- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.141
Benim de o regli saydılar işte. Benim de 5. gün embriyosu için aradıklarının ertesi günü geldi regl. İzinde miyim ooOna bende şaşırdım.. 2. Sayılmalı..
Şahsen benim yumurta toplandıktan 5. Gün embriyosu için aradıkları gün şansa reglde oldum.. Ve o sayıldı yani..
Ama nurun dr nie öle demiş anlamadm
Bende öyle demiştim
O günden sonra kimse gebe kalamadı diyormuşum
Ayy evet bende seni eski üyelerden sanmştm hatta
Ozaman kalsinlar olduklari yerde guvenli bir sekildeO yüzden sincapları uzaktan sevmeye devamkedicik olmasa elime gelecekler iyice alıştılar da cama atlayıp korkutuyor
Yemeye çok meraklı zaten aman maşallah tontiş yerim onun kulaklarını
Bu poz vermemiş halimi..Kedilervekitaplar
Bal0ncuk senin nazarin degdi artik hic poz vermiyor zorla guzel poz yakaloyprim
Eki Görüntüle 2844235 Eki Görüntüle 2844236
Benim de o regli saydılar işte. Benim de 5. gün embriyosu için aradıklarının ertesi günü geldi regl. İzinde miyim oo
Siz oda yaptınız mı? Atıvee bi havuz da sen
100 fotograf arasinda 1tane guzel varBu poz vermemiş halimi..
Şuna baaakkk yaaaaaaaaaaaa
Oo yeahh baby...
Bebeye adım adım
Hahaha maalesef saka degil ve ona ait
Yemin olsun yapmadmSiz oda yaptınız mı? Atıvee bi havuz da sen
Senin beben olunca kim bilir ev ne hale dönecek100 fotograf arasinda 1tane guzel var
Hahaha maalesef saka degil ve ona ait
Bende cok merak ediyorumSenin beben olunca kim bilir ev ne hale dönecek
Aaaa ne kadar da şaşırdımYemin olsun yapmadm
Kargo adresimi veriormBende cok merak ediyorum
Elimde avucumda ne varsa oyuncaklara harcarim
Bitek beşik alacam onuda daha almadm..Aaaa ne kadar da şaşırdımBen de yapmam galiba. Hatta ilk bir sene falan yapmayabilirim ayrı oda
Evet kuzum o regli de 15. Gün transfer olacak ama reglide gidicem yine ilaç verecekmisNurzfr ya ben sana ne soracaktım bak beynim durdu. Sen şimdi ilaçla yeniden regl olacakmışsın ya o ikinci mi sayılacak ilk mi?
Çok mutluyum annemi gördüm
Hahaha ver kuzumKargo adresimi veriorm
Bitek beşik alacam onuda daha almadm..
Onuda 3 sene rahat kullanıomş..
Öyle cok eşya felanda almadm..
Hayırlısı ile sağlıklı doğsun görelimde
Bu arada ben ilk reglle başlamştm
Bilseydm 155 arardm xÇok mutluyum annemi gördüm
Anneler günü için erken gittim
Çok şey etme Bende kalamadim zatenYaa benim de aklıma bugün ne geldi. İlk geldiğimde meğer benden önce yeni gelenler çat pat hamile kalıyormuş. "Bu da kalıyormuş bu ay" diye şey ettiydiniz. Ne kötü olmuştum. Sonra sıyrılayım da konu kapansın diye ben eskiyim totem için yeni hesap açtım falan demiştim. O zamanEleadora mıydı galiba biri "gerçekten mi" falan demişti Hey gidinin ya nerden nereye. Hala hamile kalamadım
Bı açıklık getireyim benim muayene Dr ilaçların etkisiyle geldigi için aslında biz bu birinciye yalancı regl diyoruz bir sonrakinde yani ikinci reglinde normal regl olacak dedi benim opu dan sonra hiç yumurta kalmamış olgunlaşıp yok olacak muhtemelen diyorum ki yumurta olmayınca vücutta dollenemeyip regl olma durumu yok menapoz gibi düşünün yumurta yoksa regl yok muhtemelen o yüzden dedi Dr amca. @NealStreetOna bende şaşırdım.. 2. Sayılmalı..
Şahsen benim yumurta toplandıktan 5. Gün embriyosu için aradıkları gün şansa reglde oldum.. Ve o sayıldı yani..
Ama nurun dr nie öle demiş anlamadm
Bende öyle demiştim
O günden sonra kimse gebe kalamadı diyormuşum
Ayy evet bende seni eski üyelerden sanmştm hatta
O ilaç da kist oluştuğunda falan veriyorlarmış düzensiz adet zamanlarında veriliyormuş yumurtlama normal olsun diye muhtemelen gecikir diye verdi onu daNurzfr ya ben sana ne soracaktım bak beynim durdu. Sen şimdi ilaçla yeniden regl olacakmışsın ya o ikinci mi sayılacak ilk mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?