- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.161
Herkeste öyle cnm bende öyle ama 1 dayıldı bide dire başladmBı açıklık getireyim benim muayene Dr ilaçların etkisiyle geldigi için aslında biz bu birinciye yalancı regl diyoruz bir sonrakinde yani ikinci reglinde normal regl olacak dedi benim opu dan sonra hiç yumurta kalmamış olgunlaşıp yok olacak muhtemelen diyorum ki yumurta olmayınca vücutta dollenemeyip regl olma durumu yok menapoz gibi düşünün yumurta yoksa regl yok muhtemelen o yüzden dedi Dr amca. @NealStreet
Benimde bir sayildikiHerkeste öyle cnm bende öyle ama 1 dayıldı bide dire başladm
Herkesin yoğurtyiyişi farlı
Hee tmm şimdi olduuuuBenimde bir sayildikiikinci de gelen dedi
Ha o zaman belki benimki gecikir. Bekleyip göreceğizO ilaç da kist oluştuğunda falan veriyorlarmış düzensiz adet zamanlarında veriliyormuş yumurtlama normal olsun diye muhtemelen gecikir diye verdi onu da
Zaten gelmesini istediğimizde hep gecilkirHa o zaman belki benimki gecikir. Bekleyip göreceğiz
Heycandan ablası hrycandanKafamızı karıştırıyor karıştırıyor napıyor bu kız? NapıyorsunNurzfr
Eee ben hep yazdığından bunu anlamıştım kiBenimde bir sayildikiikinci de gelen dedi
Anam ben onun kulaklarını yerimKedilervekitaplar
Bal0ncuk senin nazarin degdi artik hic poz vermiyor zorla guzel poz yakaliyorum
Eki Görüntüle 2844235 Eki Görüntüle 2844236
Aynen öyleOzaman kalsinlar olduklari yerde guvenli bir sekilde
Baktım ben kuzumHem Lenf Kanseri Hem Gebelik!
Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar buraya baksanıza vaktiniz varsa
Allah yardımcısı olsun, şifa versin inşallahBaktım ben kuzum
Olsunİzin belgem var cicimmmm
Eneee nolieeeeTamam sustum ya sormayın bana bişi
Allah yardımcısı olsunHem Lenf Kanseri Hem Gebelik!
Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar buraya baksanıza vaktiniz varsa
Amin inşallah bian kendime kızdım bende derdim var sanıyordum dedim valla rabbim şifalar versinAllah yardımcısı olsun, şifa versin inşallah
Sorma ben de kendimi çok kötü hissettim. Allah her şeyin hayırlısını versin, sağlıkla versinAmin inşallah bian kendime kızdım bende derdim var sanıyordum dedim valla rabbim şifalar versin
Amin inşallah bian kendime kızdım bende derdim var sanıyordum dedim valla rabbim şifalar versin
Sorma ben de kendimi çok kötü hissettim. Allah her şeyin hayırlısını versin, sağlıkla versin
Yazdıktan sonra pişman oldum siz de varsınız burda diye. Keşke yazmasaydım :/Çok etkilendimm
Yok kuzum iyi yazdın.. Kimin duası kabul olur bilinmez..Yazdıktan sonra pişman oldum siz de varsınız burda diye. Keşke yazmasaydım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?