Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı anda ikisi de balonlu gebenin anasının evine mi kaçmış? Ben anlamadım
Ahaha enişte balonun anasına kaçmış
Hic ihtimal vermiyorum kizlar ya ne zaman sehir degistirsem gunum degisiyor boyle yarin 35. Gun yine olmazsam o zaman test yaparim ama umudum yok
Yaa olaydı iyiydi yaaaaa
Ahahaha 6 olsun futbol takımı kurambeni kendin mi sandın nur sende var 30 yumurta ben de 1 bazen sıfır
5izmi oldu en son üçüzdü
Açığız gönder gelsin
Ohhh yandan yandan

Bebemi yapıodn itiraf et
Dondurma yedn demi
Yalan yok yaptım Bi sabah bayram açılışı iki de öğlene bam bam bam

3 keremiiiiiiii

Sen annene gidiyorsun ama napıyorsunuz kayınvalidenlere de mi gidiyorsunuz? ÇiBir de çocuk olunca gidip gelecekler mecbur amaağn zor işler
Benm anam anammmm 2 kat üstümde bacım
Kaynanama gitmiorm
Düşman gelindim.. Sonra kıymetli gelin oldum
Ama gözümde onun düşman kaynanalılığı bitmedi

Benm anam anammmm 2 kat üstümde bacım
Kaynanama gitmiorm
Düşman gelindim.. Sonra kıymetli gelin oldum
Ama gözümde onun düşman kaynanalılığı bitmedi
Biliyorum ya hani savunma yapmak gerekince nasıl yapıyorsunuz manasında dedim. Ben rahatlıkla "annemlerle de sadece sokak kapısında görüşüyoruz" diyebiliyorum

Yapamayanların yerine de şaapıyorlar.
Biz de işte doğal yoldan denerken birkaç kez haftada üçü görmüştük
Ben hiç görmedm

Biliyorum ya hani savunma yapmak gerekince nasıl yapıyorsunuz manasında dedim. Ben rahatlıkla "annemlerle de sadece sokak kapısında görüşüyoruz" diyebiliyorum
Savunmamı oda ne?
Kendimi hiç öyle hissetmiorm
Oğlu gidio yeter

Doğumdan snra tek derdim aldğm kiloları vermek olcak
Altı ayda altı kilo almışım, bugün yedinci aya girdik, kendimi tombalak hissediyorum, herkes asıl son üç ay kilo alıcaksın diyo, korkuyorum. Reflü tekrar başladı canıma okuyo, sabaha kadar defalarca kalktım, yemek yemeye korkuyorum artık cinnetin eşiğindeyim.

Ben seni 2ye katlarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…