Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de o regli saydılar işte. Benim de 5. gün embriyosu için aradıklarının ertesi günü geldi regl. İzinde miyim oo

O yüzden sincapları uzaktan sevmeye devam kedicik olmasa elime gelecekler iyice alıştılar da cama atlayıp korkutuyor

Yemeye çok meraklı zaten aman maşallah tontiş yerim onun kulaklarını
Ozaman kalsinlar olduklari yerde guvenli bir sekilde

Bende cok merak ediyorum
Elimde avucumda ne varsa oyuncaklara harcarim
Kargo adresimi veriorm

Aaaa ne kadar da şaşırdım Ben de yapmam galiba. Hatta ilk bir sene falan yapmayabilirim ayrı oda
Bitek beşik alacam onuda daha almadm..
Onuda 3 sene rahat kullanıomş..
Öyle cok eşya felanda almadm..
Hayırlısı ile sağlıklı doğsun görelimde
Bu arada ben ilk reglle başlamştm

Çok şey etme Bende kalamadim zaten

Bı açıklık getireyim benim muayene Dr ilaçların etkisiyle geldigi için aslında biz bu birinciye yalancı regl diyoruz bir sonrakinde yani ikinci reglinde normal regl olacak dedi benim opu dan sonra hiç yumurta kalmamış olgunlaşıp yok olacak muhtemelen diyorum ki yumurta olmayınca vücutta dollenemeyip regl olma durumu yok menapoz gibi düşünün yumurta yoksa regl yok muhtemelen o yüzden dedi Dr amca. @NealStreet

Nurzfr ya ben sana ne soracaktım bak beynim durdu. Sen şimdi ilaçla yeniden regl olacakmışsın ya o ikinci mi sayılacak ilk mi?
O ilaç da kist oluştuğunda falan veriyorlarmış düzensiz adet zamanlarında veriliyormuş yumurtlama normal olsun diye muhtemelen gecikir diye verdi onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…