- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.661
İyiyim ilacım bitti iki gündür midem canıma okuyo da. Güç bela bi tane buldum orda da kuyruk vardı 30 dakika bekledim, kuyrukta kavga falan çıktı amaan bi yığın şeyNöbetçiler açık. Telefondan baksana belki yakınlardaki bir eczane açıktır. İyisin di mi?
Ne konuda. Konuyu kaçırdım.
Bşzde seni cok seviyoruz bulutumEe sizle dura dura beni de açtınızseviyorum sizi
Oyy... Hamile olduğınu görmedilermi yaİyiyim ilacım bitti iki gündür midem canıma okuyo da. Güç bela bi tane buldum orda da kuyruk vardı 30 dakika bekledim, kuyrukta kavga falan çıktı amaan bi yığın şey
Şehvetttt aşkkkkkkkkNe konuda. Konuyu kaçırdım.
Ayda bir günŞehvetttt aşkkkkkkkk
Herifin yok die gııııAyda bir gün
Olsa hergün hergün olmazdı zaten.Herifin yok die gıııı
Olsaydı öyle olmazdı
Bizim varda iş yk
Bşzde seni cok seviyoruz bulutum
Açıl açıl 2. Bebe için daha cok lazm olcak
Oyy... Hamile olduğınu görmedilermi ya
İnsanlık öldü gerçekten
Alabildin mi
Şehvetttt aşkkkkkkkk
Yaaaa sakız ettiniz beni beeehhh
Yaaa saronn çok mutlu oldum gözün aydın sağlıkla hayırla ilerlesin kucağına da almayı nasip etsin RabbimKizlar size isi dicem. Ben hamileyim galiba. Kan testim pozitif. Henuz nolur bilmiyorum cok yeni. Size haber vereyim dedim ilk az kahrimiz cekmediniz. Yakinda bir baslik acip seruvenimi anlaticam ama su an aptal gibiyim, gercektem. Saglikla devam eder insallah biraz endiseliyim. Surekli basim donuyor. Doktorum da burda degil, doktora gitmedigim icin galiba biraz. Allahtan isteyen herkese en kisa zamanda guzel sonuclar almasini diliyorum! Cok istiyorum ki bu baslikta herkes en kisa zamanda hamile kalmis olsun. Mucizelere inaniyorum.
Bunlar transferden sonra ama ben şimdi öncesinde yesem icsem
Bilmiyorum ki ben de ananası araştırırken bunu gördüm. Kendime ekran görüntüsü aldım unutmayayım diye. Sende de bulunsun dedimBunlar transferden sonra ama ben şimdi öncesinde yesem icsem
Tebrikler. Allah sağlıkla tamamına erdirsinKizlar size isi dicem. Ben hamileyim galiba. Kan testim pozitif. Henuz nolur bilmiyorum cok yeni. Size haber vereyim dedim ilk az kahrimiz cekmediniz. Yakinda bir baslik acip seruvenimi anlaticam ama su an aptal gibiyim, gercektem. Saglikla devam eder insallah biraz endiseliyim. Surekli basim donuyor. Doktorum da burda degil, doktora gitmedigim icin galiba biraz. Allahtan isteyen herkese en kisa zamanda guzel sonuclar almasini diliyorum! Cok istiyorum ki bu baslikta herkes en kisa zamanda hamile kalmis olsun. Mucizelere inaniyorum.
Teşekkür ederim bebeğim bende bugün nar suyu aldım kendime daha bı ay var benimBilmiyorum ki ben de ananası araştırırken bunu gördüm. Kendime ekran görüntüsü aldım unutmayayım diye. Sende de bulunsun dedim
Tebrik ederim canım sağlıcakla ilerlesin inşallah sağ salim kucağına alKizlar size isi dicem. Ben hamileyim galiba. Kan testim pozitif. Henuz nolur bilmiyorum cok yeni. Size haber vereyim dedim ilk az kahrimiz cekmediniz. Yakinda bir baslik acip seruvenimi anlaticam ama su an aptal gibiyim, gercektem. Saglikla devam eder insallah biraz endiseliyim. Surekli basim donuyor. Doktorum da burda degil, doktora gitmedigim icin galiba biraz. Allahtan isteyen herkese en kisa zamanda guzel sonuclar almasini diliyorum! Cok istiyorum ki bu baslikta herkes en kisa zamanda hamile kalmis olsun. Mucizelere inaniyorum.
Sagol canimmm. Allah isteyen herkese saglikla huzurla nasib etsin!Yaaaa sakız ettiniz beni beeehhhyiyin fıstıklı dondurmayı işinize bakın
Yaaa saronn çok mutlu oldum gözün aydın sağlıkla hayırla ilerlesin kucağına da almayı nasip etsin Rabbim
Sagol Nurum! Allah herkese nasib etsin en en en kisa zamanda!Tebrik ederim canım sağlıcakla ilerlesin inşallah sağ salim kucağına al
Amin cok sagol! Allah herkese en kisa zamanda nasib etsin saglik ve huzurla insallah!Tebrikler. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Ben de cam şişelerde küçüklerden aldım her gün içmem diye. Birkaç günde bir içerim bakalımTeşekkür ederim bebeğim bende bugün nar suyu aldım kendime daha bı ay var benim
Ahahahaha kıy bana erkekimOlsa hergün hergün olmazdı zaten.
Karnım büyüdükçe kaçmaya başladı zaten, kıyamıyorum diyo.
Ya kıysana
Çare?
Ayyy abla ciddimiiiiiiiiiKizlar size isi dicem. Ben hamileyim galiba. Kan testim pozitif. Henuz nolur bilmiyorum cok yeni. Size haber vereyim dedim ilk az kahrimiz cekmediniz. Yakinda bir baslik acip seruvenimi anlaticam ama su an aptal gibiyim, gercektem. Saglikla devam eder insallah biraz endiseliyim. Surekli basim donuyor. Doktorum da burda degil, doktora gitmedigim icin galiba biraz. Allahtan isteyen herkese en kisa zamanda guzel sonuclar almasini diliyorum! Cok istiyorum ki bu baslikta herkes en kisa zamanda hamile kalmis olsun. Mucizelere inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?