- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.981
Topla toplayabilirsenDağıldık leeee
Tmm hadi toparlanın
Toplanmazsan toplatrlar gülümmmm xTopla toplayabilirsen
Ahahhaha mucizemmm yaaaa
Bir anda gülümsedim ya çok yaşa mucize bir de ankaralıhadeeee dıkşın dıkşın
aminnToplanmazsan toplatrlar gülümmmm x
Ahahhaha mucizemmm yaaaa
Yaa vaeyaaaaa Allah sana üçüz vere
Aaa bende hamileyim sen duymadın mi
ne zaman koydurdunAaa bende hamileyim sen duymadın mi
Ohoo bu hafta doğacak 40. Haftadayizne zaman koydurdunbiz geriden geliyoz yaa
atmışken az denk ataydın yaaOhoo bu hafta doğacak 40. Haftadayiz
Niye Dr bunu bu hafta doğur 20-30 gün sonra ikizlerde hamile kal dediatmışken az denk ataydın yaa
Audhwhdhs anlamam miiiiiiyaaaa beyazzz
anladın sen onu
Sag ol kuzuuuuAfiet şeker olsun canoooo
Kökü kuruyacak adamın
Enişteye bak sen
Ya tam gelecektim bir tanıdığımızın kendini astığı haberini aldık yakın değildik ama çok iyi biriymiş eşim öyle diyor başka bir ilçede oturuyorlardı.yaşam dolu çalışkan durumuda iyi biriymiş nasıl yapar kimse bilmiyor otopsi olacakmış.köye zeytinlere bakmaya gidicem diye çıkmış orda kalcam demiş orda bulmuşlar.çok şaşkınım ya.inşallah eceliyle ölmüştür intiharla diğer dünyasını yakmamıştır.Allah yakınlarına sabır versin benim bile ruhum daraldı
Allah kalanlara sabır versin kuzum başınız sağolsunYa tam gelecektim bir tanıdığımızın kendini astığı haberini aldık yakın değildik ama çok iyi biriymiş eşim öyle diyor başka bir ilçede oturuyorlardı.yaşam dolu çalışkan durumuda iyi biriymiş nasıl yapar kimse bilmiyor otopsi olacakmış.köye zeytinlere bakmaya gidicem diye çıkmış orda kalcam demiş orda bulmuşlar.çok şaşkınım ya.inşallah eceliyle ölmüştür intiharla diğer dünyasını yakmamıştır.Allah yakınlarına sabır versin benim bile ruhum daraldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?