- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.641
Yani doktor böyle demedi ama üç gün sonra tahlili tekrar et dedi. Yarıya düştü değer. Sonra ben kendim hesapladım ilişkinin üstünden iki gün geçmemişti ilk tahlilde. Demek ki bundandı dedim çünkü bir laboratubarın sayfasında o dediğim şey yazıyordu iki gün geçsin diye.Tek tek gelios
İnatçı çıktı kanka
Allah allah ilk duyuyom
Düştü ilaçla ama sonra yine yükseldi hem de daha çok. Stresten mi oldu bilmiyorum tüpe başlayacakken oldu. Tekrar kullandım düştü. Bakalım bu sefer nasıl tepki verecek. Gerçi yine stres bombasıyım ama... Bıgün olmam daha yaİnşallah sadece bebekte yukselir... İlaçla düzeliyor kuzum yüksek çıksa da ya stres olma aklına olumsuzluk getirme lütfensen bugün regl olacaksin onu düşün
Araştırmacı gazeteci terelelliYani doktor böyle demedi ama üç gün sonra tahlili tekrar et dedi. Yarıya düştü değer. Sonra ben kendim hesapladım ilişkinin üstünden iki gün geçmemişti ilk tahlilde. Demek ki bundandı dedim çünkü bir laboratubarın sayfasında o dediğim şey yazıyordu iki gün geçsin diye.
Düştü ilaçla ama sonra yine yükseldi hem de daha çok. Stresten mi oldu bilmiyorum tüpe başlayacakken oldu. Tekrar kullandım düştü. Bakalım bu sefer nasıl tepki verecek. Gerçi yine stres bombasıyım ama... Bıgün olmam daha ya
Taam konuyu kapatalım mı? Benim yine "Beynimde bir şey mi var da bu yükselip duruyor" anksiyetem tavana çıkıyor şu anAraştırmacı gazeteci terelelli
Gı valla ilk duyuyorm ben göğüs diye bilirim tek
Ya bu kız beni öldürecekTaam konuyu kapatalım mı? Benim yine "Beynimde bir şey mi var da bu yükselip duruyor" anksiyetem tavana çıkıyor şu an
Eki Görüntüle 2849012
Ya bu kız beni öldürecek
Amannn dondurma bahaneee..zevkineBana bak depresife bağlama
Şimdi saçından tutup yolacam
Git dondurma ye
Ahahaha kanka fıstıklı deneYok ya dondurmayı benimki yarım kiloluk alıp yoğurt yer gibi kaşık kaşık götürüyordu zamanında. Dondurma kürü bizde işe yaramaz ahsnsn
Yok le herifim ilaç atmaya gitti. Ben ev topluyom ama gelince Bi atış yaparız belki
Atışşşşşşşşşş bideeeeAmannn dondurma bahaneee..zevkine
Ahahaha kanka fıstıklı dene
Yok le herifim ilaç atmaya gitti. Ben ev topluyom ama gelince Bi atış yaparız belki
Hangi sabah? Biz birazdan yatacağızGüldürdünüz sabah sabahAllah’ta sizi güldürsün
Hangi sabah? Biz birazdan yatacağız
Benim de düzelemedi uyku-yemek olayı hala ya. Ramazan'dan sonra bi feleğim şaştıSaat 1de uyandık kahvaltıyı yeni kaldırdık hala gece gündüz kavramımız oturmadı
Yokuş aşağı pozisyonu
Karnım ağrıyor az az ama adet olamıyorumAtışşşşşşşşşş bideeee
Dıkış dıkış
Evet bizim de öyle. bu saatten sonra ne iş de yapılır bilmemBenim de düzelemedi uyku-yemek olayı hala ya. Ramazan'dan sonra bi feleğim şaştı
Çok tutkulu aşıklarYokuş aşağı pozisyonu
Öyleydi demi ben tam hatıelıyamadm
Gıııı alla sen ne yiyonus yaaaaKarnım ağrıyor az az ama adet olamıyorumiyi tarafıysa Atışa devam edebilmek
Bulutum bize benziosnEvet bizim de öyle. bu saatten sonra ne iş de yapılır bilmemHurçlarım geldi kışlıkları kaldıralım bari
Çok tutkulu aşıklar
Ee sizle dura dura beni de açtınızÖyleydi demi ben tam hatıelıyamadm
Beyazda bşze pas vermiyiiiii
Gıııı alla sen ne yiyonus yaaaa
Bulutum bize benziosn
Ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?