- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.121
Ben buna çok şaşırdım yuh yaniiiMillet yok baba maaşı, yok koca tazminatı hesabı yapıp bunuda gülerek anlatıp hamile kalmak istiodu düşün yani
Öylede zeki kadınlar var
He yok arada oluyo böyle işteBugn hamaratlığın üstünde nurum
Ben yine makarna var sandm
Nie şaşırıosun nurum.. Herşey aşk bebesi olmayabiliyorBen buna çok şaşırdım yuh yaniii
He yok arada oluyo böyle işteekmek almaya erinen masum köylü hamur yoğurdu pideyle çörek yaptı
Evet canım aşk bebesi olmayabiliyor çünkü bak misal ben tupcuynen ugrasiom ama bu derece iğrençlik dusunulebilecegini hiç düşünmemiştimNie şaşırıosun nurum.. Herşey aşk bebesi olmayabiliyor
Zeki kadınlarda varherkes bizmi
Cıx cıx cıx kınadım seni
Bizimki aşk tüpçüsüEvet canım aşk bebesi olmayabiliyor çünkü bak misal ben tupcuynen ugrasiom ama bu derece iğrençlik dusunulebilecegini hiç düşünmemiştim
Ben sipariş ettim bakam ne zaman gelirseBizimki aşk tüpçüsü
Tüpçüüüüüüü geldiiii haaannnıımmmmmm
Bakalım hanginizin daha önceBen sipariş ettim bakam ne zaman gelirse
Evet @NealStreet benden önce olacak yarın bugün hasta olcak o başlayacak hemenBakalım hanginizin daha önce
@NealStreet daha erken anne oluo demi
Yeğen geliyor
Kızzzzzzzzaten hep yanında
Benmki şehir dşndaydı hep
Ayy dayloşşş yaranıoda
Arada buraya geleydim bari
Neyse kaçarm
Valla esra erol sana tazminat davası açacaktı yetişmeseydn
Cok şükür kuzumm
Sincaplar ne alemde
İyi o da napsın yuvarlanıp duruyor içerde, ne haltlar yiyorsaOh götürmüş
Bebik ne alemde
Ayy neler diyo şuna bakınBakalım hanginizin daha önce
@NealStreet daha erken anne oluo demi
Daha var gibi ya. Normal gün aralığımda olayım. Herhalde bir haftası falan var
Ayyy acaba yan yana grlseler ne olurEki Görüntüle 2844228 sincaplar tıkınmaya benim sıpa da takibe devam ne olsun, aynısı gibisizde ne var ne yok anne kız?
İyi o da napsın yuvarlanıp duruyor içerde, ne haltlar yiyorsa
Yeğen geliyor diyorumAyy neler diyo şuna bakın
Daha var gibi ya. Normal gün aralığımda olayım. Herhalde bir haftası falan var
Yaaa nasil sirin bisey bu yaEki Görüntüle 2844228 sincaplar tıkınmaya benim sıpa da takibe devam ne olsun, aynısı gibisizde ne var ne yok anne kız?
İyi o da napsın yuvarlanıp duruyor içerde, ne haltlar yiyorsa
Yaa benim de aklıma bugün ne geldi. İlk geldiğimde meğer benden önce yeni gelenler çat pat hamile kalıyormuş. "Bu da kalıyormuş bu ay" diye şey ettiydiniz. Ne kötü olmuştum. Sonra sıyrılayım da konu kapansın diye ben eskiyim totem için yeni hesap açtım falan demiştim. O zamanAyyy acaba yan yana grlseler ne olur
Yeğen geliyor diyorum
Aklıma tüpe başladğm zamanlar geliyor duygulanıorum
Ona bende şaşırdım.. 2. Sayılmalı..Nurzfr ya ben sana ne soracaktım bak beynim durdu. Sen şimdi ilaçla yeniden regl olacakmışsın ya o ikinci mi sayılacak ilk mi?
Bende öyle demiştimYaaa nasil sirin bisey bu ya
Bence sen eve al evde bak zaten surekli geliyor
O günden sonra kimse gebe kalamadı diyormuşumYaa benim de aklıma bugün ne geldi. İlk geldiğimde meğer benden önce yeni gelenler çat pat hamile kalıyormuş. "Bu kalıyormuş bu ay" diye şey ettiydiniz. Ne kötü olmuştum. Sonra sıyrılayım da konu kapansın diye ben eskiyim totem için yeni hesap açtım falan demiştim. O zamanEleadora mıydı galiba biri gerçekten mi falan demişti Hey gidinin ya nerden nereye. Hala hamile kalamadım
Bizimki yakalamaya çok meraklı, yakalasa top gibi çevirir hayvancağızlarıAyyy acaba yan yana grlseler ne olur
Yeğen geliyor diyorum
Aklıma tüpe başladğm zamanlar geliyor duygulanıorum
Çatıda yavrular var, alalım bakalım diyoruz da hem yasakmış hemde bizim kedi durdurmaz, kıskanıyorYaaa nasil sirin bisey bu ya
Bence sen eve al evde bak zaten surekli geliyor
Amaaaaannn Allah korusunBizimki yakalamaya çok meraklı, yakalasa top gibi çevirir hayvancağızları
Çatıda yavrular var, alalım bakalım diyoruz da hem yasakmış hemde bizim kedi durdurmaz, kıskanıyorsincabı yemeye filan kalkar senin tavşancık napıyo?
Ooo kedi parcalar onlari yazikBizimki yakalamaya çok meraklı, yakalasa top gibi çevirir hayvancağızları
Çatıda yavrular var, alalım bakalım diyoruz da hem yasakmış hemde bizim kedi durdurmaz, kıskanıyorsincabı yemeye filan kalkar senin tavşancık napıyo?
O yüzden sincapları uzaktan sevmeye devamAmaaaaannn Allah korusun
Yemeye çok meraklı zaten aman maşallah tontiş yerim onun kulaklarınıOoo kedi parcalar onlari yazik
Napsin o da kocaman oldu kosturuyor etrafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?