- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.161
Ben kullanamıyorum bir türlü beceremiyorum. Nasıl bir beceriksizlikse, çok denedim olmadı. Hatta progestan gibi bi ilacı yan etkilerini bile bile ağızdan alacak kadar olmadı yani.Aaaaa evet o zaman etkiler
Sordnmu peki fitil olarak kullansam die
Aslında fitilin daha etlili olduğu söylenior
Tamam anlaştıkNurzfr okuarak gelion ama aklında tutmaya çalışma ben hepsini sana bidaha yazarm ilerde inşallahhhhhh
Aynen hemen uygulayalım dicem ama herif işteHemen uygulamaya baslayalim
Hahah cansin ❤
Hic sorma o kadar sey yapiyorum ama yinede bisey yapmamis gibiyim bi suru is kaliyor anlamadim gitti
deli kızIlk tanışma böyle olsun istemezdim ama dokuz ay. Bana da yazık. Ahahahsdg
Koyacaklar kuzum az kaldı dedim ya bayram sonuna doğru hasta Olcan şimdi olursan kurumların çoğu calismiyo riske atmayalımGünaydınKaçtım ben dün, biraz ev işlerine daldım mecburi. Sonra fırına gittim geldim ama o bile işe yaramadı. Sağdan soldan bastılar beni. Oramı buramı kurcalayıp bir şeyler ararken buluyorum kendimi. Tatile açım. Keşke karantinaya insan doğasına daha uygun bir yerde girebilseymişiz. Çok boğuldum her şeyden. Bugün 28. gün. Dokununca memintolar ağrıyor ama regl yok henüz. "Koyuyorsanız koyun şunu artık yeter" diye tüpçüyü basasım var
Olmicekler askosum rabbim sağlıcakla verecek sanada dua et gerçekten dilden söylemese de kalpten geçir bak ne güzel rabbim rüyanda nasip etmiş dorduz bide hohoookızlar bugün öyle bi rüya gördüm ki..
akşam testten sonra biraz moralim bozulmuştu aslında..yine biraz ağlama krizi yaşadım..sonra olmicak boşa hayaller kurma vs vs. bi sürü şey kafamda geldi geçti..
sonra sahuru yaptık namazı kılıp yattık..dedim ki eşime ne yapcaz bi kere daha burda aşılama mı denesek ya da burda bi tüp dr falan mı baksan derken yine benim gözyaşları pıtır pıtır.sonra içimden düşündüm ki Allah bana rüyamda bile bi çocuğum olduğunu göstermiyor..ve sonra uyumuşum..
rüyamda ne gördüm biliyo musunuz..rüyamda 4 tane bebek benim bebeğim..ama su dolu bir küvetin içine koymuşuz.sanırım temizlemek için(çocuklar boğulur ölür neden öyleyse artık rüya bu işte)
sonra elimle teker teker çıkarıyorum sonra havluya sarıp kuruluyorum diziyorum böyle battaniye gibi bişeyin üstüne..sonra en son 4. bebeği çıkarıyorum ama o diğerlerinden çok küçük küçücük..bir de kulaklarına ağzına su dolmuş sağa sola çeviriyorum ağzından kulaklarından sular dökülüyo ama o pek cansız Allahım inşallah yaşıyodur diyorum.havlu diğer bebekleri kurularken ıslanmış ıslak diye başka bi havlu ile böyle tenine zarar vermesin diye ufak ufak dokundurup kuruluyorum.çok etkilendim ya çok gerçekçiydi...
Bal0ncuk Nurzfr dualarınız tutcak mı yoksa ama ölmesinler artık benle yaşasınlar sağlıkla
Belki de kaybettiğin bebeklerin ve doğacak bebeğini gördün. Sen hamile kalabiliyorsun. Neden artık o bile olmayacakmış gibi umutsuzluğa kapılıyorsun? Mucize İstanbul'daki bazı merkezler uzaktan ücretsiz görüşme yapıyor. Görüşsen ya bi?kızlar bugün öyle bi rüya gördüm ki..
akşam testten sonra biraz moralim bozulmuştu aslında..yine biraz ağlama krizi yaşadım..sonra olmicak boşa hayaller kurma vs vs. bi sürü şey kafamda geldi geçti..
sonra sahuru yaptık namazı kılıp yattık..dedim ki eşime ne yapcaz bi kere daha burda aşılama mı denesek ya da burda bi tüp dr falan mı baksan derken yine benim gözyaşları pıtır pıtır.sonra içimden düşündüm ki Allah bana rüyamda bile bi çocuğum olduğunu göstermiyor..ve sonra uyumuşum..
rüyamda ne gördüm biliyo musunuz..rüyamda 4 tane bebek benim bebeğim..ama su dolu bir küvetin içine koymuşuz.sanırım temizlemek için(çocuklar boğulur ölür neden öyleyse artık rüya bu işte)
sonra elimle teker teker çıkarıyorum sonra havluya sarıp kuruluyorum diziyorum böyle battaniye gibi bişeyin üstüne..sonra en son 4. bebeği çıkarıyorum ama o diğerlerinden çok küçük küçücük..bir de kulaklarına ağzına su dolmuş sağa sola çeviriyorum ağzından kulaklarından sular dökülüyo ama o pek cansız Allahım inşallah yaşıyodur diyorum.havlu diğer bebekleri kurularken ıslanmış ıslak diye başka bi havlu ile böyle tenine zarar vermesin diye ufak ufak dokundurup kuruluyorum.çok etkilendim ya çok gerçekçiydi...
Bal0ncuk Nurzfr dualarınız tutcak mı yoksa ama ölmesinler artık benle yaşasınlar sağlıkla
Benimki çalışıyor ben onu da sordum. Onu da yaptım evetKoyacaklar kuzum az kaldı dedim ya bayram sonuna doğru hasta Olcan şimdi olursan kurumların çoğu calismiyo riske atmayalım
Benimkide gece calisiyorTamam anlaştık
Aynen hemen uygulayalım dicem ama herif işte
O daha güzel o zaman inşallah tez zamanda olacaksın hastaBenimki çalışıyor ben onu da sordum. Onu da yaptım evet
Sorma benimki de sabah işten geldi uyandirdi ben zaten uyaniktim uyandık biz dedim harekete geçti sanırım duzelioz yavaş yavaş çok mutlu oldumBenimkide gece calisiyor
Yazdiklarimizi okumus gibi sabah gelince yanasti uygulamaya gecti
kızlar bugün öyle bi rüya gördüm ki..
Negatif dusunmek yok kuzumBelki de kaybettiğin bebeklerin ve doğacak bebeğini gördün. Sen hamile kalabiliyorsun. Neden artık o bile olmayacakmış gibi umutsuzluğa kapılıyorsun? Mucize İstanbul'daki bazı merkezler uzaktan ücretsiz görüşme yapıyor. Görüşsen ya bi?
Cok sevindim canimSorma benimki de sabah işten geldi uyandirdi ben zaten uyaniktim uyandık biz dedim harekete geçti sanırım duzelioz yavaş yavaş çok mutlu oldum
İnşallah bakalım tüpçü den olacak bizim ama inşallah hepimizde bu sene güzel haberleri verecek yaz bitmedenCok sevindim canim
Herzaman mutlu ol kuzum benim umarim bir an once guzel haberler verirsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?