- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.521
Benimkiyle aramızda kilometreleeeeeeğr varNeal sende doğru söle
Sen kv gidionmu
Keşke benimde öyle olsaBenimkiyle aramızda kilometreleeeeeeğr var
Buradaki evleri şu an oturduğumuz evle aynı sokakta ama gelseler de çok değişmeyiz galiba, bilemedimKeşke benimde öyle olsa
Gelsinmi gelsinmiBuradaki evleri şu an oturduğumuz evle aynı sokakta ama gelseler de çok değişmeyiz galiba, bilemedim
Kendi bilir. Annemin de evine gitmiyorum, annemler de bana gelmiyor. Onlarla da farklı olmaz. Çocuk olursa başka ama o zamana da corona tedavülden kalkmış olur inşallahGelsinmi gelsinmi
Bu corona birtek bu konuda işe yarıoKendi bilir. Annemin de evine gitmiyorum, annemler de bana gelmiyor. Onlarla da farklı olmaz. Çocuk olursa başka ama o zamana da corona tedavülden kalkmış olur inşallah
Ahaha enişte balonun anasına kaçmışAynı anda ikisi de balonlu gebenin anasının evine mi kaçmış? Ben anlamadım
Yaa olaydı iyiydi yaaaaaHic ihtimal vermiyorum kizlar ya ne zaman sehir degistirsem gunum degisiyor boyleyarin 35. Gun yine olmazsam o zaman test yaparim ama umudum yok
Ahahaha 6 olsun futbol takımı kuram
Açığız gönder gelsin5izmi oldu en son üçüzdü
Yalan yok yaptım Bi sabah bayram açılışı iki de öğlene bam bam bamOhhh yandan yandan
Bebemi yapıodn itiraf et
Dondurma yedn demi
3 keremiiiiiiiiAhaha enişte balonun anasına kaçmış
Yaa olaydı iyiydi yaaaaa
Ahahaha 6 olsun futbol takımı kurambeni kendin mi sandın nur sende var 30 yumurta ben de 1 bazen sıfır
Açığız gönder gelsin
Yalan yok yaptım Bi sabah bayram açılışı iki de öğlene bam bam bam
Sen annene gidiyorsun ama napıyorsunuz kayınvalidenlere de mi gidiyorsunuz? ÇiBir de çocuk olunca gidip gelecekler mecbur amaağn zor işlerBu corona birtek bu konuda işe yarıo
Benm anam anammmm 2 kat üstümde bacımSen annene gidiyorsun ama napıyorsunuz kayınvalidenlere de mi gidiyorsunuz? ÇiBir de çocuk olunca gidip gelecekler mecbur amaağn zor işler
Yalan yok yaptım Bi sabah bayram açılışı iki de öğlene bam bam bam
Yapamayanların yerine de şaapıyorlar.3 keremiiiiiiii
Biliyorum ya hani savunma yapmak gerekince nasıl yapıyorsunuz manasında dedim. Ben rahatlıkla "annemlerle de sadece sokak kapısında görüşüyoruz" diyebiliyorumBenm anam anammmm 2 kat üstümde bacım
Kaynanama gitmiorm
Düşman gelindim.. Sonra kıymetli gelin oldum
Ama gözümde onun düşman kaynanalılığı bitmedi
Ben hiç görmedmYapamayanların yerine de şaapıyorlar.
Biz de işte doğal yoldan denerken birkaç kez haftada üçü görmüştük
Savunmamı oda ne?Biliyorum ya hani savunma yapmak gerekince nasıl yapıyorsunuz manasında dedim. Ben rahatlıkla "annemlerle de sadece sokak kapısında görüşüyoruz" diyebiliyorum
Yani çocuk doğunca hiç oh diyeceğimi sanmıyorum ama.Şimdi konuşsn biz ohh derken onları izliecez
Deriz kız..Yani çocuk doğunca hiç oh diyeceğimi sanmıyorum ama.
Doğumdan bir ay sonra doktora randevu alıp, bunu bikaç gün tekrar karnıma sokar mısınız, uykusuzluktan ölüyorum, iki gün dinleneyim doğururum tekrar dicem.Deriz kız..
Sus çaktırma
Doğumdan snra tek derdim aldğm kiloları vermek olcakDoğumdan bir ay sonra doktora randevu alıp, bunu bikaç gün tekrar karnıma sokar mısınız, uykusuzluktan ölüyorum, iki gün dinleneyim doğururum tekrar dicem.
Altı ayda altı kilo almışım, bugün yedinci aya girdik, kendimi tombalak hissediyorum, herkes asıl son üç ay kilo alıcaksın diyo, korkuyorum. Reflü tekrar başladı canıma okuyo, sabaha kadar defalarca kalktım, yemek yemeye korkuyorum artık cinnetin eşiğindeyim.Doğumdan snra tek derdim aldğm kiloları vermek olcak
Ben seni 2ye katlarmAltı ayda altı kilo almışım, bugün yedinci aya girdik, kendimi tombalak hissediyorum, herkes asıl son üç ay kilo alıcaksın diyo, korkuyorum. Reflü tekrar başladı canıma okuyo, sabaha kadar defalarca kalktım, yemek yemeye korkuyorum artık cinnetin eşiğindeyim.
Ben almadım değil alamadım, midem canıma okuyo. Açım, akşam yemeği yemeye korkuyorum şuan.Ben seni 2ye katlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?