- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.541
Keşke bende alamasaydmBen almadım değil alamadım, midem canıma okuyo. Açım, akşam yemeği yemeye korkuyorum şuan.
Görüyorlar ama psikolojik olarak güvende hissediyorumEğince görmiolarmı
evet itiraf ediyorum onlardan biri benimBunlardan biri sen misinDusunceBulutu doğru söyle
Polisten saklanan çocuklar emniyetin misafiri oldu
Sinop'ta polisi görünce saklandıkları anın fotoğrafıyla sosyal medyada ilgi çeken çocuklara sürpriz yapıldı. Emniyet Müdürlüğünde ağırlanan 3 çocuğa hediyeler verildi.www.trthaber.com
Yayalara burda bişi demiolar yaGörüyorlar ama psikolojik olarak güvende hissediyorumuzakda değil 5dk yol ama
evet itiraf ediyorum onlardan biri benimkeşke beni de makam odasında ağırlayıp hediye verselerdi
Evet cano arada bir zorluyor işte3 keremiiiiiiii
Yaaa aşkolsun nasıl olsa olmuyo diye seviyorum gündüzleri de başbaşa olmayıYapamayanların yerine de şaapıyorlar.
Biz de işte doğal yoldan denerken birkaç kez haftada üçü görmüştük
Haftada üç derken her biri tek seferden üç gün, toplamda üç yani. 3 (ÜÇ)
Koşu bandı al eve. Berfu Yenenler gibi bebeğin 40'ı çıkmadan karnını içeri göçertKeşke bende alamasaydm
Bir tek hasar o olsa yine razıydıkYıldım artık bu yasaklardan, dört duvar arasında kafayı yicem, çalışmaktan başka herşey yasak, doktora giderken bile çeviriyolar, sürekli kontrol altındayız, bir hastane için arayıp izin alıyoruz bu beni psikolojik olarak çok yordu.
Ama asıl olan çocuklara oldu, polis arabalarından siren sesinden korkan, polisten kaçan bir nesil yetişiyor, oysa okulda çocuklara öğrettiğimiz ilk şeylerden biri zor durumda kaldıklarında polisten yardım istemeleri ve polisin yanında kendilerini güvende hissetmeleri idi. Şimdi ise çoğu çocuk polis görünce bağırarak ya da ağlayarak kaçıyor ve bu çok üzücü.
Bu durumu nasıl toparlayacağız bilemiyorum.
Arabadaydık yaYayalara burda bişi demiolar ya
Arabaları durduruolar
Bizim de olmuyordu ama o operasyon da olmuyordu. Kız madem düzgün çalışıyorsunuz boşa harcamasanıza kaynakları. Belki tutacakYaaa aşkolsun nasıl olsa olmuyo diye seviyorum gündüzleri de başbaşa olmayı
Yumurtlama ne zaman oluyo olmuyor mu oluyor mu Bi bellisi yok. Zevkine yapıyoz artık napim. Tutası varsa tutar. Akıntım bile olmadı bu ay neredeyse.Bizim de olmuyordu ama o operasyon da olmuyordu. Kız madem düzgün çalışıyorsunuz boşa harcamasanıza kaynakları. Belki tutacak
Olsun la ne zaman olacağı hiç belli olmaz. Bari iki günde bir düzenli gidin. Kaynaklar israf olmasınYumurtlama ne zaman oluyo olmuyor mu oluyor mu Bi bellisi yok. Zevkine yapıyoz artık napim. Tutası varsa tutar. Akıntım bile olmadı bu ay neredeyse.
Herşeyi denedim sık ilişkiyi de yastıkla ayakları dikmeyi de ilişkiden sonra saatlerce beklemeyi de Ovu testinde kopkoyu çizgi gördüğüm halde arka arkaya denediğimiz halde de ama tutmadı. Geçen ay ilişkiye ne zaman nasıl girdiğimizi hatırlamıyorum sık bile değildi.. Ama adetliyken beta yüksek çıktı kimyasal yaşadım..Olsun la ne zaman olacağı hiç belli olmaz. Bari iki günde bir düzenli gidin. Kaynaklar israf olmasın
O da ayrı ilginç bir olay ya burada benzer çok şey okudum. En olmayacak aydı çünkü doğru düzgün ilişkiye girmedik bile demişler hamile kaldıkları ay içinHerşeyi denedim sık ilişkiyi de yastıkla ayakları dikmeyi de ilişkiden sonra saatlerce beklemeyi de Ovu testinde kopkoyu çizgi gördüğüm halde arka arkaya denediğimiz halde de ama tutmadı. Geçen ay ilişkiye ne zaman nasıl girdiğimizi hatırlamıyorum sık bile değildi.. Ama adetliyken beta yüksek çıktı kimyasal yaşadım..
Aynen yaa işte kimileri Allah vergisi doğurganlıkları Nirvana oluyoO da ayrı ilginç bir olay ya burada benzer çok şey okudum. En olmayacak aydı çünkü doğru düzgün ilişkiye girmedik bile demişler hamile kaldıkları ay için
Bir kere yine burada okumuştum. Kız vajinismus olmuş. Deneye deneye çok uzun zaman sonra ancak bir kere sadece ucu girebilmiş, daha girdiği anda da olanlar olmuş. O ilişkiden hamile kalmış kız. İnsan buna sevinsin mi üzülsün mü şaşırır. Herkesin sınavı başka başkaAynen yaa işte kimileri Allah vergisi doğurganlıkları Nirvana oluyo
Buralarda hiç yoktu polis molis mezarlığa da gittik kimse bişi demediBizde kv gittik korka korka yanımızdan polis aracı geçti kafamı eğiyorum suçlu gibin
Özel izin aldım dilekçeyleDevamsızlıktan kalacak haberi yok
Yaa ne demezsin ama teyze kızı gelmiş sohbet muhabbet güzeldi bugün yoksa yemeği yer kaçardik
Yavrum senin kendinin var benimki tedaviyle ciktiAhaha enişte balonun anasına kaçmış
Yaa olaydı iyiydi yaaaaa
Ahahaha 6 olsun futbol takımı kurambeni kendin mi sandın nur sende var 30 yumurta ben de 1 bazen sıfır
Açığız gönder gelsin
Yalan yok yaptım Bi sabah bayram açılışı iki de öğlene bam bam bam
Biz arabayla gittik gezdik baska semte gittik kimse durdurmadi ortalıkta polis de yoktuYayalara burda bişi demiolar ya
Arabaları durduruolar
Maşallah... Enerjin yğksek olsunEvet cano arada bir zorluyor işte2 sinde aktifim 3.de uyuyordum
Yaaa aşkolsun nasıl olsa olmuyo diye seviyorum gündüzleri de başbaşa olmayı
O kadar haklısnki...Yıldım artık bu yasaklardan, dört duvar arasında kafayı yicem, çalışmaktan başka herşey yasak, doktora giderken bile çeviriyolar, sürekli kontrol altındayız, bir hastane için arayıp izin alıyoruz bu beni psikolojik olarak çok yordu.
Ama asıl olan çocuklara oldu, polis arabalarından siren sesinden korkan, polisten kaçan bir nesil yetişiyor, oysa okulda çocuklara öğrettiğimiz ilk şeylerden biri zor durumda kaldıklarında polisten yardım istemeleri ve polisin yanında kendilerini güvende hissetmeleri idi. Şimdi ise çoğu çocuk polis görünce bağırarak ya da ağlayarak kaçıyor ve bu çok üzücü.
Bu durumu nasıl toparlayacağız bilemiyorum.
Düşünmüypr deiilimmmmKoşu bandı al eve. Berfu Yenenler gibi bebeğin 40'ı çıkmadan karnını içeri göçert
Arabadaydık yayaya olunca markete diyor insan rahat oluyor da araba olunca tedirginlik oluyor
Biz arabayla gittik gezdik baska semte gittik kimse durdurmadi ortalıkta polis de yoktu
Bence sevinsin ucuyla bile hamile kalabiliyorBir kere yine burada okumuştum. Kız vajinismus olmuş. Deneye deneye çok uzun zaman sonra ancak bir kere sadece ucu girebilmiş, daha girdiği anda da olanlar olmuş. O ilişkiden hamile kalmış kız. İnsan buna sevinsin mi üzülsün mü şaşırır. Herkesin sınavı başka başka
Benim tedaviyle bile çıkmadığı zamanlar olduBuralarda hiç yoktu polis molis mezarlığa da gittik kimse bişi demedi
Özel izin aldım dilekçeyle
Yaa ne demezsin ama teyze kızı gelmiş sohbet muhabbet güzeldi bugün yoksa yemeği yer kaçardik
Yavrum senin kendinin var benimki tedaviyle cikti
Dondurma yok bayram sevinci var bu seferMaşallah... Enerjin yğksek olsun
Dondurma aşkına
O kadar haklısnki...
Ama çoğu yer böyle disiplinliylen diğer tarafta umursamayan illerde var
Herkes dışarda
Düşünmüypr deiilimmmm
Neden olmasn
Bulutum, nurum şanslısınız valla
Burda adım başı arabalar durduruluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?