- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.561
Çocuklar gibi şensiniz yaniBenim tedaviyle bile çıkmadığı zamanlar oldu
Dondurma yok bayram sevinci var bu sefer
Yok ya burda çoğu yazlığına gitti arefe gun bugün kimse durdurmadiMaşallah... Enerjin yğksek olsun
Dondurma aşkına
O kadar haklısnki...
Ama çoğu yer böyle disiplinliylen diğer tarafta umursamayan illerde var
Herkes dışarda
Düşünmüypr deiilimmmm
Neden olmasn
Bulutum, nurum şanslısınız valla
Burda adım başı arabalar durduruluo
Hangi tedaviyleBenim tedaviyle bile çıkmadığı zamanlar oldu
Dondurma yok bayram sevinci var bu sefer
Ayy ykk burda kuyruk baya uzundu durduruldular dieYok ya burda çoğu yazlığına gitti arefe gun bugün kimse durdurmadi
Heryerde aynı uygulama yok demekki kuzum anlamadım gitti zaten haftalardır boşuna tikilmisiz evde dedim hatta herifeAyy ykk burda kuyruk baya uzundu durduruldular die
Biz inşallah salı gününden itibaren tekrar dağa bağıra vuracaz kendimizi..Heryerde aynı uygulama yok demekki kuzum anlamadım gitti zaten haftalardır boşuna tikilmisiz evde dedim hatta herife
Aynen olmuyo sürekli dört duvar arasindaBiz inşallah salı gününden itibaren tekrar dağa bağıra vuracaz kendimizi..
Cok özledim ya
Ben günlük yürüyüşlerimden dolayı çıkıorm hemde 7den sonra.. İftsr zamanı kmse olmuodu.. Kaplumbağa gibi yürüyodmAynen olmuyo sürekli dört duvar arasinda
Yok gayet büyükler gibi istekliydik aakskskdlÇocuklar gibi şensiniz yani
Klomen Femara gonal-f f Menopur iğne neyden bahsedim.. Alternatif tedavi incir bal tarçın çörekotu soğan suyu ıbık zıbık işte. Ama canı isterse arada bir iki tanesi görünüveriyorHangi tedaviyle
İncir i zeytinyagiyla bekletip mi yedin ben onun çok etkisini gördüm.. birde vakit geçmeden bı tupcuyle görüş kuzum hemen tedaviye başlamasanda bı fikrin olur en azindanYok gayet büyükler gibi istekliydik aakskskdl
Klomen Femara gonal-f f Menopur iğne neyden bahsedim.. Alternatif tedavi incir bal tarçın çörekotu soğan suyu ıbık zıbık işte. Ama canı isterse arada bir iki tanesi görünüveriyor
Leeee resmen bize hava civa atıoYok gayet büyükler gibi istekliydik aakskskdl
Klomen Femara gonal-f f Menopur iğne neyden bahsedim.. Alternatif tedavi incir bal tarçın çörekotu soğan suyu ıbık zıbık işte. Ama canı isterse arada bir iki tanesi görünüveriyor
Kararsızım. Burda bana yarar Bi tüpçü sanırım bulamicam. İstanbul da git gel maddi manevi nasıl altından kalkcaz emin değilimİncir i zeytinyagiyla bekletip mi yedin ben onun çok etkisini gördüm.. birde vakit geçmeden bı tupcuyle görüş kuzum hemen tedaviye başlamasanda bı fikrin olur en azindan
Ee karnım dolu olsa da ben de beklesem hacıLeeee resmen bize hava civa atıo
Online olarak ilk ücretsiz görüşmeler vs vardır illaki kuzum ama içinin sindigi olmasına özen gosterKararsızım. Burda bana yarar Bi tüpçü sanırım bulamicam. İstanbul da git gel maddi manevi nasıl altından kalkcaz emin değilim
Bakalm.. Umarım buluruzOnline olarak ilk ücretsiz görüşmeler vs vardır illaki kuzum ama içinin sindigi olmasına özen goster
Yoo bizim boşkende yoktu bacıEe karnım dolu olsa da ben de beklesem hacı
Yav de get.. Adamın iliğini kuruttunYoo bizim boşkende yoktu bacı
Beklemiyorduk zaten kuzum, demek ki bir sonraki aya hazirlik buuuuMaalesef idrar testi negatif cikti
Ohoo ohoo burda yeni yepmaya başlayanlar varYav de get.. Adamın iliğini kuruttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?