- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.121
Şuan herife küstüm ama herifim haberi yok
Ayy Parem kuzum benim senide seviyorum tabii ki ❤❤❤❤Kız ben Baloncuk muyum
Bal0ncuk seni seviyormuş beni sevmiyormuş
Eşi çoluğu çocuğuda mı varmış
Allah sabır versin
Tabii ki hepinize yeticek kadar sevgim varGel kadınlık nasıl oluo öğret deseydn nurum.. Ben öyle derdim
Gelsn eve öğretsn yiyosa
ikimize yetecek sevgisi var parem
Yaaa ellerine sağlık güzelim
O kadar yogunum ki nasil aksam oluyor nezaman sabah oluyor anlamiyorum bi bakiyorum ki uyku saati gelmis ben daha totomu koltuga yeni koymusumBiliyorsun bir ara bende de olmuştu. Ama o ara çok stresliydi. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum seni
Bir yerde okumuştum. Mastür yapmakta sebep olabiliyormuş. Aman her nane bizi bulur
Su misali zaman kuzum göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışın hamilesin
Evet bencede varda azıcık trip atam belki daha çok gelir burayaanonimbirbayan
Yaaa nurr
Taktik maktik yok bam bam bamöğretmediler mi kanka ben 31 çoldum
Ahahaha kanka çıkmıyor bende kartlaşmışım beni listeden de çıkarın bence
Ahahaha tabiki çift çıksa bu test bozuk der atardımyok kanka hayaller çift gerçekler tek atarsa 5 arabada beş evde onbeş
Güdük onun adı Bi kerem
Haftada üç dortmus (en kötü ihtimal o da) taktiği öğrendim benAyy Parem kuzum benim senide seviyorum tabii ki ❤❤❤❤
Ameliyattan beri gozluk takmiyorum ya gozlerim gormuyor yaslandim iyice ondandir affet beni
Tabii ki hepinize yeticek kadar sevgim var❤❤❤
O kadar yogunum ki nasil aksam oluyor nezaman sabah oluyor anlamiyorum bi bakiyorum ki uyku saati gelmis ben daha totomu koltuga yeni koymusum
Bizde taktik uygulamiyoruz ama tutmuyor bence taktik uygulasak tutacak
Yoooh uj ya da bej, tarafini secVurr banağğğğğğğğ
Ben dört istiyom
Gelin gelinliğin daha duruyo senin haftada üç dört Bi de hamileaşk olsun kız çocuğu babasıyla neden öyle tanıştırdın
Ahahaha sen de 3 ayda Bir diye yerinde say
Hangine katıldın parem bilemedim
O ne giiizzzAcaba biz herifle birimiz at birimiz essek miyizokuduğum kitaba bak yaa heryerde çiftleşme
Kız haberi olacak ki tadı çıkacakŞuan herife küstüm ama herifim haberi yok
Hadi öyle olsun affettim gittiAyy Parem kuzum benim senide seviyorum tabii ki ❤❤❤❤
Ameliyattan beri gozluk takmiyorum ya gozlerim gormuyor yaslandim iyice ondandir affet beni
Tabii ki hepinize yeticek kadar sevgim var❤❤❤
O kadar yogunum ki nasil aksam oluyor nezaman sabah oluyor anlamiyorum bi bakiyorum ki uyku saati gelmis ben daha totomu koltuga yeni koymusum
Bizde taktik uygulamiyoruz ama tutmuyor bence taktik uygulasak tutacak
Heee tamam, merak ettiklerimdenKitap okuom sapiens diye orda geçio
yeni başladım evrimden bahsediyor ama bakalım merak ettim bendeHeee tamam, merak ettiklerimden
Töbe deDaha
yeni başladım evrimden bahsediyor ama bakalım merak ettim bende
Yok kız evrime inanmıyorum ama neye dayandırarak demiş merak ettim değişik bı kitapTöbe de
Biliyorum ya takılıyorumYok kız evrime inanmıyorum ama neye dayandırarak demiş merak ettim değişik bı kitap
Neden kızTöbe de
AbovvYok kız evrime inanmıyorum ama neye dayandırarak demiş merak ettim değişik bı kitap
Biri bana senin enerjinden versin gelinimmmmmmmE biz vermedik, yani tabi hergün olmuyo öyle eskisi gibi de, yine haftada üç dört takılıyoduk öyle.
Şu son bir haftadır pek yanaşmıyo gerçi, elini koyunca çocuğun tekmelerini hissetmeye başladı başlayalı ben kovalıyorum adamı.Nurzfr
Neden kız
Abovv
Vücud kuruyor cnm evet ama özellikle göğüs kuruluğu yaşamadmBal0ncuk sen göğüs kuruluğu yaşadın mı ya ucu değil de etrafı kuruyup soyulmaya başladı aslında tüm vücudum kurudu her nemlendirici kullanılmıyor sanırım bilmiyordum ben
Hadi ya ordan ora nasıl da bağlantılı krem alınca sürmüyümVücud kuruyor cnm evet ama özellikle göğüs kuruluğu yaşamadm
Bide ben 12 yada 14 haftadan beri çatlak kremi kullanıyorum
Hem göbeğime belime hemde göğsüme..
O nemli tutuyor..
Ama asla göğüs ucuna değil :) Allah korusun erken doğumu tetikler
Ben burtss bees kullanıyorum evet pahalı ama hergün kullanamam rağmen daha yarısı duruyor.Hadi ya ordan ora nasıl da bağlantılı krem alınca sürmüyümsen ne kullanıyorsun lierac mı ne onu duydum bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?