Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nöbetçiler açık. Telefondan baksana belki yakınlardaki bir eczane açıktır. İyisin di mi?
İyiyim ilacım bitti iki gündür midem canıma okuyo da. Güç bela bi tane buldum orda da kuyruk vardı 30 dakika bekledim, kuyrukta kavga falan çıktı amaan bi yığın şey

Ee sizle dura dura beni de açtınız seviyorum sizi
Bşzde seni cok seviyoruz bulutum
Açıl açıl 2. Bebe için daha cok lazm olcak

İyiyim ilacım bitti iki gündür midem canıma okuyo da. Güç bela bi tane buldum orda da kuyruk vardı 30 dakika bekledim, kuyrukta kavga falan çıktı amaan bi yığın şey
Oyy... Hamile olduğınu görmedilermi ya
İnsanlık öldü gerçekten
Alabildin mi

Ne konuda. Konuyu kaçırdım.
Şehvetttt aşkkkkkkkk

Bşzde seni cok seviyoruz bulutum
Açıl açıl 2. Bebe için daha cok lazm olcak

Oyy... Hamile olduğınu görmedilermi ya
İnsanlık öldü gerçekten
Alabildin mi

Şehvetttt aşkkkkkkkk
Aman o zamana bebeden enerji kalır mı bilmem dondurma yeriz olmadı bir mucizee ye selam olsun

Kizlar size isi dicem. Ben hamileyim galiba. Kan testim pozitif. Henuz nolur bilmiyorum cok yeni. Size haber vereyim dedim ilk az kahrimiz cekmediniz. Yakinda bir baslik acip seruvenimi anlaticam ama su an aptal gibiyim, gercektem. Saglikla devam eder insallah biraz endiseliyim. Surekli basim donuyor. Doktorum da burda degil, doktora gitmedigim icin galiba biraz. Allahtan isteyen herkese en kisa zamanda guzel sonuclar almasini diliyorum! Cok istiyorum ki bu baslikta herkes en kisa zamanda hamile kalmis olsun. Mucizelere inaniyorum.

Aman o zamana bebeden enerji kalır mı bilmem dondurma yeriz olmadı bir mucizee ye selam olsun
Yaaaa sakız ettiniz beni beeehhhyiyin fıstıklı dondurmayı işinize bakın
Yaaa saronn çok mutlu oldum gözün aydın sağlıkla hayırla ilerlesin kucağına da almayı nasip etsin Rabbim

Tebrikler. Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Tebrik ederim canım sağlıcakla ilerlesin inşallah sağ salim kucağına al

Yaaaa sakız ettiniz beni beeehhhyiyin fıstıklı dondurmayı işinize bakın

Yaaa saronn çok mutlu oldum gözün aydın sağlıkla hayırla ilerlesin kucağına da almayı nasip etsin Rabbim
Sagol canimmm. Allah isteyen herkese saglikla huzurla nasib etsin!

Ailemden once sizler ogrendiniz :) testlerden emin olmadan soylemek istemiyoruz onlara

Olsa hergün hergün olmazdı zaten.
Karnım büyüdükçe kaçmaya başladı zaten, kıyamıyorum diyo.
Ya kıysana
Ahahahaha kıy bana erkekim

Çare?
Dondurma
Yeni sloganımız

Ayyy abla ciddimiiiiiiiii
Şuan aşırı sevindimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…