- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.621
Aşkımızı tazelicekmisiz bekarken gezdigimiz yerlere gidelim dedik o heyecanları anımsamak istiyormuşGııı transfer öncesi ne gibi planlar yapılıo
Bem bişi etmedm
Eksikmi kaldm
Konuya o kadar uzağım bak düşün. Anlamadım bile akjsjsBu hafta ikişer gün arayla diyorum bacimm şeytanın bacağını kırdık üst üste oldu
Herif yemedi benim ben yedimYok ya dondurmayı benimki yarım kiloluk alıp yoğurt yer gibi kaşık kaşık götürüyordu zamanında. Dondurma kürü bizde işe yaramaz ahsnsn
Sen veAşkımızı tazelicekmisiz bekarken gezdigimiz yerlere gidelim dedik o heyecanları anımsamak istiyormuş
Her türünü denedi kendisiÇikolatalı felan al.. Markayı değiştir
Nie yasak olsunKonuya o kadar uzağım bak düşün. Anlamadım bile akjsjs
Ben regl olunca prolaktin baktıracağım o yüzden şaapamıyoruz ama kendisinin daha iki gün önce aklına geldi öyle yanaştı. Baktım 8 gün olmuş. Dedim uzak dur kardeş yasak var
Size yasak mı dedi Dr amcaKonuya o kadar uzağım bak düşün. Anlamadım bile akjsjs
Ben regl olunca prolaktin baktıracağım o yüzden şaapamıyoruz ama kendisinin daha iki gün önce aklına geldi öyle yanaştı. Baktım 8 gün olmuş. Dedim uzak dur kardeş yasak var
Ben yiyemem ya boğazım gidik. Zaten onu da yersem duvarlara tam tırmanırım artık. Bende kondüsyon tamam diğer tarafa destek lazım ahshHerif yemedi benim ben yedim
Ama herifim yemedi ki yaa kaç kez dicem
Prolaktini etkiliyor ya. 2-3 gün önce kesiyorum operasyonları ama aksi gibi gelmek bilmediği için bilinmezi bekliyoruz işteNie yasak olsun
Hayır demedi ya prolaktin için bekliyorum benSize yasak mı dedi Dr amca
Tmm işte sen yedn ama senin caziben onu cezbettiAma herifim yemedi ki yaa kaç kez dicem
Prolaktini ilişki değil..Prolaktini etkiliyor ya. 2-3 gün önce kesiyorum operasyonları ama aksi gibi gelmek bilmediği için bilinmezi bekliyoruz işte
Benim prolaktin yüksekten goguslerine dokunmadiysa sıkıntı olmaz demişti Dr abla goguslerle oynamak prolaktin yukseltiyo demişti o zaman çok şaşırmıştım ama sonra düşününce süt hormonu olunca mantıklı gelmistiProlaktini etkiliyor ya. 2-3 gün önce kesiyorum operasyonları ama aksi gibi gelmek bilmediği için bilinmezi bekliyoruz işte
BastırTeker teker gelin lan yetişemiyorum
Hayır değil ben çok araştırdım onu ejakülasyondan sonra iki gün geçmesi lazımmış. 1,5 günle denedim tahlili. Hoş olmadı tekrar etmek zorunda kaldık tahlili çok yüksek çıktığı içinTmm işte sen yedn ama senin caziben onu cezbetti
Prolaktini ilişki değil..
Göğüs ile temas etkilio..
Orayada elleşmesin
İlla sölettirecen
Hayır cevap yazmaya yetişemiyorum. Atlamam üstüne. Dersimi aldım ben. Önce tahlili yaptıracağım. İnşallah bir daha bebek için yükselir sadece. Acayip strese sokuyor beni prolaktin yükselince bir şey mi var diye korku sarıyor hemen
Tek tek geliosTeker teker gelin lan yetişemiyorum
İnatçı çıktı kanka
Allah allah ilk duyuyomHayır değil ben çok araştırdım onu ejakülasyondan sonra iki gün geçmesi lazımmış. 1,5 günle denedim tahlili. Hoş olmadı tekrar etmek zorunda kaldık tahlili çok yüksek çıktığı için
İnşallah sadece bebekte yukselir... İlaçla düzeliyor kuzum yüksek çıksa da ya stres olma aklına olumsuzluk getirme lütfenHayır cevap yazmaya yetişemiyorum. Atlamam üstüne. Dersimi aldım ben. Önce tahlili yaptıracağım. İnşallah bir daha bebek için yükselir sadece. Acayip strese sokuyor beni prolaktin yükselince bir şey mi var diye korku sarıyor hemen
Aynen çok inatçı çıktıTek tek gelios
İnatçı çıktı kanka
Allah allah ilk duyuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?