Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek tek gelios

İnatçı çıktı kanka

Allah allah ilk duyuyom
Yani doktor böyle demedi ama üç gün sonra tahlili tekrar et dedi. Yarıya düştü değer. Sonra ben kendim hesapladım ilişkinin üstünden iki gün geçmemişti ilk tahlilde. Demek ki bundandı dedim çünkü bir laboratubarın sayfasında o dediğim şey yazıyordu iki gün geçsin diye.
İnşallah sadece bebekte yukselir... İlaçla düzeliyor kuzum yüksek çıksa da ya stres olma aklına olumsuzluk getirme lütfen sen bugün regl olacaksin onu düşün
Düştü ilaçla ama sonra yine yükseldi hem de daha çok. Stresten mi oldu bilmiyorum tüpe başlayacakken oldu. Tekrar kullandım düştü. Bakalım bu sefer nasıl tepki verecek. Gerçi yine stres bombasıyım ama... Bıgün olmam daha ya

Araştırmacı gazeteci terelelli
Gı valla ilk duyuyorm ben göğüs diye bilirim tek

Bana bak depresife bağlama
Şimdi saçından tutup yolacam
Git dondurma ye
Amannn dondurma bahaneee..zevkine
Yok ya dondurmayı benimki yarım kiloluk alıp yoğurt yer gibi kaşık kaşık götürüyordu zamanında. Dondurma kürü bizde işe yaramaz ahsnsn
Ahahaha kanka fıstıklı dene
Aynen çok inatçı çıktı bir mucizee iş başında sanırım yine dondurma yediyse demekki
Yok le herifim ilaç atmaya gitti. Ben ev topluyom ama gelince Bi atış yaparız belki

Yokuş 06 değil miydi o? Patentini de alamadın gitti MNbeyaz
Öyleydi demi ben tam hatıelıyamadm
Beyazda bşze pas vermiyiiiii
Karnım ağrıyor az az ama adet olamıyorumiyi tarafıysa Atışa devam edebilmek
Gıııı alla sen ne yiyonus yaaaa

Evet bizim de öyle. bu saatten sonra ne iş de yapılır bilmem Hurçlarım geldi kışlıkları kaldıralım bari

Çok tutkulu aşıklar
Bulutum bize benziosn
Ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…