Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim Baktım da pahalıymış baya eminim çok iyidir düşünüyüm bunu Benim kahverengi yer kurudu ya tüh oraya sürmek istiyordum inşallah geçer geçmezse 2 hafta sonra soruyum doktora.

Teşekkür ederim Baktım da pahalıymış baya eminim çok iyidir düşünüyüm bunu Benim kahverengi yer kurudu ya tüh oraya sürmek istiyordum inşallah geçer geçmezse 2 hafta sonra soruyum doktora.
Sor cnm.. Benimde orası kuru ama dokunmuyorum
Doğuma 15 gün kala felan 'lansihons' muydu neydi o kremden alacam yara olmasn die ve doğumdan snra.. Onu bebek emsede zararı ykmuş ama ben yinede silerim önce

Haftada üç dortmus (en kötü ihtimal o da) taktiği öğrendim ben
Hemen uygulamaya baslayalim
Kız haberi olacak ki tadı çıkacak

Hadi öyle olsun affettim gitti
Zaman çokçabuk geçiyor haklısın vall3
Hahah cansin ❤
Hic sorma o kadar sey yapiyorum ama yinede bisey yapmamis gibiyim bi suru is kaliyor anlamadim gitti

Sor cnm.. Benimde orası kuru ama dokunmuyorum
Doğuma 15 gün kala felan 'lansihons' muydu neydi o kremden alacam yara olmasn die ve doğumdan snra.. Onu bebek emsede zararı ykmuş ama ben yinede silerim önce
Ben de dokunmuyum lansihons aklımda tutuyum olmadı o zaman sorarım yine sana bilmekte fayda var

Gıı bakma bu virüs olmasa benm herif ayda toplasan 4 gn benimleydi..
Şehir dşnda çalışıo die..
Ama sendeki enerji yok valla..
Cidden içten gelen bişi bunlar
Bugün gitti. Artık bir ay enerji toplama çalışmalarım sürecek. Ilk üç gün kediyle beraber yatıştayız. Enerji kalmadı ki, gunde 400 mg progestan verdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…