Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hafta ikişer gün arayla diyorum bacimm şeytanın bacağını kırdık üst üste oldu
Konuya o kadar uzağım bak düşün. Anlamadım bile akjsjs
Ben regl olunca prolaktin baktıracağım o yüzden şaapamıyoruz ama kendisinin daha iki gün önce aklına geldi öyle yanaştı. Baktım 8 gün olmuş. Dedim uzak dur kardeş yasak var

Prolaktini etkiliyor ya. 2-3 gün önce kesiyorum operasyonları ama aksi gibi gelmek bilmediği için bilinmezi bekliyoruz işte
Benim prolaktin yüksekten goguslerine dokunmadiysa sıkıntı olmaz demişti Dr abla goguslerle oynamak prolaktin yukseltiyo demişti o zaman çok şaşırmıştım ama sonra düşününce süt hormonu olunca mantıklı gelmisti

Tmm işte sen yedn ama senin caziben onu cezbetti

Prolaktini ilişki değil..
Göğüs ile temas etkilio..
Orayada elleşmesin
İlla sölettirecen
Hayır değil ben çok araştırdım onu ejakülasyondan sonra iki gün geçmesi lazımmış. 1,5 günle denedim tahlili. Hoş olmadı tekrar etmek zorunda kaldık tahlili çok yüksek çıktığı için

Bastır Bal0ncuk az kaldı bu baskıyla herifim üstüne atlayacak şimdi
Hayır cevap yazmaya yetişemiyorum. Atlamam üstüne. Dersimi aldım ben. Önce tahlili yaptıracağım. İnşallah bir daha bebek için yükselir sadece. Acayip strese sokuyor beni prolaktin yükselince bir şey mi var diye korku sarıyor hemen

Teker teker gelin lan yetişemiyorum
Tek tek gelios

Bastır Bal0ncuk az kaldı bu baskıyla herifim üstüne atlayacak şimdi
İnatçı çıktı kanka

Allah allah ilk duyuyom

İnşallah sadece bebekte yukselir... İlaçla düzeliyor kuzum yüksek çıksa da ya stres olma aklına olumsuzluk getirme lütfen sen bugün regl olacaksin onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…