- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.041
10 kisi kaldik ya ondan dediydimNe demek en son,
30 olucam iki gun sonrayok kız meyve bile yemiyorum.sahura kadar uyurken yok sahurdan sonra üşütüyor olamam5 dk ya bir bu ne arkideş vücudum ısrarla tüm sıvıya karşı
sen kaç yaşındaydın kızacaba taktikte mi sıkıntı var
En sevdigim en tatli baloncukİnşallah canım
Tünaydın sevdiğim avukat hanım
İnşallah ama bitmezse kontrole git olur mu canım bazen mesaneler aşağıya inebiliyor
Güzel sonuç olacak ben eminim
İnşallah canım inşallah
Ama gelse de bu sefer kv diline düşecez.
Birini anlatıp duruyor. Bize geldiğinde oldu diye
3 saat bile çok ki
Kız ben Baloncuk muyum10 kisi kaldik ya ondan dediydim
9kisi haber versin en son ben vericem haberi sonra kapaticaz konuyu
30 olucam iki gun sonra
Bencede taktikte sorun var bir yerde hata yapiyoruz ama nerde
En sevdigim en tatli baloncuk
Eşi çoluğu çocuğuda mı varmışAynen öyle
amin sağol parem inşallah değildir olan çocuklara eşe oluyor yazık
Ohhh mucize iş başındaEvet kızlar dr. Prüfer testimi kontrol ettim çalışıyor çok da net sonuç veriyor yanılmadan tek çizgiyi verdi
Yani Bi yanıltıcı olup da kesinlikle ikinci çizgiye kaymadı afferin len yapanadayler dayler
Eşinin bir sorunu var ama çözemedimİnşallah kuzum bakalim hatta kavgamizin birinde büyük olanında kağıdı kalemi getirdim gel buraya bosancaz ne cinsellik var ne evlilik su halimize bak bide tüp diye ugrasioz dedimbozuldu agladi ama yapcak bişi yok cidden bende yoruldum benimde sinirlerim altüst ben bide KV faktöriyle ugrasiyorum habire bana kadın olsaydın kadınlığını yapsaydın diyo hepsinde söyledim bune ya dedim sen yapmiosun yanasmiosun benim kadınlığım sorgulaniyo dedim kim diyo dedi anan diyo kim dicek dedim git şöyle ben yapamıyom benden kaynaklı de dedim diyebilen mi ama herşeyi ben çekiyorum senin yüzünden dedim ondan sonra zaten toparladı biraz ondan sonra pazar olmaya çalıştı işte
Hııı düzenlemiştim
Öyleydik dimiYa bı ara biz popüler konuyduk ne oldu o günlere
Hormon vs herşeyi ne bakıldı kuzum tupcuye anlattı çok şükür herşeyi tüpe başlamadan o da baktı herseyine bı sıkıntı yok psikytr a gitmen gerek dedi ona gitmiyo ama utaniyormus bende çözemiyorum bı ara kafayı çok takmıştım cidden acaba beni mi begenmiyo ya kadar getirdim ama o iş dışında hiç sevmediğini beğenmediğini dair bişi yok sadece o ise gelince çekimser kaliyoEşinin bir sorunu var ama çözemedim
İstememe sebebi hormon vs olabilir mi? Ya da bir kere yapmayı denedi olamadı psikolojisi bozulup tekrar mı olmayacak diye düşünüyor acaba
Canimsinnnn inşallah bütün tablo böyle olacakHııı düzenlemiştim
Seviliyorsunuz hepiniz
Ve hepinizi ordaböyle görmek istiyorum
Şu beyin herşeyi yaptırıyor insana. Ama uyanmamalı sonuçta bu da bir rahatsızlık şifa var ise dermanı bulmalıHormon vs herşeyi ne bakıldı kuzum tupcuye anlattı çok şükür herşeyi tüpe başlamadan o da baktı herseyine bı sıkıntı yok psikytr a gitmen gerek dedi ona gitmiyo ama utaniyormus bende çözemiyorum bı ara kafayı çok takmıştım cidden acaba beni mi begenmiyo ya kadar getirdim ama o iş dışında hiç sevmediğini beğenmediğini dair bişi yok sadece o ise gelince çekimser kaliyo
Ah ne güzel hayaller ne güzel hayallerCanimsinnnn inşallah bütün tablo böyle olacakikizler üçüzler dorduzler özellikle bir mucizee nin dorduz olacak @NealStreet zaten bayramda hasta olacak sonuna doğru bayramdan sonra üçüncü gün hemen gidip transfer hazırlığı yapacak üç dört haftaya anaaa hamisss diye sevincez seninki hele daha yakın bi hafta sonra regl gelmicek test yapcan aaaa pozitif sonra kan değerlerin kat kat artacak sağlıcakla hamiş kalacaksın ve hepimiz yavrucaklarimizi kucaklarimiza alcazzz
Muhtemelen korkuyor hele şimdi teli elimde görünce bazen guluoz edioz ya gelip hemen bakiyo kimle konusuyo diye sanırım bırakıp gitmemden de korkmaya başladı isyerindeyken yarimsaate bir ariyoŞu beyin herşeyi yaptırıyor insana. Ama uyanmamalı sonuçta bu da bir rahatsızlık şifa var ise dermanı bulmalı
Sanırım korkuyor sırf bizler korkmayız ki o da korkuyor olabilir mi
Çok amin gerçekleşecek tabikiAh ne güzel hayaller ne güzel hayaller
İnşallah gerçekleşir
AminEsra erola yetiştim hahahahahhaha
Ayyy tüylerim diken diken
Yani intihar zaten başlı başına yanlış bişi
Ama başkası tarafından öyle yapılmş olması ayrı bir canilik
Allah ailesine sabır verrsin
Evet çok yazık aminKız ben Baloncuk muyum
Bal0ncuk seni seviyormuş beni sevmiyormuş
Eşi çoluğu çocuğuda mı varmış
Allah sabır versin
DeliiiiiEvet kızlar dr. Prüfer testimi kontrol ettim çalışıyor çok da net sonuç veriyor yanılmadan tek çizgiyi verdi
Yani Bi yanıltıcı olup da kesinlikle ikinci çizgiye kaymadı afferin len yapanadayler dayler
Muhtemelen korkuyor hele şimdi teli elimde görünce bazen guluoz edioz ya gelip hemen bakiyo kimle konusuyo diye sanırım bırakıp gitmemden de korkmaya başladı isyerindeyken yarimsaate bir ariyo
Vuvvvv o zamanÇok amin gerçekleşecek tabikibende 22 Haziran'da kizlarrr kan sonucun 300-500 çıktı dicem
Sevgisinden zerre kadar şüphem yok ama işte bazende geliyor gelenlerKıyamam ya enişte seviyor seni azıcık korku iyidir
Vuvvvv o zaman
Düşüncesi bile mutlu ediyor
Ben ilk evlendiğimde öyle çok ağlıyor takıyordum güzel mi değilim niye istemiyor diye meğersem klasik pozisyon ona göre değilmiş sonra anladık başka pozisyonları da denemek lazım.bu erkeklerin hepsi bir çeşitHormon vs herşeyi ne bakıldı kuzum tupcuye anlattı çok şükür herşeyi tüpe başlamadan o da baktı herseyine bı sıkıntı yok psikytr a gitmen gerek dedi ona gitmiyo ama utaniyormus bende çözemiyorum bı ara kafayı çok takmıştım cidden acaba beni mi begenmiyo ya kadar getirdim ama o iş dışında hiç sevmediğini beğenmediğini dair bişi yok sadece o ise gelince çekimser kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?