- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.001
Aminn canısı sağol dünya hayatı ne kadar kısa aslında aldığımız her nefese şükürAllah kalanlara sabır versin kuzum başınız sağolsun
Gerçekten öyle sn sonrasını bilmiyoruz var miyiz yok muyuz şuan aldığımız her nefese binlerce sukurAminn canısı sağol dünya hayatı ne kadar kısa aslında aldığımız her nefese şükür
Ne denir bilemedim umarım intihar değildir...Ya tam gelecektim bir tanıdığımızın kendini astığı haberini aldık yakın değildik ama çok iyi biriymiş eşim öyle diyor başka bir ilçede oturuyorlardı.yaşam dolu çalışkan durumuda iyi biriymiş nasıl yapar kimse bilmiyor otopsi olacakmış.köye zeytinlere bakmaya gidicem diye çıkmış orda kalcam demiş orda bulmuşlar.çok şaşkınım ya.inşallah eceliyle ölmüştür intiharla diğer dünyasını yakmamıştır.Allah yakınlarına sabır versin benim bile ruhum daraldı
Aynen öyleGerçekten öyle sn sonrasını bilmiyoruz var miyiz yok muyuz şuan aldığımız her nefese binlerce sukur
amin sağol parem inşallah değildir olan çocuklara eşe oluyor yazıkNe denir bilemedim umarım intihar değildir...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin... Başınız sağolsun canım
Esra erola yetiştim hahahahahhahaOhhh geldimmm Esra ya yetiştim... Herif yarı yolda bıraktı ya tek başıma geldim eve ise gitti geri
Ayyy tüylerim diken dikenYa tam gelecektim bir tanıdığımızın kendini astığı haberini aldık yakın değildik ama çok iyi biriymiş eşim öyle diyor başka bir ilçede oturuyorlardı.yaşam dolu çalışkan durumuda iyi biriymiş nasıl yapar kimse bilmiyor otopsi olacakmış.köye zeytinlere bakmaya gidicem diye çıkmış orda kalcam demiş orda bulmuşlar.çok şaşkınım ya.inşallah eceliyle ölmüştür intiharla diğer dünyasını yakmamıştır.Allah yakınlarına sabır versin benim bile ruhum daraldı
Hepiniz mi ara verdiniz yavYasssak dr her gittğinde adamı yakalayıp uyarıyor artık biz gülmeye başladık dr potansiyelin farkında
Cinselliği diolar he
Bizim zaten araliydi
Öyle bacım iki aydan sonra geçen pazar zorla oldu ama artık bende zorlanıyorum onu farkettim bak böyle devam edersen benden yanada artık hiç olmicak ona göre soğudum çok zorlaniyorum dedimnuuuurrrr
Bu yanlışÖyle bacım iki aydan sonra geçen pazar zorla oldu ama artık bende zorlanıyorum onu farkettim bak böyle devam edersen benden yanada artık hiç olmicak ona göre soğudum çok zorlaniyorum dedim
NiyeeeBu yanlış
Kızzzz zorlamayla olmaz elbet ama soğumada olmaz...Niyeee
Hayır istiyorum ama çok zor oldu nasıl anlatayım ya bipli işte yaaKızzzz zorlamayla olmaz elbet ama soğumada olmaz...
İnsan kocasını sevdiğinden bile ister..
Ben bi Doğuraym
Dans dans dans
He bende bende özledim yani olmaşKızzzz zorlamayla olmaz elbet ama soğumada olmaz...
İnsan kocasını sevdiğinden bile ister..
Ben bi Doğuraym
Dans dans dans
İlaçlardan yorgnluktan yaşanan süreçtendir bebeğim.. Düzelir geçerHayır istiyorum ama çok zor oldu nasıl anlatayım ya bipli işte yaa
O işte pijama don kalmıyiiiiHe bende bende özledim yani olmaşPijamalarla bile olsa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?