- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.141
Teşekkür ederimBen burtss bees kullanıyorum evet pahalı ama hergün kullanamam rağmen daha yarısı duruyor.
İçerik olarakta lierac gibi bir çok üründen daha temiz bebek için..
Karnımın alt çizgisinden göğis hizama kadar hergün sürüyorm, karnımı.. Karnımon yanlarına..
Ve göğüsümün ten beyaz kısmına..
O kahverengi yere ellemiyorum..
Doktorum özellikle uyarmıştı...
Ona doğuma yakın başka bir krem kullanacam bebek emzirdiğinde çatlamasın kanamasın acımasın diye
Sor cnm.. Benimde orası kuru ama dokunmuyorumTeşekkür ederimBaktım da pahalıymış baya eminim çok iyidir düşünüyüm bunu Benim kahverengi yer kurudu ya tüh oraya sürmek istiyordum inşallah geçer geçmezse 2 hafta sonra soruyum doktora.
Hemen uygulamaya baslayalimHaftada üç dortmus (en kötü ihtimal o da) taktiği öğrendim ben
Hahah cansin ❤Kız haberi olacak ki tadı çıkacak
Hadi öyle olsun affettim gitti
Zaman çokçabuk geçiyor haklısın vall3
Ben de dokunmuyumSor cnm.. Benimde orası kuru ama dokunmuyorum
Doğuma 15 gün kala felan 'lansihons' muydu neydi o kremden alacam yara olmasn die ve doğumdan snra.. Onu bebek emsede zararı ykmuş ama ben yinede silerim önce
Ayda bi kere gelip bir hafta kalınca öyle.Haftada üç dört mu bide hamiş hamiss
Ilk tanışma böyle olsun istemezdim ama dokuz ay. Bana da yazık. AhahahsdgGelin gelinliğin daha duruyo senin haftada üç dört Bi de hamileaşk olsun kız çocuğu babasıyla neden öyle tanıştırdın
Benim ayda bir haftam var bunları yapmak için. Kalan üç hafta duvarlarla konuşuyorum.Biri bana senin enerjinden versin gelinimmmmmmm
Günde 3 elbise değiş
Makyak yap oje sür
Üstüne haftada 3 kere cinsellik ve hamilelik
Allahım çeyreğinede razıym
Gıı bakma bu virüs olmasa benm herif ayda toplasan 4 gn benimleydi..Benim ayda bir haftam var bunları yapmak için. Kalan üç hafta duvarlarla konuşuyorum.
Bugün gitti. Artık bir ay enerji toplama çalışmalarım sürecek. Ilk üç gün kediyle beraber yatıştayız. Enerji kalmadı ki, gunde 400 mg progestan verdi doktor.Gıı bakma bu virüs olmasa benm herif ayda toplasan 4 gn benimleydi..
Şehir dşnda çalışıo die..
Ama sendeki enerji yok valla..
Cidden içten gelen bişi bunlar
Bol bol kuruyemiş yeBugün gitti. Artık bir ay enerji toplama çalışmalarım sürecek. Ilk üç gün kediyle beraber yatıştayız. Enerji kalmadı ki, gunde 400 mg progestan verdi doktor.
400 mg deyince el insaf dedim ya.Bol bol kuruyemiş ye
Hem enerji verir hemde bebeğede yararlı
O ne gıı400 mg deyince el insaf dedim ya.
Onun 100 mg. Beni yatağa düşürdü 7. Haftada.
Progestan. Erken doğum riskim var ya benim. Kist 13 cme yükselmiş. O yüzden çocuk doğana kadar progestan. Son üç ay leylayım.O ne gıı
Progestan ben 3-4 ay kullandım hiç etkilemedi beni ya..Progestan. Erken doğum riskim var ya benim. Kist 13 cme yükselmiş. O yüzden çocuk doğana kadar progestan. Son üç ay leylayım.
Ben fitil olarak kullanamıyorum. Doktor da fitil olarak kullan demedi. O yüzden etkiliyor.Progestan ben 3-4 ay kullandım hiç etkilemedi beni ya..
Seni ve mnbeyazı etkiliyor
Aaaaa evet o zaman etkilerBen fitil olarak kullanamıyorum. Doktor da fitil olarak kullan demedi. O yüzden etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?