Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa evet o zaman etkiler
Sordnmu peki fitil olarak kullansam die
Aslında fitilin daha etlili olduğu söylenior
Ben kullanamıyorum bir türlü beceremiyorum. Nasıl bir beceriksizlikse, çok denedim olmadı. Hatta progestan gibi bi ilacı yan etkilerini bile bile ağızdan alacak kadar olmadı yani.

Günaydın Kaçtım ben dün, biraz ev işlerine daldım mecburi. Sonra fırına gittim geldim ama o bile işe yaramadı. Sağdan soldan bastılar beni. Oramı buramı kurcalayıp bir şeyler ararken buluyorum kendimi. Tatile açım. Keşke karantinaya insan doğasına daha uygun bir yerde girebilseymişiz. Çok boğuldum her şeyden. Bugün 28. gün. Dokununca memintolar ağrıyor ama regl yok henüz. "Koyuyorsanız koyun şunu artık yeter" diye tüpçüyü basasım var

kızlar bugün öyle bi rüya gördüm ki..
akşam testten sonra biraz moralim bozulmuştu aslında..yine biraz ağlama krizi yaşadım..sonra olmicak boşa hayaller kurma vs vs. bi sürü şey kafamda geldi geçti..
sonra sahuru yaptık namazı kılıp yattık..dedim ki eşime ne yapcaz bi kere daha burda aşılama mı denesek ya da burda bi tüp dr falan mı baksan derken yine benim gözyaşları pıtır pıtır.sonra içimden düşündüm ki Allah bana rüyamda bile bi çocuğum olduğunu göstermiyor..ve sonra uyumuşum..
rüyamda ne gördüm biliyo musunuz..rüyamda 4 tane bebek benim bebeğim..ama su dolu bir küvetin içine koymuşuz.sanırım temizlemek için(çocuklar boğulur ölür neden öyleyse artık rüya bu işte)
sonra elimle teker teker çıkarıyorum sonra havluya sarıp kuruluyorum diziyorum böyle battaniye gibi bişeyin üstüne..sonra en son 4. bebeği çıkarıyorum ama o diğerlerinden çok küçük küçücük..bir de kulaklarına ağzına su dolmuş sağa sola çeviriyorum ağzından kulaklarından sular dökülüyo ama o pek cansız Allahım inşallah yaşıyodur diyorum.havlu diğer bebekleri kurularken ıslanmış ıslak diye başka bi havlu ile böyle tenine zarar vermesin diye ufak ufak dokundurup kuruluyorum.çok etkilendim ya çok gerçekçiydi...
Bal0ncuk Nurzfr dualarınız tutcak mı yoksaama ölmesinler artık benle yaşasınlar sağlıkla

Koyacaklar kuzum az kaldı dedim ya bayram sonuna doğru hasta Olcan şimdi olursan kurumların çoğu calismiyo riske atmayalım

Olmicekler askosum rabbim sağlıcakla verecek sanada dua et gerçekten dilden söylemese de kalpten geçir bak ne güzel rabbim rüyanda nasip etmiş dorduz bide hohooo

Belki de kaybettiğin bebeklerin ve doğacak bebeğini gördün. Sen hamile kalabiliyorsun. Neden artık o bile olmayacakmış gibi umutsuzluğa kapılıyorsun? Mucize İstanbul'daki bazı merkezler uzaktan ücretsiz görüşme yapıyor. Görüşsen ya bi?

Benimki çalışıyor ben onu da sordum. Onu da yaptım evet
O daha güzel o zaman inşallah tez zamanda olacaksın hasta bek memisler sinyal vermeye başladı stres olma kuzum ben ilk böyle heyecanla çalıştık çalıştık bebek için bekliyorum ya on gün geciktim test yaptım negatif ama hala gelmiyo dedim test mı bozuk ama bebek istiyorum ya gelmesin diye de dua ediom bı taraftan manyak gelmesin diye dua edeceğine bebek için etsene dimi her neyse onuncu gün akşam dayanamadim dedim herife yaa ben on gün geciktim bı tahlil mi yaptirsak tabi herif duyunca koşa koşa gittik tahlil verdik sonucu çıkana kadar benim regl geldi yani demem o ki stres olma belirti arama regl gelecek mi gelmeyecek mi diye strese girdiğinde gecikiyo

Negatif dusunmek yok kuzum bir mucizee
Bak @NealStreet ne guzel demis sen boyleysen ben ne yapayim 1.5senede bir kere bile pozitif test gormedim. Sen en azindan hamile kalabildigini biliyorsun ben onuda bilmiyorum. Ama herzaman guzel dusunuyorum ki guzel olsun sende oyle yap uzme kendini ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…