- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.101
Boşanmakmı... Ihhh... Papucumun eniştesi..Evet o da farkında zaten adam onca eziyete karşı hala boşamadı bani demekki her konuda iyiyim yaniay akşam akşam manyaklaştım yine yapmayın
He prenses diye kayıtlıyım telefonda bacım o da beni seviyor vallaBoşanmakmı... Ihhh... Papucumun eniştesi..
Bizim gızımızzzz prenses prenses
Hamur yoğurdum kizz kocisime çörek yapcamSen öyle diosan öyledir nurcum
Allah seni bulmuş senin gibisini niye bosasin sende aaaaEvet o da farkında zaten adam onca eziyete karşı hala boşamadı bani demekki her konuda iyiyim yaniay akşam akşam manyaklaştım yine yapmayın
Bir de ona sormak lazım bacımAllah seni bulmuş senin gibisini niye bosasin sende aaaa
Sormaya gerek yok görünen köy klavuz istemez bacımBir de ona sormak lazım bacım
Tuvalete girmem lazim diye diye kacKızzzzzzzzaten hep yanında
Benmki şehir dşndaydı hep
Ayy dayloşşş yaranıoda
Arada buraya geleydim bari
Neyse kaçarm
Valla esra erol sana tazminat davası açacaktı yetişmeseydn
Cok şükür kuzumm
Sincaplar ne alemde
Yani bizHamisssler dikkatttt
Sormaya gerek yok görünen köy klavuz istemez bacım
Bu hafta yemeye başlasak haftaya doğurtursun sen biziEvet bizzz
Göreceksin tabi şimdide kalk bı suslen puslenHavaya girdim
Yok ya azıcık hamileliğin tadını çıkaralım top gibi olayım ah uh diye diye yuvarlanayimBu hafta yemeye başlasak haftaya doğurtursun sen bizi
Bize bu imkanı sunduğun için Allah razı olsun. Güzel ayları hayal etseydik keşke. Niye yatakta dönemeyen halimize atladın şimdi tadımız kaçmasınGöreceksin tabi şimdide kalk bı suslen puslen
Yok ya azıcık hamileliğin tadını çıkaralım top gibi olayım ah uh diye diye yuvarlanayim
Şu pespaye halimi bir görsen bacım afam 15dak gelirim dedi kasanın neresıne rötüş yapyım bilemedim dicem akşam bir banyo hazırlasın bana anca aklanır paklanırımGöreceksin tabi şimdide kalk bı suslen puslen
Yok ya azıcık hamileliğin tadını çıkaralım top gibi olayım ah uh diye diye yuvarlanayim
Ama ben direk hissetmek istiyorum hissetmezsem nasıl inancamBize bu imkanı sunduğun için Allah razı olsun. Güzel ayları hayal etseydik keşke. Niye yatakta dönemeyen halimize atladın şimdi tadımız kaçmasın
Akşam yikasin seniŞu pespaye halimi bir görsen bacım afam 15dak gelirim dedi kasanın neresıne rötüş yapyım bilemedim dicem akşam bir banyo hazırlasın bana anca aklanır paklanırım
He biz de erken geldıklerınde seviniyoz bacım napak buna şükürAkşam yikasin senibenimkide erken geliyormuş bugün sevidnirik oldum
Bununla avunuoz bizdeHe biz de erken geldıklerınde seviniyoz bacım napak buna şükür
Kızzzzz aşk bebesi boşa yapmadn..He prenses diye kayıtlıyım telefonda bacım o da beni seviyor vallakalbimin sahibi napcan sen yine de kıyamazsın eniştene
Bugn hamaratlığın üstünde nurumHamur yoğurdum kizz kocisime çörek yapcam
Haahahahha dayloş yaTuvalete girmem lazim diye diye kac
Yani biz
Evet bizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?