmeLeeee nie kırdınız kumbişiiiii
Bebe doğana kadar kalsaydı
Ben tüp bebeğe başladığımda hergn bitane yiyiordm.. İçine salatalık dilimliyordum, bir diş sarımsak eziodum, biraz limon ve azıcık zeytinyağı..hiç bir zararı yok aksine faydası var..
Nar suyu evet o baya baya bende fayda etti ama bence migrostan felan bizzat kendisini al cnm
Nar rahim kalınlaşmasına iyi geliyor cnm
Ekstra kan sulandırıcı etkisi var
Aynen rahim kalınlaşması için
Şahsım adına bende fayda etti cnmm
Kan sulandırıcı etkiside varr
Merhaba.. Nar suyu rahim kalınlaşmasına iyi geliyor derler.. Herkeste birmi bilmiyorm ama ben baya faydasını görmüştüm
Ekstradan kanıda sulandırıyor
Ben o balonları vereceğime eminim
Kanka ellerine sağlıkkk
İst gidince artk görmiecezmi seni
Lee oleemm marifet dondurmadamı anlamadm ben
Kiz mucizeyi tutabilene ask olsun fişek olmus baksanaDondurmayi tez vakitte kescen demek ki baksana
Megerse sır dondurmaymisssssİnşallah
Gelirim kiz merak etme
Kiz mucizeyi tutabilene ask olsun fişek olmus baksana
Aynen bugün yanlızız annem yok markete de gitmem lazım mecbur götürcem sağol canım cevap verdğin içinBurda sikint olmuyo kuzum ya koyabilecek biri yoksa mecbur götürcen napcan
ahahaha aynen kankaİnşallah
Gelirim kiz merak etme
Kiz mucizeyi tutabilene ask olsun fişek olmus baksana
galibaMegerse sır dondurmaymisssss
Kutu kutu diyosun, abooovvvahahaha aynen kanka
galibaeve bi kutu daha almak lazım bu gece boş geçecek yani
aynenKutu kutu diyosun, abooovvv
Oyle deme, sadece bebe icin sevisilmezaynenama boşa kurşun atıyoz doalapa dondurma depolasak ne fayda
Hatırlıyorum burada avokado ve narı konuştuğumuz zamanları. Ben de yedim son 4-5 aydır ama nar bitti.Ben tüp bebeğe başladığımda hergn bitane yiyiordm.. İçine salatalık dilimliyordum, bir diş sarımsak eziodum, biraz limon ve azıcık zeytinyağı..hiç bir zararı yok aksine faydası var..
Hadi inşallah. BeklemedeyizBen o balonları vereceğime eminim
Ohhh gelsin özel derslerÖğrencim mesaj atmış hocam uzaktan da olsa derse devam edelim mi diye olar dedim inşallah bı aksilik çıkmazsa üç haftada yerine koycam geribende bakayım nar yoktur migroslarda da nar nektarı bulabilirim metro da falan alayım bende tenkyu kuzu
Gunaydinnnn
günaydınsss
Günaydın hatunlar
Dondurmayi tez vakitte kescen demek ki baksana
Cnm valla dışarısı bebe dolu ama bilemedimÇocukla markete gidilebiliyor mu ya alıyorlar mı ki içeri
Aaaa bizim burda dün şok markette avokadonun tanesi 4 tl idi.. Ve baya güzeldi aldım ben hatta.. Evde poşetin içine koyup kendm olgunlaştırıorm..Hatırlıyorum burada avokado ve narı konuştuğumuz zamanları. Ben de yedim son 4-5 aydır ama nar bitti.Nurzfr dediğin gibi bulamayız bu dönemde zor. Ben bayağı aradım buralarda. Hatta portakalbahcem"in sayfasına da baktım avokado da nar da hasat zamanında görünmüyor. Satışta değiller o yüzden. Avokadolar da son bir aydır falan çok kötü çıkıyor. Şişe nar suyu alacağım mecbur. Hiç yoktan işe yarar herhalde
Hadi inşallah. Beklemedeyiz
He gittik geldık bacişko oğlan ne istiyorsa aldım mızırdaması durdu vallaOhhh gelsin özel dersler
doğurduktan snra ikinci cock için bol bol dondurma yiyecem bakem ne olcak
İşin sırrı dondurmaymış
Cnm valla dışarısı bebe dolu ama bilemedim
Aaaa bizim burda dün şok markette avokadonun tanesi 4 tl idi.. Ve baya güzeldi aldım ben hatta.. Evde poşetin içine koyup kendm olgunlaştırıorm..
Ama narı bilemedm.. Bizim burda narda var
Kargolayam mı gıııı
Bunların orda burdan önce bitmiş olması gerekmez miydi ya başka mevsimde mi yaşıyorsunuz, yoksa taşındınız mı doğru söyleAaaa bizim burda dün şok markette avokadonun tanesi 4 tl idi.. Ve baya güzeldi aldım ben hatta.. Evde poşetin içine koyup kendm olgunlaştırıorm..
Kargolayam mı gıııı
Neli yedigini de sor kiz, bosa gitmesin sonra ahshansbsOhhh gelsin özel dersler
doğurduktan snra ikinci cock için bol bol dondurma yiyecem bakem ne olcak
İşin sırrı dondurmaymış
Cnm valla dışarısı bebe dolu ama bilemedim
Aaaa bizim burda dün şok markette avokadonun tanesi 4 tl idi.. Ve baya güzeldi aldım ben hatta.. Evde poşetin içine koyup kendm olgunlaştırıorm..
Kargolayam mı gıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?