Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öğrencim mesaj atmış hocam uzaktan da olsa derse devam edelim mi diye olar dedim inşallah bı aksilik çıkmazsa üç haftada yerine koycam geribende bakayım nar yoktur migroslarda da nar nektarı bulabilirim metro da falan alayım bende tenkyu kuzu

Kanka durumlar bildiğin gibi değil oruç kısıtlıyor yoksa sabahlar bile Bi cazip kocayı sıkıştırmaktan
Nası dayancen 15 gün len ama bu ayrılık dönüşü sizin bebe kesin tutar gibime geliyeehh
İnşallah
Gelirim kiz merak etme
Dondurmayi tez vakitte kescen demek ki baksana
Kiz mucizeyi tutabilene ask olsun fişek olmus baksana

Hatırlıyorum burada avokado ve narı konuştuğumuz zamanları. Ben de yedim son 4-5 aydır ama nar bitti. Nurzfr dediğin gibi bulamayız bu dönemde zor. Ben bayağı aradım buralarda. Hatta portakalbahcem"in sayfasına da baktım avokado da nar da hasat zamanında görünmüyor. Satışta değiller o yüzden. Avokadolar da son bir aydır falan çok kötü çıkıyor. Şişe nar suyu alacağım mecbur. Hiç yoktan işe yarar herhalde
Ben o balonları vereceğime eminim
Hadi inşallah. Beklemedeyiz

Ohhh gelsin özel dersler

Günaydın hatunlar

Dondurmayi tez vakitte kescen demek ki baksana
doğurduktan snra ikinci cock için bol bol dondurma yiyecem bakem ne olcak
İşin sırrı dondurmaymış

Çocukla markete gidilebiliyor mu ya alıyorlar mı ki içeri
Cnm valla dışarısı bebe dolu ama bilemedim

Aaaa bizim burda dün şok markette avokadonun tanesi 4 tl idi.. Ve baya güzeldi aldım ben hatta.. Evde poşetin içine koyup kendm olgunlaştırıorm..
Ama narı bilemedm.. Bizim burda narda var
Kargolayam mı gıııı

He gittik geldık bacişko oğlan ne istiyorsa aldım mızırdaması durdu valla

Bunların orda burdan önce bitmiş olması gerekmez miydi ya başka mevsimde mi yaşıyorsunuz, yoksa taşındınız mı doğru söyle
Avokadolar o kadar olgunlaşmış satılıyor ki şu anda burada, yani alasın gelmez siyah siyah yamulmuşlar bi de artık

Neli yedigini de sor kiz, bosa gitmesin sonra ahshansbs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…