Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gıııı ne zamandır evlisin olmadn
Alan aldı veren verdi
Şimdi bana iş çıkarma he
Ama işte en başından beri ben koştum zorladım ya iki sene oluyo nerdeyse eylülden beri de amaan dedim eylülden beri bu pazarı da sayarsak üç defa oldu öyle olunca da korktum açıkçası bu sefer zorlandım baya cunku

Ara verdikçe zorlanıyor insan gercekten yapmadıkca yapamıyorsun ki hiç iyi gelmio insana sen sıklaştır bacım tek ilacı bu

of ya yapma gülemiom
Gııı durmuş bana vaji dio ya la
2 sene geçmişte

Kuzum yaşanmşlıklardandır
O bebe olsun gör bak sen istiecen
Cnkü rahatlıacan psikolojil olarak

Gııı durmuş bana vaji dio ya la
2 sene geçmişte

Kuzum yaşanmşlıklardandır
O bebe olsun gör bak sen istiecen
Cnkü rahatlıacan psikolojil olarak
İnşallah kuzum bakalim hatta kavgamizin birinde büyük olanında kağıdı kalemi getirdim gel buraya bosancaz ne cinsellik var ne evlilik su halimize bak bide tüp diye ugrasioz dedim bozuldu agladi ama yapcak bişi yok cidden bende yoruldum benimde sinirlerim altüst ben bide KV faktöriyle ugrasiyorum habire bana kadın olsaydın kadınlığını yapsaydın diyo hepsinde söyledim bune ya dedim sen yapmiosun yanasmiosun benim kadınlığım sorgulaniyo dedim kim diyo dedi anan diyo kim dicek dedim git şöyle ben yapamıyom benden kaynaklı de dedim diyebilen mi ama herşeyi ben çekiyorum senin yüzünden dedim ondan sonra zaten toparladı biraz ondan sonra pazar olmaya çalıştı işte

Acaba başlık açıp mi yazsaydimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…