- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.061
Aynen o da varMigrendemi var x
Bacım enişte haklı daha bebe yapmadan perte çıkmışsnAynen o da var
Benimki diyor zaten sen çürük ciktin diye
gönder gönder gelsiin kankiAyy ananas gebelikten itibaren riskli evet.
Öncesinde bişi olmaz ama
Ne edion tavşanımın anası
Ne varsa bu fıstıkta var gıı
Herife diem antepten size çuval göndersn
Bebe olsa totoyu kaldiramam bence yatarim 9 ayBacım enişte haklı daha bebe yapmadan perte çıkmışsn
Daha narlar çiçek aciyo kuzu avokado bilemicem tabiHatırlıyorum burada avokado ve narı konuştuğumuz zamanları. Ben de yedim son 4-5 aydır ama nar bitti.Nurzfr dediğin gibi bulamayız bu dönemde zor. Ben bayağı aradım buralarda. Hatta portakalbahcem"in sayfasına da baktım avokado da nar da hasat zamanında görünmüyor. Satışta değiller o yüzden. Avokadolar da son bir aydır falan çok kötü çıkıyor. Şişe nar suyu alacağım mecbur. Hiç yoktan işe yarar herhalde
Hadi inşallah. Beklemedeyiz
Aa nasıl olgunlastirion ben sert diye almamıştımOhhh gelsin özel dersler
doğurduktan snra ikinci cock için bol bol dondurma yiyecem bakem ne olcak
İşin sırrı dondurmaymış
Cnm valla dışarısı bebe dolu ama bilemedim
Aaaa bizim burda dün şok markette avokadonun tanesi 4 tl idi.. Ve baya güzeldi aldım ben hatta.. Evde poşetin içine koyup kendm olgunlaştırıorm..
Ama narı bilemedm.. Bizim burda narda var
Kargolayam mı gıııı
Biz öncesi hazırlığı için daha doğrusu öyle duymuştum kuzumBu arada ananas yeme mesajınızı okudum. Ananası fazlası zararlıymış canım. İçinde bi madde varmış vücuda fazla alınırsa kanı sulandırıp kanama yapabiliyormuş. Hatta bebek düşürmek için ananas suyu içen, tüketen kadınlar varmış İnternette okumuştum. Fazla tüketmeyin yani, ama haftada birkaç kez vitamini için bir dilim yenebilir diye düşünüyorum.Nurzfr
İnşallah tatlım çarşambaya aldım randevuyu bakalım bı ayda dusurebilirsek inşallah olacak transferNurzfr cano güzel haberlerle gelmişssin çok az kalmış hamişliğe inşallah Rabbim sonunu da güzel getırsın o troidi de hiç kafana takma her türlü ilacı var önlemi var halledilir
Hiç o kadar yiyemedim ananasi ağzımı bir hoş yapiyo yiyemiomBen Bi oturuşta yarım ananas yiyordumsonra bakayım ne faydası varmış diye araştırınca rast geldim. O yüzden dikkatli olman en iyisi
Ahsjhsa afrodizyakliymis megerBen her istediğini alan bir anne olmayacam diye büyük konuşuorm
Umarm lafımı yemem
Anaaaa... Yk gıı Hataydaym
A101de 6 tl, şokta 4 tl idi dün... Hemşde yeşil yeşil.. Ben sert seçiorm.. Mesela 2 tane olgunlaştırıorm, diperlerini dolaba atıorm, onları yiyince onları olgunlaştırıorm
İstanbulda daha cok olması lazm aslnda ama orda kapış kapş gidiodur
Burda avokadoya pek ilgi yok
Doğru dedin hiç düşünememiştim
bir mucizee neli yiyon gııı doğru söle bak
Et bakem
Kocam canlı derse gidince hemen kaçıomsizin yamacınıza geleyom
Gııı sorma.. En ufak şeyde hani tlf elimize almayacaktık dio
aşk olsun söylediğime pişman ettiniz yahAhsjhsa afrodizyakliymis meger
Son pişmanlık neye yarar...aşk olsun söylediğime pişman ettiniz yah
Yerimmmmaşk olsun söylediğime pişman ettiniz yah
Kuzum poşetin içine koyuyorm balkonda asıorm güneşte 2 günde yumuşuoAa nasıl olgunlastirion ben sert diye almamıştım
e hadi baaaalımYerimmmmmucizem ama seni mutlu gorunce biz de simardik nabalimmm
Sertken almak daha iyi. Gazete kağıdına sarıp ya da muzun yanına koyup olgunlaşmasını bekleyebilirsin. Dışarıda olacak, dolaba koymaDaha narlar çiçek aciyo kuzu avokado bilemicem tabimigros ta görmüştüm çok sertti almadım bende
Bakıyorum her yere ya. Düzgün yok bu ara@NealStreet ben dün şokta yeşil avokado gördüm.belki oradakinde de vardır.hayatımda bir kere yedim ama her görüşte gözüme takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?