- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.021
Kız onu demek şstemiyor yani ara uzamış zorlanmış çok normal bacımHayır istiyorum ama çok zor oldu nasıl anlatayım ya bipli işte yaa
Bilmiyorum ama vijinusmus olmaktan korkuyorum açıkçası onuda korkuttum düzelsin bian önce diye ama pazardan bu yana daha bı girişim yokİlaçlardan yorgnluktan yaşanan süreçtendir bebeğim.. Düzelir geçer
Sele serpe he napk kazakla geziyom içimde pijamalarO işte pijama don kalmıyiiii
Kalmıyiiiii
Pijamayla nasıl oluyo kizzHe bende bende özledim yani olmaşPijamalarla bile olsa olsun
Gıııı ne zamandır evlisin olmadnBilmiyorum ama vijinusmus olmaktan korkuyorum açıkçası onuda korkuttum düzelsin bian önce diye ama pazardan bu yana daha bı girişim yok
He bende vardı vaji eş önemli o konuda benimki 4ay sabırla bekldi yani ama daha çekici geliyiBilmiyorum ama vijinusmus olmaktan korkuyorum açıkçası onuda korkuttum düzelsin bian önce diye ama pazardan bu yana daha bı girişim yok
Bende diyorm bu nie kabak çekirdiğine benzioHe bende vardı vaji eş önemli o konuda benimki 4ay sabırla bekldi yani ama daha çekici geliyi
Gıııı ne zamandır evlisin olmadn
Alan aldı veren verdi
Şimdi bana iş çıkarma he
Ama işte en başından beri ben koştum zorladım ya iki sene oluyo nerdeyse eylülden beri de amaan dedim eylülden beri bu pazarı da sayarsak üç defa oldu öyle olunca da korktum açıkçası bu sefer zorlandım baya cunkuGıııı ne zamandır evlisin olmadn
Alan aldı veren verdi
Şimdi bana iş çıkarma he
Bende diyorm bu nie kabak çekirdiğine benzio
İşte bizde eş faktorude sıkıntılıHe bende vardı vaji eş önemli o konuda benimki 4ay sabırla bekldi yani ama daha çekici geliyi
Ara verdikçe zorlanıyor insan gercekten yapmadıkca yapamıyorsun ki hiç iyi gelmio insana sen sıklaştır bacım tek ilacı buAma işte en başından beri ben koştum zorladım ya iki sene oluyo nerdeyse eylülden beri de amaan dedim eylülden beri bu pazarı da sayarsak üç defa oldu öyle olunca da korktum açıkçası bu sefer zorlandım baya cunku
Şimdide hamiş kalırsam dokuz ay zaten olmicak acaba hiç mi kizistirmasam ortalığıAra verdikçe zorlanıyor insan gercekten yapmadıkca yapamıyorsun ki hiç iyi gelmio insana sen sıklaştır bacım tek ilacı bu
Gııı durmuş bana vaji dio ya laof ya yapma gülemiom
Kuzum yaşanmşlıklardandırAma işte en başından beri ben koştum zorladım ya iki sene oluyo nerdeyse eylülden beri de amaan dedim eylülden beri bu pazarı da sayarsak üç defa oldu öyle olunca da korktum açıkçası bu sefer zorlandım baya cunku
Sen o zamana kadar keyfine bak bacım psikolojıne de aranızdakı bağa da iyi gelir ah ben şimdi yasaklı olmayacktımŞimdide hamiş kalırsam dokuz ay zaten olmicak acaba hiç mi kizistirmasam ortalığı
İnşallah kuzum bakalim hatta kavgamizin birinde büyük olanında kağıdı kalemi getirdim gel buraya bosancaz ne cinsellik var ne evlilik su halimize bak bide tüp diye ugrasioz dedimGııı durmuş bana vaji dio ya la
2 sene geçmişte
Kuzum yaşanmşlıklardandır
O bebe olsun gör bak sen istiecen
Cnkü rahatlıacan psikolojil olarak
Bende birgün böyle diyebilecek miyim acabaSen o zamana kadar keyfine bak bacım psikolojıne de aranızdakı bağa da iyi gelir ah ben şimdi yasaklı olmayacktım
Acaba başlık açıp mi yazsaydimkiİnşallah kuzum bakalim hatta kavgamizin birinde büyük olanında kağıdı kalemi getirdim gel buraya bosancaz ne cinsellik var ne evlilik su halimize bak bide tüp diye ugrasioz dedimbozuldu agladi ama yapcak bişi yok cidden bende yoruldum benimde sinirlerim altüst ben bide KV faktöriyle ugrasiyorum habire bana kadın olsaydın kadınlığını yapsaydın diyo hepsinde söyledim bune ya dedim sen yapmiosun yanasmiosun benim kadınlığım sorgulaniyo dedim kim diyo dedi anan diyo kim dicek dedim git şöyle ben yapamıyom benden kaynaklı de dedim diyebilen mi ama herşeyi ben çekiyorum senin yüzünden dedim ondan sonra zaten toparladı biraz ondan sonra pazar olmaya çalıştı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?