Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek en son,
10 kisi kaldik ya ondan dediydim
9kisi haber versin en son ben vericem haberi sonra kapaticaz konuyu
30 olucam iki gun sonra
Bencede taktikte sorun var bir yerde hata yapiyoruz ama nerde
En sevdigim en tatli baloncuk

10 kisi kaldik ya ondan dediydim
9kisi haber versin en son ben vericem haberi sonra kapaticaz konuyu

30 olucam iki gun sonra
Bencede taktikte sorun var bir yerde hata yapiyoruz ama nerde

En sevdigim en tatli baloncuk
Kız ben Baloncuk muyum
Bal0ncuk seni seviyormuş beni sevmiyormuş
Aynen öyle

amin sağol parem inşallah değildir olan çocuklara eşe oluyor yazık
Eşi çoluğu çocuğuda mı varmış
Allah sabır versin

Eşinin bir sorunu var ama çözemedim
İstememe sebebi hormon vs olabilir mi? Ya da bir kere yapmayı denedi olamadı psikolojisi bozulup tekrar mı olmayacak diye düşünüyor acaba

Eşinin bir sorunu var ama çözemedim
İstememe sebebi hormon vs olabilir mi? Ya da bir kere yapmayı denedi olamadı psikolojisi bozulup tekrar mı olmayacak diye düşünüyor acaba
Hormon vs herşeyi ne bakıldı kuzum tupcuye anlattı çok şükür herşeyi tüpe başlamadan o da baktı herseyine bı sıkıntı yok psikytr a gitmen gerek dedi ona gitmiyo ama utaniyormus bende çözemiyorum bı ara kafayı çok takmıştım cidden acaba beni mi begenmiyo ya kadar getirdim ama o iş dışında hiç sevmediğini beğenmediğini dair bişi yok sadece o ise gelince çekimser kaliyo

Hııı düzenlemiştim
Seviliyorsunuz hepiniz
Ve hepinizi orda böyle görmek istiyorum
Canimsinnnn inşallah bütün tablo böyle olacak ikizler üçüzler dorduzler özellikle bir mucizee nin dorduz olacak @NealStreet zaten bayramda hasta olacak sonuna doğru bayramdan sonra üçüncü gün hemen gidip transfer hazırlığı yapacak üç dört haftaya anaaa hamisss diye sevincez seninki hele daha yakın bi hafta sonra regl gelmicek test yapcan aaaa pozitif sonra kan değerlerin kat kat artacak sağlıcakla hamiş kalacaksın ve hepimiz yavrucaklarimizi kucaklarimiza alcazzz

Şu beyin herşeyi yaptırıyor insana. Ama uyanmamalı sonuçta bu da bir rahatsızlık şifa var ise dermanı bulmalı
Sanırım korkuyor sırf bizler korkmayız ki o da korkuyor olabilir mi

Ah ne güzel hayaller ne güzel hayaller
İnşallah gerçekleşir

Şu beyin herşeyi yaptırıyor insana. Ama uyanmamalı sonuçta bu da bir rahatsızlık şifa var ise dermanı bulmalı
Sanırım korkuyor sırf bizler korkmayız ki o da korkuyor olabilir mi
Muhtemelen korkuyor hele şimdi teli elimde görünce bazen guluoz edioz ya gelip hemen bakiyo kimle konusuyo diye sanırım bırakıp gitmemden de korkmaya başladı isyerindeyken yarimsaate bir ariyo

Amin Evet dediğin gibi iki türlü de çok korkunç
Kız ben Baloncuk muyum
Bal0ncuk seni seviyormuş beni sevmiyormuş

Eşi çoluğu çocuğuda mı varmış
Allah sabır versin
Evet çok yazık amin

Deliiiiiama sonucta o da bi güvenilirlik değil mi yani, en kisa surede cift cizgi olacak insallahhh

Muhtemelen korkuyor hele şimdi teli elimde görünce bazen guluoz edioz ya gelip hemen bakiyo kimle konusuyo diye sanırım bırakıp gitmemden de korkmaya başladı isyerindeyken yarimsaate bir ariyo
Kıyamam ya enişte seviyor seniazıcık korku iyidir
Çok amin gerçekleşecek tabiki bende 22 Haziran'da kizlarrr kan sonucun 300-500 çıktı dicem
Vuvvvv o zaman
Düşüncesi bile mutlu ediyor

Kıyamam ya enişte seviyor seniazıcık korku iyidir

Vuvvvv o zaman
Düşüncesi bile mutlu ediyor
Sevgisinden zerre kadar şüphem yok ama işte bazende geliyor gelenler boşuna hunili değilim dimi düşüncesi bile çok güzel Dr da bana öyle dediğinde çok yakın gelmişti şimdi baktım da daha bir ay dan fazla varmış

Ben ilk evlendiğimde öyle çok ağlıyor takıyordum güzel mi değilim niye istemiyor diye meğersem klasik pozisyon ona göre değilmiş sonra anladık başka pozisyonları da denemek lazım.bu erkeklerin hepsi bir çeşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…