- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.061
Aklımda olsun hiç başka pozisyon demedik bakBen ilk evlendiğimde öyle çok ağlıyor takıyordum güzel mi değilim niye istemiyor diye meğersem klasik pozisyon ona göre değilmiş sonra anladık başka pozisyonları da denemek lazım.bu erkeklerin hepsi bir çeşit
Dene dene iyi oluyorAklımda olsun hiç başka pozisyon demedik bak
Pozisyonu detaylı anlatmadın ki olmaz amaDene dene iyi oluyorbeyaz yerine ben +18 oldum ya neyse
Gel kadınlık nasıl oluo öğret deseydn nurum.. Ben öyle derdimİnşallah kuzum bakalim hatta kavgamizin birinde büyük olanında kağıdı kalemi getirdim gel buraya bosancaz ne cinsellik var ne evlilik su halimize bak bide tüp diye ugrasioz dedimbozuldu agladi ama yapcak bişi yok cidden bende yoruldum benimde sinirlerim altüst ben bide KV faktöriyle ugrasiyorum habire bana kadın olsaydın kadınlığını yapsaydın diyo hepsinde söyledim bune ya dedim sen yapmiosun yanasmiosun benim kadınlığım sorgulaniyo dedim kim diyo dedi anan diyo kim dicek dedim git şöyle ben yapamıyom benden kaynaklı de dedim diyebilen mi ama herşeyi ben çekiyorum senin yüzünden dedim ondan sonra zaten toparladı biraz ondan sonra pazar olmaya çalıştı işte
10 kisi kaldik ya ondan dediydim
9kisi haber versin en son ben vericem haberi sonra kapaticaz konuyu
30 olucam iki gun sonra
Bencede taktikte sorun var bir yerde hata yapiyoruz ama nerde
En sevdigim en tatli baloncuk
Kız ben Baloncuk muyum
Bal0ncuk seni seviyormuş beni sevmiyormuş
Eşi çoluğu çocuğuda mı varmış
Allah sabır versin
Yaaa ellerine sağlık güzelimHııı düzenlemiştim
Seviliyorsunuz hepiniz
Ve hepinizi ordaböyle görmek istiyorum
O an ne dedim diye düşündüm hiç bişi diyemedim dondum kalmistim aman neyse hatırlamak istemiyorum bugünde illaki akşama gelin dedi durdu gelmicez herifim geç gelecekmiş asi da oldu zaten gelsin yatsın dinlensin dedim girmicem yarın gitcez zaten bide bayramın birinci günü gitcez yeter üst üste olmazGel kadınlık nasıl oluo öğret deseydn nurum.. Ben öyle derdim
Gelsn eve öğretsn yiyosa
ikimize yetecek sevgisi var parem
Yaaa ellerine sağlık güzelim
Valla değişik bir şey değil benim üstte olduğum ama bu pozisyonda çocuk olmuyor hemen seni alta alması lazım :)Pozisyonu detaylı anlatmadın ki olmaz ama
Ben ilk zamanlar cok çektm hatta geçen sene bol bol anlatıodm..O an ne dedim diye düşündüm hiç bişi diyemedim dondum kalmistim aman neyse hatırlamak istemiyorum bugünde illaki akşama gelin dedi durdu gelmicez herifim geç gelecekmiş asi da oldu zaten gelsin yatsın dinlensin dedim girmicem yarın gitcez zaten bide bayramın birinci günü gitcez yeter üst üste olmaz
Bebeği zaten tüpçü yapacak amaç birlikteliği süslemekValla değişik bir şey değil benim üstte olduğum ama bu pozisyonda çocuk olmuyor hemen seni alta alması lazım :)
He doğru ya unutmuşum olsun 2. 3.de denersiniz yine aklında olsunBebeği zaten tüpçü yapacak amaç birlikteliği süslemek
Daha da üstüme gelirse derim sorun senin tohumundaymis diye KV yeBen ilk zamanlar cok çektm hatta geçen sene bol bol anlatıodm..
Cnkü neden? Hep sustum
Sonra kabak çekirdeği oldum eehh yetti be die..
Şimdi uslu bir kadın olursan belki şirinleri bile görebilirsin diorm
Sorunun oğlundada olduğunu öğrendi torunda gelio.. Şimdi tammsüt dökmüş kedi
Kıymetli gelin oldum.. Yermiym yemem..
Yok anam yok.. Mesafe iyidir
DemiiiHe doğru ya unutmuşum olsun 2. 3.de denersiniz yine aklında olsun
AklımdaHe doğru ya unutmuşum olsun 2. 3.de denersiniz yine aklında olsun
Ben gayet resmiyim yüz vermiormDaha da üstüme gelirse derim sorun senin tohumundaymis diye KV ye
Biliyorsun bir ara bende de olmuştu. Ama o ara çok stresliydi. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum seniSevgisinden zerre kadar şüphem yok ama işte bazende geliyor gelenlerboşuna hunili değilim dimi düşüncesi bile çok güzel Dr da bana öyle dediğinde çok yakın gelmişti şimdi baktım da daha bir ay dan fazla varmış
Evet bencede varda azıcık trip atam belki daha çok gelir burayaGel kadınlık nasıl oluo öğret deseydn nurum.. Ben öyle derdim
Gelsn eve öğretsn yiyosa
ikimize yetecek sevgisi var parem
Yaaa ellerine sağlık güzelim
Aynen bide tedavi gördün ya tutma ihtimali de artiomusDemiii
Ben doğumdan snra korunmayacam doğal devam
Ya tutarsaen azndan stressiz.. Bebem var cok şükür derim
Ben hepinize atacamBiliyorsun bir ara bende de olmuştu. Ama o ara çok stresliydi. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum seni
Bir yerde okumuştum. Mastür yapmakta sebep olabiliyormuş. Aman her nane bizi bulur
Su misali zaman kuzum göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışın hamilesin
Evet bencede varda azıcık trip atam belki daha çok gelir burayaanonimbirbayan
Gaza gelion gelionAynen bide tedavi gördün ya tutma ihtimali de artiomus
Gittik anneler gününde doğum günüydü hem geçen sene sen daha anne değilsin seninkini kutlamioz dediydi bu sefer demedi öyle şeyler insallah sende güzel anne olacaksın dedi bu seneBen gayet resmiyim yüz vermiorm
Anneler gnünde aramadm, o aradı açmadmgerek yok süslü püslü laflara
Eşime demiş anneler gnünün kutla die
Iııı şey sustumBen hepinize atacam
Söyleyene bak
Gaza gelion gelion
Hee yola geldiklerindede bizde heves kalmıoGittik anneler gününde doğum günüydü hem geçen sene sen daha anne değilsin seninkini kutlamioz dediydi bu sefer demedi öyle şeyler insallah sende güzel anne olacaksın dedi bu sene
Kaçma kaçmaIııı şey sustum
Mastur de yapmio Dr sperm istedi yarım saat çıkamadıBiliyorsun bir ara bende de olmuştu. Ama o ara çok stresliydi. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum seni
Bir yerde okumuştum. Mastür yapmakta sebep olabiliyormuş. Aman her nane bizi bulur
Su misali zaman kuzum göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışın hamilesin
Evet bencede varda azıcık trip atam belki daha çok gelir burayaanonimbirbayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?