- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.581
Kim benmiiiiYav de get.. Adamın iliğini kuruttun
Yok ya o kızın ki de hoş bir tecrübe değil. Vajinismus da bela bir şey. İnsanları boşanmaya kadar götürüyor.Bence sevinsin ucuyla bile hamile kalabiliyor
Millet zevk suyuyla hamile kalıyor yaas
Benimki izlemio yaa ama ara ara ikiz fotosu atiom onaBugün İrenbe tüp bebek başarı hikayeleri batağına kocamı da düşürdüm. Yakında o da beni hamile sanmaya başlar çünkü ben izlerken kendiminki de tutmuş gibi hissediyorum kaptırıp
Insallah daylosum❤Beklemiyorduk zaten kuzum, demek ki bir sonraki aya hazirlik buuuu
Fotoğraftan etkilenmez benimki. Bunda canlı kanlı başına gelenleri anlatıyor ya insanlar. İster istemez etkileniyor insanBenimki izlemio yaa ama ara ara ikiz fotosu atiom ona
Şurdan şura aslında durdurması biraz zorda eşim korkuttu bayaMaşallah... Enerjin yğksek olsun
Dondurma aşkına
O kadar haklısnki...
Ama çoğu yer böyle disiplinliylen diğer tarafta umursamayan illerde var
Herkes dışarda
Düşünmüypr deiilimmmm
Neden olmasn
Bulutum, nurum şanslısınız valla
Burda adım başı arabalar durduruluo
ben de öyle dedim tanıdığın kızı arkadaşlarını toplayıp arabayla gezmiş yasak başından beri bir kişi bile durdurmamış biz evde öyle kös kös oturalımHeryerde aynı uygulama yok demekki kuzum anlamadım gitti zaten haftalardır boşuna tikilmisiz evde dedim hatta herife
Eyvahlar olsunBugün İrenbe tüp bebek başarı hikayeleri batağına kocamı da düşürdüm. Yakında o da beni hamile sanmaya başlar çünkü ben izlerken kendiminki de tutmuş gibi hissediyorum kaptırıp
Nöbetçi eczane vardır bugunBugün eczaneler açık mı kızlar? Günaydın
Hatice ye değil neticeye bak yaptın işte şükür bebeyiKim benmiiii
Yoksa herifimi başka kadnlaröamı gördünüz itiraf edin
Azıcık ucundan mı şeyapsakYok ya o kızın ki de hoş bir tecrübe değil. Vajinismus da bela bir şey. İnsanları boşanmaya kadar götürüyor.
Yalnız zevk suyuyla hamile kalanlar ibretlik. Bize de ders verseler nasıl oluyormuş, biz neyi yanlış yapıyoruz bileydik
Denesene senHatice ye değil neticeye bak yaptın işte şükür bebeyi
Azıcık ucundan mı şeyapsak
Nöbetçiler açık. Telefondan baksana belki yakınlardaki bir eczane açıktır. İyisin di mi?Bugün eczaneler açık mı kızlar? Günaydın
Kanka ben öyle ucuyla suyuyla yetinemem ahsgskdjDenesene senBizden geçti artık ajdjnd
Sonucu söyle mutlaka
Sen dondurma kürüne devam et bacım. Her gün üç tur ahhsnsnsnsKanka ben öyle ucuyla suyuyla yetinemem ahsgskdj
Yalnız o dondurmasızdı ahsgshsjdSen dondurma kürüne devam et bacım. Her gün üç tur ahhsnsnsns
Dondurma möhüm. Onu atlamayınYalnız o dondurmasızdı ahsgshsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?