- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.101
Baglaniyo insan kopamiosun annemgilinkindwn bende kopamiom oraya gittiğimde koynumda uyuo beraber uyuoz şimdi telde sesimi duysun nurcan demeye basliyo... Kıyamam ya çözümü yok mu peki kısmı felcinHe yk ben çiftleştirmiom tek..
Mavişim vardı 5 yaşında.. Onu annemlerden koparamadm cok bağlandılar..
O yukarıda..
Şaşkınıda terasta bulduk yaralıydı 2 aylıktı..
İyileşti.. Konuşmayı öğrendi.. 1 yaşnda şimdi baya kelime öğrendi ama kısmı felç geçiriomuş
Yaaa kapalıydı veteriner aradk söyledk bi danla söyledi bulduk kullandk geçmediBaglaniyo insan kopamiosun annemgilinkindwn bende kopamiom oraya gittiğimde koynumda uyuo beraber uyuoz şimdi telde sesimi duysun nurcan demeye basliyo... Kıyamam ya çözümü yok mu peki kısmı felcin
Aynen öyle stressiz daha kolayDemiii
Ben doğumdan snra korunmayacam doğal devam
Ya tutarsaen azndan stressiz.. Bebem var cok şükür derim
Durduk yere olduğunu düşünüyormAynen öyle stressiz daha kolaykuşun için üzüldüm inşallah tez vakitte iyileşir minik Durduk yere olduysa geçer bence
Çarptıysa incinmiştir eşim geçen yavru verecekti birine verirken kanadını incitmiş çok hassas canlılar bunlar.ama iyileşmeye başlamış.seninki de iyileşir yakındaDurduk yere olduğunu düşünüyorm
Kapısı hep açık, veteriner biyere sert çarpmışta olabilir dedi
Kanama felanda yok
Saol cnm
İnşallah bulutumÇarptıysa incinmiştir eşim geçen yavru verecekti birine verirken kanadını incitmiş çok hassas canlılar bunlar.ama iyileşmeye başlamış.seninki de iyileşir yakında
Ayy üzüldümKanadının birinde sorun var
Cok uçamıo yğkselemio yere düşüyor
Sonrada durup masum masum bakıp
Şaşkın gell diyor..
Gelip beni kurtarın der gibi
Kuyruksuz um alıştı bizle beraber iftar yapıyorHiç gitmio
Yani sırf video olmuyor eşler de giriyor yardımcı olmayaNasıl yani
Yaaa nurrAcaba başlık açıp mi yazsaydimki
Taktik maktik yok bam bam bam10 kisi kaldik ya ondan dediydim
9kisi haber versin en son ben vericem haberi sonra kapaticaz konuyu
30 olucam iki gun sonra
Bencede taktikte sorun var bir yerde hata yapiyoruz ama nerde
En sevdigim en tatli baloncuk
Ahahaha kanka çıkmıyor bende kartlaşmışım beni listeden de çıkarın benceCanimsinnnn inşallah bütün tablo böyle olacakikizler üçüzler dorduzler özellikle bir mucizee nin dorduz olacak @NealStreet zaten bayramda hasta olacak sonuna doğru bayramdan sonra üçüncü gün hemen gidip transfer hazırlığı yapacak üç dört haftaya anaaa hamisss diye sevincez seninki hele daha yakın bi hafta sonra regl gelmicek test yapcan aaaa pozitif sonra kan değerlerin kat kat artacak sağlıcakla hamiş kalacaksın ve hepimiz yavrucaklarimizi kucaklarimiza alcazzz
Ahahaha tabiki çift çıksa bu test bozuk der atardımDeliiiiiama sonucta o da bi güvenilirlik değil mi yani, en kisa surede cift cizgi olacak insallahhh
Güdük onun adı Bi keremO değilde kuyruksuz nabıo
Beni opu ya aliolardi bacımAyy üzüldüm
Kıyamam ya onlara.
İşte kv kendi kuşunu da getirdi daha doğrusu eşim gidip aldı karnı şiş ama feci şiş ve gıyk diye ses çıkarıyor. Burdaki veteriner açıktı hava kesesi şişmiş. O da ya mikroptan ya da cama çarpmaktan oluyormuş. Bunu ilk defa duydum seninki öyle olabilir mi
Bir kuş neden felç geçirir ki
Kuyruksuz um alıştı bizle beraber iftar yapıyor
Yani sırf video olmuyor eşler de giriyor yardımcı olmaya
Ne demek kartlasmisim listeden çıkarınYaaa nurr
Taktik maktik yok bam bam bamöğretmediler mi kanka ben 31 çoldum
Ahahaha kanka çıkmıyor bende kartlaşmışım beni listeden de çıkarın bence
Ahahaha tabiki çift çıksa bu test bozuk der atardımyok kanka hayaller çift gerçekler tek atarsa 5 arabada beş evde onbeş
Güdük onun adı Bi kerem
Ahdjahdhwhhd 3 de yetmez 5 taneeeee ver Allahim ver, su delilere veeeerYaaa nurr
Ahahaha tabiki çift çıksa bu test bozuk der atardımyok kanka hayaller çift gerçekler tek atarsa 5 arabada beş evde onbeş
Güdük onun adı Bi kerem
E biz vermedik, yani tabi hergün olmuyo öyle eskisi gibi de, yine haftada üç dört takılıyoduk öyle.Cinselliği diolar he
Haftada üç dört mu bide hamiş hamissE biz vermedik, yani tabi hergün olmuyo öyle eskisi gibi de, yine haftada üç dört takılıyoduk öyle.
Şu son bir haftadır pek yanaşmıyo gerçi, elini koyunca çocuğun tekmelerini hissetmeye başladı başlayalı ben kovalıyorum adamı.Nurzfr
Yaaa nurr
Güdük onun adı Bi kerem
Ne deyim bilemedimBeni opu ya aliolardi bacım
Sanırım onunda benim gibi alerjisi var çok tuttuysa kanamıştır burnu dinleniyordur@NealStreet kizzz perte mi ciktinnnn
En son mutfağa girisiyordu acaba mutfağın içinde mi kaybolduNurzfr dediğine katılıyorum
Bende 33üm ne olmuş
Topiğin güdüğü o
Ne deyim bilemedim
Sanırım onunda benim gibi alerjisi var çok tuttuysa kanamıştır burnu dinleniyordur
@NealStreet
Vurr banağğğğğğğğNe demek kartlasmisim listeden çıkarıngelirsem döverim seni
Ben dört istiyomAhdjahdhwhhd 3 de yetmez 5 taneeeee ver Allahim ver, su delilere veeeer
Gelin gelinliğin daha duruyo senin haftada üç dört Bi de hamileE biz vermedik, yani tabi hergün olmuyo öyle eskisi gibi de, yine haftada üç dört takılıyoduk öyle.
Şu son bir haftadır pek yanaşmıyo gerçi, elini koyunca çocuğun tekmelerini hissetmeye başladı başlayalı ben kovalıyorum adamı.Nurzfr
Ahahaha sen de 3 ayda Bir diye yerinde sayHaftada üç dört mu bide hamiş hamiss
Hangine katıldın parem bilemedimNurzfr dediğine katılıyorum
Bende 33üm ne olmuş
Topiğin güdüğü o
Ne deyim bilemedim
Sanırım onunda benim gibi alerjisi var çok tuttuysa kanamıştır burnu dinleniyordur
@NealStreet
Furarim sanaVurr banağğğğğğğğ
Ben dört istiyom
Gelin gelinliğin daha duruyo senin haftada üç dört Bi de hamileaşk olsun kız çocuğu babasıyla neden öyle tanıştırdın
Ahahaha sen de 3 ayda Bir diye yerinde say
Hangine katıldın parem bilemedim
Vurunn banaağğğğğğğFurarim sana
Valla sorma yaa üç dört ayda bir olacak diye bekliyim ben öle yok ya bu böle olmayacak napsam ne cozum bulsam
Seni dovmem olayına katıldı beraber dovcez dimi paremmParesilaaa
Anladın sen onu anladınVurr banağğğğğğğğ
Ben dört istiyom
Gelin gelinliğin daha duruyo senin haftada üç dört Bi de hamileaşk olsun kız çocuğu babasıyla neden öyle tanıştırdın
Ahahaha sen de 3 ayda Bir diye yerinde say
Hangine katıldın parem bilemedim
Kesinlikle şekerimFurarim sana
Valla sorma yaa üç dört ayda bir olacak diye bekliyim ben öle yok ya bu böle olmayacak napsam ne cozum bulsam
Seni dovmem olayına katıldı beraber dovcez dimi paremmParesilaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?